Treba sto prije tu anketu da dobijemo jer je vec sutra izvlacenje tako dok je ovako aktivno na forumu da jos malo sa anketom poboljsamo.BH Patriot je napisao/la:^Odličan prijedlog od strane korisnika tevezito, nadam se da će admin dopustiti navedenu anketu?
HVALA UNAPRIJED!
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
dean_ je napisao/la:jer index zna...komunjare i polusrbi od kad postoje pljuju sve hrvatsko i veličaju yugoslaviju
Zna zato P.oskok

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 12 okt 2011, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Joj kakav osjećaj sinoć kad je Džeko zabio..... Prvo jedan trenutak ono čudo kao ono: "Je li to stvarno gol????? Je li to to?????
"

- BH Patriot
- Kontakt:
@dean_
Ne bih se složio sa pola navedenih igrača, dakle ..
Mujdža - Trebao si gledati sinoć meč i lavovsku borbu ovog momka, iako ga je čuvao veliki Evra
Medunjanin - Ti se pitaš Who?, a momak je među najzaslužnijim igračima za odlazak u baraž .
Rahimić - Taj isti Rahimić je vođa u našoj repki, iskustvo je ipak prevaga. Nešto slično kao što je kod vas bio Kovač.
Misimović - Istina ne dobiva šansu u Dynamu, ali zato pruža odlične partije u državnom dresu. Prelazi u Herthu!
Mujdža - Trebao si gledati sinoć meč i lavovsku borbu ovog momka, iako ga je čuvao veliki Evra

Medunjanin - Ti se pitaš Who?, a momak je među najzaslužnijim igračima za odlazak u baraž .
Rahimić - Taj isti Rahimić je vođa u našoj repki, iskustvo je ipak prevaga. Nešto slično kao što je kod vas bio Kovač.

Misimović - Istina ne dobiva šansu u Dynamu, ali zato pruža odlične partije u državnom dresu. Prelazi u Herthu!
Livin' La Vida Loca ;)
- Giallorossi
- Kontakt:
Žrijeb parova bice u Krakovu sutra u 13.00. Prve tekme bice 11. in 12. novembra, povratne 15. novembra.

Zadnja izmjena: Giallorossi, dana/u 12 okt 2011, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
U barazu ne bi volio samo Portugal,ostale 3 reprezentacije su podjednakog kvaliteta,s tim sto bi sa Hrvatskom imali mozda i najvise sansi! imamo bolji i uigraniji tim od njih,ali tu bi bilo tenzija ,ali opet ne toliko kao kad bi izabrali Srbiju da je prosla u baraz!..kako god,samo ne Portugal,protiv svih ostalih se moze igrati,pogotovo protiv Irske! aBd nadam se da cmeo sutra svi biti zadovoljni zrijebom i da cemo imati srece! BIH ima odlicnu ekipu,najbolju poslije rata,sa vrhunskim igracima i selektorom i niti jedne ekipe se ne treba bojati,pa ni Portugala!..
pričaš kao da ste(nikad slabije i bez pola igrača) francuze rastavili na dijelove..u prvom poluvremenu ste ih malo iznenadili otvorenom igrom i naravno dijamant(dokazana klasa) je zabio....u drugom poluvremenu im ništa niste mogliPitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..
- crvenocrni
- Kontakt:
Mozes ti pricat i mislit sta hoces ali jedini razlog sto vecina ljudi u BiH bi htjela izbjec Hrvatsku je onaj koji nema veze sa fudbalom/nogometom dok je u Hrvatskoj to obrnuto.dean_ je napisao/la:jer index zna...komunjare i polusrbi od kad postoje pljuju sve hrvatsko i veličaju yugoslaviju
Kad bi sad svi znali da bi te 2 tekme prosle bez ijednog incidenta (veoma tesko) mislim da bi nam svima bilo svejedno koga bi dobili izmedju Irske, Ceske ili Hrvatske. To ti je trenutno tako sta god ti mislio momcino

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 12 okt 2011, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
- M. Scofield
- Kontakt:
eh saddean_ je napisao/la:Imate previse rupa u repki.
Simunic potjeran iz bundeslige
Vida potjeran iz bundeslige
Lovren, smjesan napuhan igrac
Mandzukic drvo
Jelavic, vidi pod Mandzukic
Dudu, propao
Strinic, who?
Klainic, who?
Pletikosa, who?
mravac,who
mujda,who
pandja,who
medunjanin,who
maletić,who
rahimić,starac
stilić,who
misimović propao u rusiji
ibričić,propao u rusiji[/quote]
nemojte počimati sada sa tim dječijim, obe ekipe imaju jakih pozicija u momčadi kao i slabi i više manje znamo ih svi u obe ekipe
Audere est Facere
-
- Kontakt:
nek se je Hrvatska prošetala kvalifikacijama...Francuska s ovom ekipom bi vas nabušila poštenski.dean_ je napisao/la:pričaš kao da ste(nikad slabije i bez pola igrača) francuze rastavili na dijelove..u prvom poluvremenu ste ih malo iznenadili otvorenom igrom i naravno dijamant(dokazana klasa) je zabio....u drugom poluvremenu im ništa niste mogliPitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..
Hajd mi molim te pametnjakovicu navedi i jednu repku koja je cijelo prvo poluvrijeme protiv Francuza dominirala onako kako smo to mi radili a da negovorim za cjelu utakmicu ...Valencia je napisao/la:Da se jednom slozim sa tobomNoName je napisao/la:@Arnelinho, ponavljaš neke floskule ovdje. Kao prvo, jasno je da se sa svima može igrati ali nije stvar da se samo odigra nego i da se prođe. I oni iz Burkine Faso mogu igrati protiv Brazila, zašto ne, samo što se krajnji rezultat zna. Isto tako, govoriš o paklu BP, nemojte da se provaljujemo bezveze. Kakav pakao od 15.000 ljudi, pa više smo imali navijača sinoć u sred Pariza nego ikada na BP, čisto zbog kapaciteta..
Evo Francuza, nudili se kao nikad, a mi izgubili kao uvijek. Fali nam pobjednicki mentalitet, hrabrost i odlucnost da iskoristimo sanse koje nam se nude. Sinoc smo izgubili jer smo se prepali velikog uspjeha. Ja sam bio ubjedjen da cemo ispusiti gol ako se povucemo. Da smo u drugom imali isti pristup kao u prvom poluvremenu, bili bi blizi drugom nego Francuzi prvom golu. Mi jednostavno moramo biti za dvi klase bolji od velikog protivnika da bi na kraju pobjedili. Fali nam odlucnost i mentalna snaga.
Sto se tice navijaca, pa to je smijesno,.. Mogu se jedino plasiti da ne dobiju kuglu u vugla, kao svojevremeno Valeron. Igrali su oni dosta puta u Grckoj i Turskoj, a tamo je navijanje 5 puta bolje nego kod nas,.. I da, to im nije smetalo da melju Grke i Turke.
Trebamo se spustiti na zemlju,.. Istina je da nismo imali nikada vece sanse protiv velikih protivnika, al' je istina da ni ovaj put nismo favoriti.
I molim te navedi mi jednu repku koja moze odigrati 90 minuta u onom ritmu kako su igrali nasi momci prvo poluvrijeme ....Nepostoji takva repka a vjeruj mi da otkad pratim fudbal a toje dugo dugo Francuze i kad su najgori bili niko nije onako nadigrao kako smo to mi sinoc uradili ..
Pa samo omjer kornera i udaraca prema golu dovoljno govori a gdje je tu posjed lopte i ostali parametri ...
Boga mi tako je... Ja s rajom u kafiću bio i kad je dao Džeko gol svi skočiše, raduješ se, al opet ti čudno i onako provlačiš glavu da vidiš tv malo bolje... hahaUnica_Liverpool_ je napisao/la:Joj kakav osjećaj sinoć kad je Džeko zabio..... Prvo jedan trenutak ono čudo kao ono: "Je li to stvarno gol????? Je li to to?????![]()
"

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- Principatus
- Kontakt:
Haha vec je pocelo prepucavanje.
Ma daj. Ma sta izbjegavati, kad je tako dajte nam Hrvate pa nek se odluci na terenu. Boli nas briga. Navaliti na njihovu defanzivu punom parom, Pjanic, Miske, Lulic, Salihovic i Dzeko, pa sta bude, bude. Vec vidim ta blijeda lica odbrane poslije primljenog gola, kad savovi popucaju. Mozda onda Hrvatska zazali sto nije izvukla Estoniju, ali tad ce biti kasno.
Salim se.
James Deane nemoj se uzrujavati. Ne koriste nam rijeci, ionako ce se to na terenu odluciti.
A na tom istom se nikad ne zna.

Ma daj. Ma sta izbjegavati, kad je tako dajte nam Hrvate pa nek se odluci na terenu. Boli nas briga. Navaliti na njihovu defanzivu punom parom, Pjanic, Miske, Lulic, Salihovic i Dzeko, pa sta bude, bude. Vec vidim ta blijeda lica odbrane poslije primljenog gola, kad savovi popucaju. Mozda onda Hrvatska zazali sto nije izvukla Estoniju, ali tad ce biti kasno.

Salim se.
James Deane nemoj se uzrujavati. Ne koriste nam rijeci, ionako ce se to na terenu odluciti.
A na tom istom se nikad ne zna.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 12 okt 2011, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Znam da ti nije lahko, al ne seri od muke, opasno si na putu da postaneš šprdancija na forumu. Do 65 minute, Francuzi su nam bili u džepu. Tek poslije našeg fizičkog pada su ko zaigrali neki pritisak, i opet bez prave 100% prilike. Najopasnije dva šuta do penala su im bili slobodno udarci sa 20+ metara.dean_ je napisao/la:pričaš kao da ste(nikad slabije i bez pola igrača) francuze rastavili na dijelove..u prvom poluvremenu ste ih malo iznenadili otvorenom igrom i naravno dijamant(dokazana klasa) je zabio....u drugom poluvremenu im ništa niste mogliPitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..
glupost za hrabre je sebičan lijek
- Giallorossi
- Kontakt:
Aj ne rise majketi do 70.minute smo potpuno ravnopravni bili ako ne i bolji malo,imali smo par prilika preko Edina u 2.poluvremenu..dean_ je napisao/la:pričaš kao da ste(nikad slabije i bez pola igrača) francuze rastavili na dijelove..u prvom poluvremenu ste ih malo iznenadili otvorenom igrom i naravno dijamant(dokazana klasa) je zabio....u drugom poluvremenu im ništa niste mogliPitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..

VOLIM TE BOSNO

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
ma vjerujem da su to dobri igrači samo odgovaram ovom vašem...a ionako je nogomet timska igra..BH Patriot je napisao/la:@dean_
Mujdža - Trebao si gledati sinoć meč i lavovsku borbu ovog momka, iako ga je čuvao veliki Evra![]()
Rahimić - Taj isti Rahimić je vođa u našoj repki, iskustvo je ipak prevaga. Nešto slično kao što je kod vas bio Kovač.![]()
zaboravlja da lovren ima 22 godine i da ima velik potencijal..stoperi su ionako bolji što su stariji..nije lyon bezveza dao 9 milj za njega
vida je prerano otišao u leverkusen koji je već imao iskusnu uigranu obranu s kojom su završili na drugom mjestu...al u dinamo opet dokazuje klasu..ne znam da li ste ga gledali protiv reala i lyona..i on ima tek 21 godinu..prodat će ga maminjo i velik klub
strinić je soldian igrač..kao vaši panda,mujđa,mravac
šimunić je dokazan igrač..čovjek koji je za razliku od nekih već odigrao 4 velika natjecanja..odlućio je završit karijeru u dinamu
kalnić je drvo ..od njega su bolji i klasnić i petrić...mandjukić je dobar igrač,eduardo se već dokazao
ne znam jos uvijek nisam svjestan sta se desilo sinoc,onaj osjecaj iz 40 minute kao i mnogi ne mogu da objasnim kao ni onaj osjecaj kad je penal bio,koga bih volio da dobijem da iskren budem cesku a ne bih volio portugal jer koliko god smo mi drugacija i bolja ekipa nego prije 2 godine tako su i oni,jedna stvar koja se je sinoc ponavljala mnogo puta a koju smo svi mogli cuti i koja je bila ne procjenjiva jest ona kad cujes medju 80000 kako nasih 15000 pjeva BOSNOM BEHAR PROBEHARAO ili VOLIM TE BOSNO..svaka cast svima,papetu,igracima,navijacima svima sve je predivno,prelijepo i da Bog da trajalo jos dugo dugo... 

hrvatska je očajna..to sam već davno priznao...što se tiče tih francuza...prije par mjeseci smo igrali protiv njih(tu si imali sve irgače) i nisam bio impresioniran....završilo je 0:0...uostalom protiv bjelorusije su u 2 utakmice osvojili 1 bod..izgubili us u parizuCSIBilinoPolje je napisao/la:nek se je Hrvatska prošetala kvalifikacijama...Francuska s ovom ekipom bi vas nabušila poštenski.dean_ je napisao/la:pričaš kao da ste(nikad slabije i bez pola igrača) francuze rastavili na dijelove..u prvom poluvremenu ste ih malo iznenadili otvorenom igrom i naravno dijamant(dokazana klasa) je zabio....u drugom poluvremenu im ništa niste mogliPitaj Francuze za Misimovića, Medu, Pandžu, Rahimića, Mujdžu..
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Najvise bi volio Cehe pa i Hrvatsku ne mogu oni meda s kasike,ali to nebi valjalo zbog navijaca i svega.A Ceska bi bila protivnnik po mjeri,po meni bezopasna reprezentacija igraju pitom fudbal slicno Bjelorusima i Slovacima a svi smo vidjeli da protiv njih mozemo fino igrati,a bio bi to i fin izlet ne bi se islo daleko a jos bi se islo u ljepi Prag vjerovatno.
svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
ma česka najbolje da nam dodze al mogli bi i portugal da se osvetimo za prosli baraž kad nebi im sudije pomagali i njih bi pobjedili ma da mogli smo ostat i bez spahica sinoc kad je bijo penal po pravili trebo je spaha dobit drugi zuti td crveni i tako nebi ga bilo u baražu al posto nije bijo penal nije bilo ni zutog to su se osim i platini dogovorili daj ti nama ćesku il irsku mi cemo vama dopustit taj gol da se ne osramotite daj nam dobre sudije kroz baraz i zavrsena posla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.