Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Slovenci i Estonci su u ovom trenutku jednostavno prejaki za Srbe.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- BH Patriot
- Kontakt:
Treci ili cetvrti si koji to pita.BH Patriot je napisao/la:Tko je srpski Mourinho, ako mogu znati?
Aleksandar Jankovic, bivsi Zvezdin trener, sada selektor U-21.
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Gde je Bata Ziva ?
Covek bi radio za 500 evra...
Dajte ZIVU da se zezamo!!!
Covek bi radio za 500 evra...
Dajte ZIVU da se zezamo!!!
Na to pitanje je odgovoreno jedno 10 puta na prethodne 2 stranice.BH Patriot je napisao/la:Tko je srpski Mourinho, ako mogu znati?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- BH Patriot
- Kontakt:
Onda se ispričavam zbog ponovljenog pitanja. 
Livin' La Vida Loca ;)
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Slovenci Srbima zabili gol iz Austrije. Mozete se zaliti Uefi. I ja sam se pitao kako se moze zabiti gol u Sloveniji sa 50 metara?!
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
UEFA ponovo kaznila Srbiju: Pižon selektor do 2013!
http://www.njuz.net/uefa-ponovo-kaznila ... z1aZqECBWb" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdvajam najzanimljivije detalje...

http://www.njuz.net/uefa-ponovo-kaznila ... z1aZqECBWb" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdvajam najzanimljivije detalje...
Skoro da sam ubeđen sam da bi Stanković, Krasić, Kolarov ili čak Pantelić bolje izveli penal od Vidića, ali prevelika je odgovornost da kao jedan selektor vi budete taj koji će odlučivati o tome ko će izvesti najstrožu kaznu. Zbog toga sam odlučio da igrači na licu mesta igrom zimi-zami-zum odrede ko će izvesti penal.
Ne vidim šta je loše u taktici koju sam postavio sa deset igrača u polju i jednim na golu – kratko je prokomentarisao Pižon.
adnan_hzsa je napisao/la:Slovenci Srbima zabili gol iz Austrije. Mozete se zaliti Uefi. I ja sam se pitao kako se moze zabiti gol u Sloveniji sa 50 metara?!
Kakav smisao za humor.
Cenim da ljudima u tvojoj bilizini nikada nije dosadno.

Svaka cast svim korektnim forumasima. Ali na ovoj temi se od sinoc pojavio odredjeni broj neukih jadnika koji svoje komplekse potpune inferiornosti ,u svakom pogledu, lece na ovoj temi,malo je reci zalosno.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Antaru si oterao, da bi samo ti harao, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Teška ti je to blamaža, nismo stigli do baraža, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Nisi čak ni imo herca, da ga kupiš od Slovenca, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Srbija ti sada kliče, daj ostavku predsedniče, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Ne zbog Zvezde, Partizana, već zbog naših SRPSKIH rana, TOLE LOPOVE!!!!

Teška ti je to blamaža, nismo stigli do baraža, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Nisi čak ni imo herca, da ga kupiš od Slovenca, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Srbija ti sada kliče, daj ostavku predsedniče, TOLE LOPOVE, TOLE LOPOVEEE!
Ne zbog Zvezde, Partizana, već zbog naših SRPSKIH rana, TOLE LOPOVE!!!!
Potpis!Tribalian je napisao/la:Svaka cast svim korektnim forumasima. Ali na ovoj temi se od sinoc pojavio odredjeni broj neukih jadnika koji svoje komplekse potpune inferiornosti ,u svakom pogledu, lece na ovoj temi,malo je reci zalosno.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nisu to kompleksi vec samo zajebancijaTribalian je napisao/la:Svaka cast svim korektnim forumasima. Ali na ovoj temi se od sinoc pojavio odredjeni broj neukih jadnika koji svoje komplekse potpune inferiornosti ,u svakom pogledu, lece na ovoj temi,malo je reci zalosno.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Vidić ostaje u reprezentaciji
:
http://www.zurnal.rs/2011/10/12/stankov ... l?lang=lat" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zurnal.rs/2011/10/12/stankov ... l?lang=lat" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA!
Poenta je ta sto je ta Slovenija sportska velesila za mnoge vece zemlje od nje same - i po teritoriji, a i demografski.FK Sarajevo je napisao/la: Nisu to kompleksi vec samo zajebancija.Ali ipak mislim primiti go od Slovenije sa 50 metara...bas smijesno,a onda se zapitati je li Slovenija toliko velika drzava(cak 50 metara duga).
O boze dragi kakav kreten od coveka,bas su se nasli on i sajt,mogu" zajedno pod ruku".Sumornu fudbalsku godinu za srpski fudbal, koji su najpre ocrnili naši velikani Zvezda i Partizan eliminacijom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, upotpunili su reprezentativci Srbije. Porazom u Mariboru "orlovi" su se oprostili od Evropskog prvenstva i "upisali" novu, tragičnu epizodu u almanahe domaćeg loptanja. Šta i kako dalje, sa selektorom Petrovićem ili bez njega, sa istom garniturom u foteljama Saveza, i sa kojim igračima, pitali smo predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, koji je, hladne glave, sumirao utiske posle još jednog fijaska.
- Sigurno je da je ovaj rezultat težak za nas. U svakom slučaju treba reći da smo propustili veliku priliku da uđemo u baraž. Mislim da smo igrama u poslednje vreme to zaslužili - mirnim tonom počeo je razgovor za ****.RS Karadžić.
Prvi čovek srpske "kuće fudbala" je konstatovao da je Srbija oštećena protiv Slovenije u prvom poluvremenu za penal, i da su ta situacija i promašen jedanaesterac Nemanje Vidića odredili dalji tok utakmice.
- Mnogo pehova nam se desilo u Mariboru. Nije dosuđen penal nad Jovanovićem, jer je sudija, mislim, najpre pokazao na "belu tačku", ali je na intervenciju pomoćnika i nakon pritiska trenera Slovenije promenio odluku. Da je postupio po prvobitnoj nameri, utakmica bi bila verovatno rešena u našu korist. Imali bismo penal, Slovenci igrača manje... Međutim, ni tu nije bio kraj našim nevoljama: primili smo gol sa 40 metara, što je uticalo na dalji tok, a zatim smo promašili penal. Kada toliko nemate sreće, onda se ne možete nadati dobrom rezultatu.
Utisak je da je Srbija ključne bodove izgubila u dvomeču sa Estoncima, u Beogradu u čudnoj atmosferi na stadionu Partizana, i u Talinu, uprkos vođstvu.
- Pa, dobro, jeste, ali smo ipak imali šansu sa ekipama kojima bodovi nisu bili potrebni, jer smo bili uvereni da ćemo se naći u baražu. Očigledno je da imamo problem sa ekipama kojima ne trebaju bodovi. Setimo se Australije na Svetskom prvenstvu, pa nedavno sa Italijom i sada sa Slovenijom. Ali, šta je tu je, život teče dalje, moramo se okrenuti budućnosti, odnosno kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu.
Selektoru Petroviću ugovor ističe krajem godine. Hoće li nacionalni tim dobiti novog vođu na klupi?
- Zadovoljan sam radom selektora Petrovića. Moramo priznati da su njega i nas pratili veliki pehovi. Pola igrača koji su igrali u kvalifikacijama ne igraju u klubovima, a problem je i što su pojedini igrači koji su u prethodnom kvalifikacionom ciklusu bili odlični sada nisu pružali ni 50 odsto od toga. Tu mislim na Milana Jovanovića i Miloša Krasića. U svakom slučaju, mnoge stvari moramo da menjamo, potrebne su nam reforme. U celoj organizaciji slede izbori i ti izbori će iznedriti neke nove ljude, nove kadrove, potrebno nam je osveženje.
Da li vi kao predsednik osećate odgovornost za neuspeh?
- Vidite, predsednik je najviše odgovoran za stanje u fudbalskoj organizaciji, pa i za takmičarske rezultate, čak i kad tu treba podeliti odgovornosti. Ali, predsednik nije taj koji prima gol sa 40 metara i promašuje penal. Mi ćemo sada ostaviti mesec dana selektorima da naprave kvalitetne izveštaje o problemima koji su prisutni, pa će organi Saveza doneti određene odluke na osnovu toga.
I u finansijskom smislu neodlazak na Evropsko prvenstvo je težak udarac za srpski fudbal. Navodno, samim učešćem na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta FSS bi profitirao osam miliona evra.
- Posle Đenove smo svakako radili na jedan način, jer nismo bili sigurni da ćemo se kvalifikovati. Dosta toga je urađeno, prihodovano i mogu reći da nemamo problem sa finansijama. Pričati sada da će sve stati, da neće biti sredstava za infrastrukturu zbog neodlaska na Evropsko prvenstvo nije istina, jer to radi država i lokalne samouprave. Opet, nije poznato kolika bi nam suma pripala da smo se plasirali. Koliko znam, postoje izveštaji da će naredno Evropsko prvenstvo biti nerentabilnije od onog u Austriji i Švajcarskoj, jer se ne očekuje toliki broj gledalaca. Uglavnom, pretrpeli smo štetu, ali nadomestićemo to sponzorima.
Posle Zvezde i Partizana, i reprezentacija se obrukala, što je samo upotpunilo utisak o sumornoj realnosti srpskog fudbala i neizvesnoj budućnosti.
- To je fudbal. Nekad imate sjajne rezultate, dobru atmosferu, imate i materijalna rešenja, ali ovoga puta nije nam se posrećilo. Ipak, mislim da fudbal neće stati, moramo se spremiti za ono što nas čeka - zaključio je Karadžić u razgovoru za ****.RS.
- vidovitadjemila
Namoj bolan pristajati ljudima na muku.adnan_hzsa je napisao/la:Slovenci Srbima zabili gol iz Austrije. Mozete se zaliti Uefi. I ja sam se pitao kako se moze zabiti gol u Sloveniji sa 50 metara?!
Dosta sto Slovenci kazu da im Srbi nisu ni morali dolaziti u goste .Kazu zabili bi im gol iz Maribora...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
$ ", $ $
$ је " $ за стање у $ ", па " за " ?, & " $ ту & $ $. ?, $ " тај " " ? са 40 ' " % ?, & је $ ФСС-а ? ". " & Савеза & $ је $ ? ", ? не " " $ ".
$ $ ? нове ' & $, & се $ у " ? пораза $ ?, & се ? " $ Савеза ? ", " је у " за ****.rs " о ? ? " " & за & првенство.
На " $ ? & $ & " за неуспех " у ?, " је & $ $ & $.
"$, $ је " $ за стање у $ ", па " за " ?, & " $ ту & $ $. ?, $ " тај " " ? са 40 ' " % ?. " - $ " ' $ ? $ направе ? " о ? " су ", па - " Савеза $ $ $ на основу тога", & је " за ****.rs.
Он је $ $ је $ $ ? $ " " " је $ $ $ " ? на " $ ?.
"$ ' $ ? ". ' " $ су њега " нас ? ? ". ? " " су ? у ? не " у ?, а ? је " % $ " " су у $ ? ? ? $ $ " ? " 50 $ $ тога. Ту ? на ? " " ? "", & је " & & $ " $ $ - " " у ФСС-у $ нове $ " " $ ".
$ је у " пораз у ", " ' "?" " ? -, ? $ је поразу & " $.
"' пехова ' се $ у ". " $ ? $ ", јер је $, ?, најпре & на ? &, ? је на " " " & " тренера ? " $. $ је " по " ", " " ? вероватно % у % ". ? " ?, ? " '. ", " ту " " & " /. ? ' ? са 40 ', % је ? на $ &, а " ' ? ?. $ ? ' -, $ се не ' $ $ ?", " је ".

$ је " $ за стање у $ ", па " за " ?, & " $ ту & $ $. ?, $ " тај " " ? са 40 ' " % ?, & је $ ФСС-а ? ". " & Савеза & $ је $ ? ", ? не " " $ ".
$ $ ? нове ' & $, & се $ у " ? пораза $ ?, & се ? " $ Савеза ? ", " је у " за ****.rs " о ? ? " " & за & првенство.
На " $ ? & $ & " за неуспех " у ?, " је & $ $ & $.
"$, $ је " $ за стање у $ ", па " за " ?, & " $ ту & $ $. ?, $ " тај " " ? са 40 ' " % ?. " - $ " ' $ ? $ направе ? " о ? " су ", па - " Савеза $ $ $ на основу тога", & је " за ****.rs.
Он је $ $ је $ $ ? $ " " " је $ $ $ " ? на " $ ?.
"$ ' $ ? ". ' " $ су њега " нас ? ? ". ? " " су ? у ? не " у ?, а ? је " % $ " " су у $ ? ? ? $ $ " ? " 50 $ $ тога. Ту ? на ? " " ? "", & је " & & $ " $ $ - " " у ФСС-у $ нове $ " " $ ".
$ је у " пораз у ", " ' "?" " ? -, ? $ је поразу & " $.
"' пехова ' се $ у ". " $ ? $ ", јер је $, ?, најпре & на ? &, ? је на " " " & " тренера ? " $. $ је " по " ", " " ? вероватно % у % ". ? " ?, ? " '. ", " ту " " & " /. ? ' ? са 40 ', % је ? на $ &, а " ' ? ?. $ ? ' -, $ се не ' $ $ ?", " је ".

Golub odleteo.
E sada Boze pomozi.
E sada Boze pomozi.
http://www.****.com/vesti/7307/ ... idemo-svi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ova prilika se ne smije propustiti.
Ova prilika se ne smije propustiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.