BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAZ: BOSNA I HERCEGOVINA vs ...................
Ja sam napravio racunicu do 07/09 i uspio sam pohvatati konce kako se dobije onaj koeficjent (dobio tacno za BIH Tursku i Irsku)
Definitivno ce Irska biti nosilac jer je pretekla Tursku u zadnje 2 utakmice gdje su dobili oba meca dok su Turci jedan izgubili. Kod ovih koeficjenata 2 su kljucna elementa
- broj pobjeda
- plasman u baraz ili na EURO i WC
Tacno se vidi da smo poziciju nosioca izgubili u ocajnim kvalifikacijama za euro 2008 gdje smo u 12 meceva imali samo 4 pobjede i 1 nerjesen. Da smo ostvarili tada 2-3 pobjede vise bili bismo nosioci sada. Uh kad se sjetim poraza od Moldavije, Madjarske i Norveske kuci....
Definitivno ce Irska biti nosilac jer je pretekla Tursku u zadnje 2 utakmice gdje su dobili oba meca dok su Turci jedan izgubili. Kod ovih koeficjenata 2 su kljucna elementa
- broj pobjeda
- plasman u baraz ili na EURO i WC
Tacno se vidi da smo poziciju nosioca izgubili u ocajnim kvalifikacijama za euro 2008 gdje smo u 12 meceva imali samo 4 pobjede i 1 nerjesen. Da smo ostvarili tada 2-3 pobjede vise bili bismo nosioci sada. Uh kad se sjetim poraza od Moldavije, Madjarske i Norveske kuci....
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- NoName
- Kontakt:
Dakle, ipak Turska a ne Irska 

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- M. Scofield
- Kontakt:
ovo defnitivno nije točno, ovo je tabela kad su se izvlačile grupejose je napisao/la:http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf
Audere est Facere
Na kraju krajeva je svejedno ko god da dodze u barazu, nemamo bas neke previlike sanse da prodzemo.
Po meni Portugal nam je 10% sanse da mozemo proci, Hrvatska 20% i ako bi bila Turska mozda nekih 40%. Ostali Ceska ili Irska nevazno koji 50% su nam sanse.
Bit ce nam pravo tesko, jer sve ove repke koje su u barazu nisu slucajno tu. Samo da ne dobijemo Portugal jer se onda u startu nemamo cemu nadati. Prvo sto su prejaki za nas drugo sto ce ih UEFA gurati.
Po meni Portugal nam je 10% sanse da mozemo proci, Hrvatska 20% i ako bi bila Turska mozda nekih 40%. Ostali Ceska ili Irska nevazno koji 50% su nam sanse.
Bit ce nam pravo tesko, jer sve ove repke koje su u barazu nisu slucajno tu. Samo da ne dobijemo Portugal jer se onda u startu nemamo cemu nadati. Prvo sto su prejaki za nas drugo sto ce ih UEFA gurati.
- eliminator
- Kontakt:
cuj 20% protiv hrvatadinoze je napisao/la:Na kraju krajeva je svejedno ko god da dodze u barazu, nemamo bas neke previlike sanse da prodzemo.

PUsti Torlaka ovo je jedinstvena prilika da Cocalic dobije poziv a i da se Jahic vrati!harishp je napisao/la:Torlaka u barazu,pa da Pape usere sve sto je ovako mukotrpno zaradio.Vjerujem da se samo salis.Megamon je napisao/la:Posto smo u barazu ostali bez Pandze i Papca tj. limitirani smo na mjestu stopera nadam se da ce Pape uciniti iskorak i pozvati Sedina Torlaka.U ovoj situaciji bi nam dobro dosao jer pored Spahica i Mravca nemamo stopera.A sigurno da je najbolja opcija,trenutno.korpulentan,jak,dobro iznosi loptu.dobro skace a opasan je i nakon prekida.Hajde Pape ebemu mu mista pozovi pitara u reprezentaciju.
P.S pa ovima ni Spahic ne valja kako bi tek Torlaka posrali.
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
Realno ne znam sto dizete toliko Hrvate kada su slabi....puno stvari se desava oko te reprezentacije i nije im bas najbolja atmosfera......i dalje oni zive na staroj slavi, a Bobana, Sukera i co odavno ih nema.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
eliminator je napisao/la:cuj 20% protiv hrvatadinoze je napisao/la:Na kraju krajeva je svejedno ko god da dodze u barazu, nemamo bas neke previlike sanse da prodzemo.
Po cemu mislis da imamo vece sanse protiv njih. To sto su zadnje 2 utakmice odigrali losije?
Kada smo mi to njih nadigrali i pobijedili, ja se toga nemogu sjetiti. Ima vise kvalitetnih igraca i 9 su na FIFA ljestvici. I kao jedna vazna karika, ubijedzen sam da ce biti frka sa navijacima zbog onoga sto se desilo u Sarajevu prosle sedmice.
- Megamon
- Kontakt:
A jest te tesko poznati majorizirani.dinoze je napisao/la:eliminator je napisao/la:cuj 20% protiv hrvatadinoze je napisao/la:Na kraju krajeva je svejedno ko god da dodze u barazu, nemamo bas neke previlike sanse da prodzemo.
Po cemu mislis da imamo vece sanse protiv njih. To sto su zadnje 2 utakmice odigrali losije?
Kada smo mi to njih nadigrali i pobijedili, ja se toga nemogu sjetiti. Ima vise kvalitetnih igraca i 9 su na FIFA ljestvici. I kao jedna vazna karika, ubijedzen sam da ce biti frka sa navijacima zbog onoga sto se desilo u Sarajevu prosle sedmice.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kako stara slava? Pogledaj im igrace i koje im je mjesto na Fifa ljestvici? Mi imamo taj kompleks kada nam treba onda zakazemo pogotovo protiv komsija.CLS je napisao/la:Realno ne znam sto dizete toliko Hrvate kada su slabi....puno stvari se desava oko te reprezentacije i nije im bas najbolja atmosfera......i dalje oni zive na staroj slavi, a Bobana, Sukera i co odavno ih nema.
Nama fale igraci, ako nam se jos neko provrijedi onda nam je vatra do bola.
- eliminator
- Kontakt:
de mi nabroj te njihove kvalitetne igracedinoze je napisao/la:eliminator je napisao/la:cuj 20% protiv hrvatadinoze je napisao/la:Na kraju krajeva je svejedno ko god da dodze u barazu, nemamo bas neke previlike sanse da prodzemo.
-
- Kontakt:
Edo_77 je napisao/la:Torlak u prvih 11...

Kada smo mi to njih nadigrali i pobijedili, ja se toga nemogu sjetiti. Ima vise kvalitetnih igraca i 9 su na FIFA ljestvici. I kao jedna vazna karika, ubijedzen sam da ce biti frka sa navijacima zbog onoga sto se desilo u Sarajevu prosle sedmice.[/quote]
A jest te tesko poznati majorizirani.
[/quote]
WTF?
Lave nisi ti dobar, pogledaj malo moje postove u proslosti.
Kada smo mi to njih nadigrali i pobijedili, ja se toga nemogu sjetiti. Ima vise kvalitetnih igraca i 9 su na FIFA ljestvici. I kao jedna vazna karika, ubijedzen sam da ce biti frka sa navijacima zbog onoga sto se desilo u Sarajevu prosle sedmice.[/quote]
A jest te tesko poznati majorizirani.

WTF?

Lave nisi ti dobar, pogledaj malo moje postove u proslosti.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 12 okt 2011, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja bih volio da dobijemo Irsku jer su oni slabiji od
Ceha po meni a mi smo kvalitetniji od Iraca za 50%!
Ceha po meni a mi smo kvalitetniji od Iraca za 50%!
pusti se ti igraca i Portugal ima jos jace pa je u barazu, jedno su igraci, a drugo je forma, osim Luke i Srne ja tamo trenutno ne vidim ozbiljnog igraca da je u formi, Bilic dosta rotira i to je problem, a sada je pod pritiskom i mora slusati sta mu Maminjo kaze jer m uje spasio posao. A mi nastupamo napokon ko jedan, dobro Spaha napravio gresku, Dzeko nije pogodio sto je trebao pogoditi ali ipak smo igrali protiv Francuzadinoze je napisao/la:Kako stara slava? Pogledaj im igrace i koje im je mjesto na Fifa ljestvici? Mi imamo taj kompleks kada nam treba onda zakazemo pogotovo protiv komsija.CLS je napisao/la:Realno ne znam sto dizete toliko Hrvate kada su slabi....puno stvari se desava oko te reprezentacije i nije im bas najbolja atmosfera......i dalje oni zive na staroj slavi, a Bobana, Sukera i co odavno ih nema.
Nama fale igraci, ako nam se jos neko provrijedi onda nam je vatra do bola.

Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Ma neznam nisam nikako optimista protiv Portugala i Hrvata, uvijek protiv njih zakazemo, jer mislimo da cemo lako .CLS je napisao/la:pusti se ti igraca i Portugal ima jos jace pa je u barazu, jedno su igraci, a drugo je forma, osim Luke i Srne ja tamo trenutno ne vidim ozbiljnog igraca da je u formi, Bilic dosta rotira i to je problem, a sada je pod pritiskom i mora slusati sta mu Maminjo kaze jer m uje spasio posao. A mi nastupamo napokon ko jedan, dobro Spaha napravio gresku, Dzeko nije pogodio sto je trebao pogoditi ali ipak smo igrali protiv Francuzadinoze je napisao/la:Kako stara slava? Pogledaj im igrace i koje im je mjesto na Fifa ljestvici? Mi imamo taj kompleks kada nam treba onda zakazemo pogotovo protiv komsija.CLS je napisao/la:Realno ne znam sto dizete toliko Hrvate kada su slabi....puno stvari se desava oko te reprezentacije i nije im bas najbolja atmosfera......i dalje oni zive na staroj slavi, a Bobana, Sukera i co odavno ih nema.
Nama fale igraci, ako nam se jos neko provrijedi onda nam je vatra do bola.Mislim da je puno bolja atmosfera kod nas nego kod njih i imamo mjesec dana da se saberemo i hladne glave udjemo u baraz.
Portugal ce pogotovo progurati kako tako.
Meni je Dzeko najveca briga, ako nam se on povrijedi nedo Bog gotovi smo. Susic treba zvati Mahmutovica ili onog malog iz Svice pod hitno, nemamo napadaca za lijeka.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 12 okt 2011, 10:50, ukupno mijenjano 1 put.
Sanel Jahic prije svih bi trebao dobiti poziv.
Podpisujem. Momak igra redovno i uvijek se borio.scudetto je napisao/la:Sanel Jahic prije svih bi trebao dobiti poziv.
Ma bice sve uredu sa Dzekom, samo Portugal izbjeci i Irce mislim da ce njih da proguraju posto je u fudbalu konpezacija stalna

P.S.
Ne znam cemu ovaj pesimizam pored onakve igre sinoc, realno imamo sansi protiv svakog

P.S.
Ne znam cemu ovaj pesimizam pored onakve igre sinoc, realno imamo sansi protiv svakog
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.