Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

BH Patriot
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la BH Patriot » 12 okt 2011, 15:43

VanBasten je napisao/la:Zašto da, ne.
Jer upravo taj igrač ima i velike zasluge zašto smo uopšte bili u prilici za direktan plasman.
Kiks se dešava svakom igraču, pa i našem kapitenu.
Zidana niko nij epljuvao zbog gluposti u finalu koja ih je koštala titule prvaka. Samo kod nas si jedan dan kralj, drugi najveći šupak.
Potpis, svaka čast za ovu izjavu u potpunosti se slažem sa tobom. Mijenjamo vrlo brzo mišljenje! :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 12 okt 2011, 15:43

Hejteri odbijte od reprezentacije... i pljuvači i nevjerne tome....

Ono sinoć je bilo maestralno do 60-minute, Spaha možda jeste kriv ali to je fudbal...samo par stotinki pogrešnog postavljanja može biti katastrofa, što je u ovom slučaju i presudilo da sudija tako postupi i svira nam ....

Greške se događaju i lako je nekome sa sećije govoriti ''trebao je ono, morao je ovo, ja mu neću oprostiti....

Da se razumijemo branio bih i Pandžu i Papca i bilo kog drugog našeg reprezentativca isto...
Svi griješimo i ljudi smo od krvi i mesa skloni griješenju...
Mada ono brat bratu nije bilo unutra, i bio je prekršaj nad Spahom....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

edoA
Kontakt:

Post Postao/la edoA » 12 okt 2011, 15:50

mirzza je napisao/la:Mislim da niste realni ljudi ali eto, prvo pobijate tudja misljenja, drugo sinoc je kapiten napravio glupost, i sada ga svi velicate zbog toga. Ne kontam fakat tu pricu. U redu je, neko pretjera opsuje, previse kritikuje, ali velicati nekoga sto je napravio glupost i izbacio nas sa EP, pa fakat ne mogu da vjerujem ali bas nikako.
Dobro gore neko rece, obilo se o glavu velicanje simuliranja protiv Valensije. :roll:

Neprimjerno je i pljuvanje ali i ovo sto vi radite, mislim u svemu treba imati mjeru i granicu ali ...
Hmm, razumijem na sta aludiras. Ali sam ti pokusao sa faktama i kratkim analizama dokazati, da nije bas tako ko sto ti kazes, da nas je Spahic izbacio sa EP.
Nemam ja taj stav da Spahic ima kredita do mile volje, ima kredita ali ne za svake glupost.
Ali upravo ovo nije bila glupost. Nije on stao nekome na nogu pa izigro faul, niti je ikome opalio samracino ili bilo sta ovog ranga. Jel u tom slucaju bi tvoj stav i razumijo.
Da ne ponavljam sve ono sto sam vec pisao a i druga raja ovde. Faul je bio nad Nasrijem, i moze sudija dati slobodnjak. Ali se sudiaja jako lako odlucio da svira penal.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 12 okt 2011, 15:57

slika

**** li im materina da im **** materina

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 12 okt 2011, 15:58

edoA je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Mislim da niste realni ljudi ali eto, prvo pobijate tudja misljenja, drugo sinoc je kapiten napravio glupost, i sada ga svi velicate zbog toga. Ne kontam fakat tu pricu. U redu je, neko pretjera opsuje, previse kritikuje, ali velicati nekoga sto je napravio glupost i izbacio nas sa EP, pa fakat ne mogu da vjerujem ali bas nikako.
Dobro gore neko rece, obilo se o glavu velicanje simuliranja protiv Valensije. :roll:

Neprimjerno je i pljuvanje ali i ovo sto vi radite, mislim u svemu treba imati mjeru i granicu ali ...
Hmm, razumijem na sta aludiras. Ali sam ti pokusao sa faktama i kratkim analizama dokazati, da nije bas tako ko sto ti kazes, da nas je Spahic izbacio sa EP.
Nemam ja taj stav da Spahic ima kredita do mile volje, ima kredita ali ne za svake glupost.
Ali upravo ovo nije bila glupost. Nije on stao nekome na nogu pa izigro faul, niti je ikome opalio samracino ili bilo sta ovog ranga. Jel u tom slucaju bi tvoj stav i razumijo.
Da ne ponavljam sve ono sto sam vec pisao a i druga raja ovde. Faul je bio nad Nasrijem, i moze sudija dati slobodnjak. Ali se sudiaja jako lako odlucio da svira penal.
Da sinoc je cio svijet vidio kradju i to je dobro, ali mi je krivo sto najiskusniji u nasoj repki pogrijesi. Svi smo znali da ih ne smijemo pogledati u drugom poluvremenu da ce jedva docekati da svira penal, al eto. Ispalo je kako je ispalo i kraj price. Samo ne mogu na rende kora i price nek napravi penal kad god on ima kredita.
Da je napravio ono Papac, Begovic iil Lulic bilo bi milion psovki, al eto.
Cuva Bog Zelju svog!

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 12 okt 2011, 15:59

kakav vise spaha i kiks,sta pricate vi...toliko golova je sprijecio u ranijim tekmama,poslovicno igra srcano i za svaku pohvalu,kako vas nije sramota i pomenuti da je covjek kiksao...prije svega nije se ni trebao naci na onom mjestu da smo imali bocnog igraca u vidu maletica,koji se nakon minut provedene u igru nasao u nasem sesnaestercu naglavacke,ne zna lopte ispucati...zato smo mi fasovali go...jer nismo imali bocnog od momenta kad je izasao mujdza
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 16:02

spahic je napravio glupost, napravio je gresku, i to ne jednu, prva greska je bila sto je dozvolio da mu nasri uzme loptu, druga je bila obarane nasrija, i to prilicno glupo ga je oborio nekim jalijaškim startom, noga unazad, glupo jeste i greska je velika, ali to se desava i najboljim, svako ko imalo realno gleda fudbal, nema sta puno da zamjeri spahi, takve greske u zaru borbe se oprastaju i idemo dalje, taj penal nije nista bogzna odlucio, mi smo bili totalno pali i prije penala, nasi su jedva hodali a kamoli trcali, primili bi gol 99 posto i bez penala i hajd zdravo
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 okt 2011, 16:06

Romariooo je napisao/la:spahic je napravio glupost, napravio je gresku, i to ne jednu, prva greska je bila sto je dozvolio da mu nasri uzme loptu, druga je bila obarane nasrija, i to prilicno glupo ga je oborio nekim jalijaškim startom, noga unazad, glupo jeste i greska je velika, ali to se desava i najboljim, svako ko imalo realno gleda fudbal, nema sta puno da zamjeri spahi, takve greske u zaru borbe se oprastaju i idemo dalje, taj penal nije nista bogzna odlucio, mi smo bili totalno pali i prije penala, nasi su jedva hodali a kamoli trcali, primili bi gol 99 posto i bez penala i hajd zdravo
Šta bi bilo kad bi bilo , činjenica je da je napravio penal koji je odlučio utakmicu u korist Francuza.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 12 okt 2011, 16:08

socrates je napisao/la:kakav vise spaha i kiks,sta pricate vi...toliko golova je sprijecio u ranijim tekmama,poslovicno igra srcano i za svaku pohvalu,kako vas nije sramota i pomenuti da je covjek kiksao...prije svega nije se ni trebao naci na onom mjestu da smo imali bocnog igraca u vidu maletica,koji se nakon minut provedene u igru nasao u nasem sesnaestercu naglavacke,ne zna lopte ispucati...zato smo mi fasovali go...jer nismo imali bocnog od momenta kad je izasao mujdza
svaka cast kralju pogotovo za ovo boldirano ....
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 12 okt 2011, 16:12

Romariooo je napisao/la:spahic je napravio glupost, napravio je gresku, i to ne jednu, prva greska je bila sto je dozvolio da mu nasri uzme loptu, druga je bila obarane nasrija, i to prilicno glupo ga je oborio nekim jalijaškim startom, noga unazad, glupo jeste i greska je velika, ali to se desava i najboljim, svako ko imalo realno gleda fudbal, nema sta puno da zamjeri spahi, takve greske u zaru borbe se oprastaju i idemo dalje, taj penal nije nista bogzna odlucio, mi smo bili totalno pali i prije penala, nasi su jedva hodali a kamoli trcali, primili bi gol 99 posto i bez penala i hajd zdravo
Najveća greška Spahića je što nije pao kad ga ja Nasri odgurnuo s leđa.. to je bio čist faul, i Škot je krenuo to svirati no Spahić nije pao već se nastavio boriti i 2 sek. poslije toga sviran je penal..

Možemo i tom logikom da smo zbog Spahićeve greške u baražu umjesto na EP-u, ali da nema Spahića mi ne bi ni došli u situaciji da se borimo za prvo mjesto, teško da bi i drugi bili.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 12 okt 2011, 16:18

Tko god ga osuđuje nije ok.čovijek koji igra i griješi,kapetan,obrana i gle čuda? Jedva dočekali tužno šta reći ,njemu je najteže nosit taj teret i danas da ga svatko pitat može kako si ? ne bi mu u koži bila ,jer presing je to veliki dragi ljudi .Samo on to zna,treba kao emotivac to nosit , a osuda suca Škota đubre :roll: i šta reći ??

Emire sve pohvale ,što si odradio, vidjeli smo kad te nema koliko ne dostaješ i koji je hendikep .
Pozz

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 16:19

Saurman je napisao/la:
Šta bi bilo kad bi bilo , činjenica je da je napravio penal koji je odlučio utakmicu u korist Francuza.
cinjenica je da i ti pises po sistemu sta bi bilo kad bi bilo, jer otkud znas da je penal odlucio utakmicu, da se desio u zadnjoj minute sudijske nadoknade pa hajd, ovako i poslije penala bilo je dosta vremena da se primi gol, pogotovo u situaciji kad su igraci bili vidno izmoreni i kad su nas francuzi prolazili kao cunjeve

moja tvrdnja da bi primili gol ionako nista manje nije nerealna od ove tvrdnje da je penal odlucio rezultat, moglo je biti i ovako i onako, to se nikad ne moze znati i zato prestanite vise pisati o tom penalu kao o necemu sto je definitivno odlucilo utakmicu, jer to je glupost ljudi, bitan detalj jeste bio, no istinia je i to da je bilo jos puno vremena i da sudija ne bi svirao kraj utakmice odmah poslije te situacije, nego jos bi se igralo, a u kakvom smo stanju bili, tesko je vjerovati da ne bi primili gol
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 16:28

Ja fakat ne kontam pojedince kako Spahi mogu spocitavati nesto sto u biti i nije uradio.
Pa gori ispadoste od Skota.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 12 okt 2011, 16:31

harishp je napisao/la:Ja fakat ne kontam pojedince kako Spahi mogu spocitavati nesto sto u biti i nije uradio.
ma dzaba seru po Spahicu .... jedu **** a nisu ni svjesni...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 12 okt 2011, 16:31

Spahicev "problem" je to sto je previse samouvjeren. Njega ne zanima jel ispred njega Ronaldo, Nasri ili neki igrac Luxemburga on ce uvijek isto odigrati. To je u vecini slucajeva dobra stvar, ali u slucaju kada nije desi se ono kao sinoc. Ne treba ga kriviti, ali on treba znati da se u onakvoj utakmici kada smo za 10 minuta mogli biti na Euru ne smije poigravati nego izgurati i Nasrija i loptu u reklame tj. u korner. Pa koliko puta gledam Real protiv "malih" ekipa dodje Pepe i opizdi loptu pod krov kad je vidi na korner liniji, a priblizava mu se neki igrac. Bolje korner pa imati vremena za "konsolidovanje redova", nego na onom mjestu izgubiti loptu. A druga stvar, ne znam ni zasto ga je imao potrebu rusiti, bolje da ga je pustio vece bi sanse bile da nece postici gol nego iz penala, ali eto vjerovatno je mislio da ce sudija dosutiti slobodan udarac, a ne penal.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 okt 2011, 16:36

ek0 je napisao/la:Spahicev "problem" je to sto je previse samouvjeren. Njega ne zanima jel ispred njega Ronaldo, Nasri ili neki igrac Luxemburga on ce uvijek isto odigrati. To je u vecini slucajeva dobra stvar, ali u slucaju kada nije desi se ono kao sinoc. Ne treba ga kriviti, ali on treba znati da se u onakvoj utakmici kada smo za 10 minuta mogli biti na Euru ne smije poigravati nego izgurati i Nasrija i loptu u reklame tj. u korner. Pa koliko puta gledam Real protiv "malih" ekipa dodje Pepe i opizdi loptu pod krov kad je vidi na korner liniji, a priblizava mu se neki igrac. Bolje korner pa imati vremena za "konsolidovanje redova", nego na onom mjestu izgubiti loptu. A druga stvar, ne znam ni zasto ga je imao potrebu rusiti, bolje da ga je pustio vece bi sanse bile da nece postici gol nego iz penala, ali eto vjerovatno je mislio da ce sudija dosutiti slobodan udarac, a ne penal.
To uopste nije problem vec odlika.
Da ga je Nasri prosao i ovaj ga pustio da zabije gol.Kako bi tek onda srali.
Nismo ni zasluzili igrace repke i selektora.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 16:38

harishp je napisao/la:Ja fakat ne kontam pojedince kako Spahi mogu spocitavati nesto sto u biti i nije uradio.
treba care biti realan, razumijem ja koliko ljudi cijene spahu, cijenim ga i ja, ali realnost je to da je napravio faul, koji jeste bio penal, bilo je nepotrebno i glupo jer je to napravio nekako jalijaški, podvalio je covjeku nogu i to bio mu je i ledjima okrenut, nasri je bio vise u 16 nego sto nije bio, penal je bio, nekome se to ne bi sviralo, odnosno sudija bi izvukao vani, no i ovako nije sudija u toj situaciji nista pogrijesio i ne znam koji k treba i o tome diskutovati, spaha je zeznuo, sta ces, i bolji stoperi od njega su znali tako pogrijesiti, al sad da ga proklinjemo il mrzimo, to je supacki, ja ga cijenim isto kao i da je u toj situaciji fino izbio loptu i da se nista nije desilo i da smo pobijedili, spaha je kralj i nas najvazniji igrac, greska mu je oprostena i prije nego sto je napravljena
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 12 okt 2011, 16:48

Romariooo je napisao/la:
treba care biti realan, razumijem ja koliko ljudi cijene spahu, cijenim ga i ja, ali realnost je to da je napravio faul, koji jeste bio penal, bilo je nepotrebno i glupo jer je to napravio nekako jalijaški, podvalio je covjeku nogu i to bio mu je i ledjima okrenut, nasri je bio vise u 16 nego sto nije bio, penal je bio, nekome se to ne bi sviralo, odnosno sudija bi izvukao vani, no i ovako nije sudija u toj situaciji nista pogrijesio i ne znam koji k treba i o tome diskutovati, spaha je zeznuo, sta ces, i bolji stoperi od njega su znali tako pogrijesiti, al sad da ga proklinjemo il mrzimo, to je supacki, ja ga cijenim isto kao i da je u toj situaciji fino izbio loptu i da se nista nije desilo i da smo pobijedili, spaha je kralj i nas najvazniji igrac, greska mu je oprostena i prije nego sto je napravljena
E to si dobro rekao, taj faul je bas izgledao jalijaski, klosarski faul, ono kad se na terminu kod kornera guras sa protivnikom za loptu pa mu onako nogu "uvalis"... ako te je vec prosao stipu ga nek ide, kao sto neko rece vece su sanse da nece nista biti iz te akcije nego da sudija nece penal svirati. I ja ga maksimalno cijenim kao igraca sto je borben i srcem igra, ali nekad treba i glavu upotrijebiti.

Al kako Mujdza izadje i Maletic udje sva nam se koncepcija sje.bala, brate al onaj Maletic nije za repke. To je moje misljenje.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 12 okt 2011, 16:52

Al kako Mujdza izadje i Maletic udje sva nam se koncepcija sje.bala, brate al onaj Maletic nije za repke. To je moje misljenje.
^Istina igra nam je polako opadala otkad je Mujdža izišao van, jednostavno na toj poziciji ga može samo zamijeniti Vranješ. Ne bih se složio s tobom da Maletić nije za reprezentacije, polivalentan je igrač i fizički vrlo spreman. Nije mal zalogaj igrati sa igračima kao što su Malouda (Chelsea) i Evra (United), a dok je Maletić sada u Azerbejdžanu.

Sjeti se Albanije i njegovog slaloma. 8-)
[youtube][/youtube]
Livin' La Vida Loca ;)

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 okt 2011, 16:53

faul je izgledao kao kad neki hostapler u kafani hoce da napravi guzvu, pa nekome tako potkaci heh

a jeste cinjenica je i to da je falio mujdza, mozda spaha uopste nije ni trebao ici na tu stranu al sta cemo, bilo je sta je bilo, bitno je da su se momci predvodjeni spahom junacki borili i dobro odigrali, a vece gluposti od spahe pravili su i zidan i maradona i mnogi drugi, fudbal je to i nema se tu sta zamjeriti, ljudi su to a ne roboti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, delko, General505, izdzezveubrazil, MostarNeretva, PeppermintSA, perun, Proximic i 110 gostiju.