RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Bliss
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Bliss » 11 okt 2011, 16:11

Zaboli mene ko se ponasa nekorektno i nesportski, kad Vlada uzme loptu i predje cijelu odbranu protivnicke ekipe, sve nesportsko se zaboravi.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 11 okt 2011, 16:44

MostaracVelezovac je napisao/la:
herbion je napisao/la:Olimpic uredno izmiruje svoje obaveze.Jugo je slobodan a Vladavic mora vratiti novac.Jako puno novca za vratiti i ne sanjajte da cete to moci platiti.To vam je istina.Logika da ne bi vracao novac bas zbog jedne tekme.Ima drugih stvari zbog kojih je najuren iz kluba.
Herbion,

Ne ozbiljno. Jesi li upoznat sa situacijom u Olimpiku?

Moje informacije su da je Olimpik u opasnoj besparici i da ljudi nisu zadovoljni s tim. Ali naravno, ja nisam ni blizu kluba i moze biti da totalno grijesim. Prvi put cujem da je Vlada bio isplacen posteno - ako je tako, onda se nesto stvarno cudno tu desava.

Sta je tacna situacija znas li? Stvarno bi volio znat o cemu se radi.
Veoma sam blizu desavanja u Olimpicu,kako sam napisao sve stoji i da se treba biti korektan prema Skaljicu koji sada ispada sup.. sto ce igrati protiv svog maticnog kluba.Stvari su drugacije a Vlada i Jugo su otjerani i nemaju veze sa nasom tekmom.
Finansijki stojimo dobro sve plate,ugovorne rate i premije isplacene.Naredne sedmice ide plata od proslog mjeseca a i premije ako vas dobijemo.Premije se isplacuju u roku sedam dana od tekme.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 11 okt 2011, 17:26

jednostavno smo sa ljudima u klubu imali različita mišljenja. Zamolili smo stručni štab da ne igramo protiv Veleža ali se to njima nije dopalo. Moja porodica živi u Mostaru, ja sam svoju karijeru počeo u Veležu i sjećam se kada sam sa Željom igrao protiv Veleža, da nisam baš dobro odigrao, govori Vladavić te dodaje:

Mislim da je i za nas, a i za ljude u Olimpicu najbolje da se rastanemo. Oko ovoga ne treba praviti sada neku sapunicu, to je tako, mi ne želimo igrati protiv Veleža i rastanak sa Olimpicom je možda najbolje riješenje, kazao je Vladavić.
Samo jedan klub Velež Mostar

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 11 okt 2011, 17:31

Kolumbo :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 11 okt 2011, 18:56

TANOVICU OVE LJUDE VRATI U VELEZ VIDIS LI SADA KOLIO GA VOLE!!!!
HOCU VLADU I JUGU U CRVENOM DRESU!

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 11 okt 2011, 19:13

Bliss je napisao/la:Zaboli mene ko se ponasa nekorektno i nesportski, kad Vlada uzme loptu i predje cijelu odbranu protivnicke ekipe, sve nesportsko se zaboravi.

Potpis ..
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 11 okt 2011, 20:05

drage kolege pustite se Olimpica i Vlade bitno je ovo:

Radovi na izgradnji tribine
Utorak, 11 Oktobar 2011 14:49

Na stadionu u Vrapčićima danas je počela izgradnja tribine u dijelu stadiona koji obuhvata krug bivše fabrike „Đuro Salaj“. Naime, u narednih 15-tak dana biće dovršena betonska tribina u dužini od 20 metara i 6 redova visine. Za sada su predviđeni samo ovi radovi i samo su dio od ukupnog dijela tribine na ovoj strani stadiona. Primarno ovaj segment, koji će se u prvom dijelu izgraditi, koristit će se za gostujuće navijače.

Pomoćni teren stadiona već uveliko dobija svoju željenu fizionomiju, jer su već dva puta obavljena košenja trave koja je prije dva mjeseca posijana na pomoćnom terenu. U narednom periodu se može očekivati da se potpunu u funkciju stavi i ovaj segment stadiona u Vrapčićima, gdje će trenirati i omladinske selekcije kluba.

konačno će ovaj stadion početi da liči na nešto. ovo je bitno...

oldbridge
Kontakt:

Post Postao/la oldbridge » 11 okt 2011, 23:34

Ja bas suprotno mislim.. Neka stadiona , neka napreduje i sve to , al' ekipa Rođenih mi je nekako na prvom mjestu.
Eno ti komsinica, imaju stadion i sve ,a ka.rina od kluba i ekipe :D
Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.

MUSVDG

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 12 okt 2011, 00:31

Neka ova dvojica mangupa dokažu svoju ljubav prema Veležu i odigraju za Velež besplatno ovu sezonu.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 12 okt 2011, 04:32

**** ligu i ugovore, kad igrac moze raskinut ugovor kad mu se **** digne.

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 12 okt 2011, 11:51

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 12 okt 2011, 17:33

A zasto je smijesno uporediti Velez i Manchester?

Posljednja sezona kada je Velez igrao na svom stadionu Velez je na UEFAinoj listi bio 53 a Manchester United 92.

Danas naravno nemozemo nista porediti jer Velez niti igra na svom stadionu a niti ima uslove koje je nekad imao radi tog razloga a niti igra u normalnoj drzavi... Ipak, UEFA ih je eto poredila kada su posljednji put oba kluba imali normalne uslove i eto oni su ih uporedili upravo tako kako su ih uporedili.

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k1991.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 12 okt 2011, 17:48

Prvo da naglasim kako mi je Velež jako drag i taj klub kao i Veležovi navijači imaju moje posebno poštovanje. Međutim, ne mogu da vjerujem da neko i pomisli kako je ovo sa Vladavićem priča vezana za Velež. Ni na kraj pameti mu nije Velež i nije otišao iz Olimpica, nego je otjeran. Ovo otjeran je tek kada vrati pare koje je dobio. Informacije radi, a vjerujte da je izvor provjeren taj klub Vladaviću ne duguje ni jednu marku, kao ni jednom drugom igraču. Zato moji dragi Mostarci, nemojte misliti kako je Velež uzrok. Uzrok su kafane i pijanke. I ovo vam je provjereno. Pozdrav iz Sarajeva.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 okt 2011, 17:51

ivan.balic je napisao/la:Prvo da naglasim kako mi je Velež jako drag i taj klub kao i Veležovi navijači imaju moje posebno poštovanje. Međutim, ne mogu da vjerujem da neko i pomisli kako je ovo sa Vladavićem priča vezana za Velež. Ni na kraj pameti mu nije Velež i nije otišao iz Olimpica, nego je otjeran. Ovo otjeran je tek kada vrati pare koje je dobio. Informacije radi, a vjerujte da je izvor provjeren taj klub Vladaviću ne duguje ni jednu marku, kao ni jednom drugom igraču. Zato moji dragi Mostarci, nemojte misliti kako je Velež uzrok. Uzrok su kafane i pijanke. I ovo vam je provjereno. Pozdrav iz Sarajeva.
pročitao sam na još jednom portalu da su vladavić i jugo otjerani upravo zbog pijanstva, znači ako je to istina onda nam ne trebaju uopšte takvi igrači, jer su izgleda postali neprofesionalni u svakom pogledu.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 12 okt 2011, 18:04

Rijetko pišem, ali vjeruj mi da je ovo stvarno istina. Ovo znam od bliskih prijatelja i malo mi je čudno da ljudi vjeruju u ovu Vladavićevu predstavu. Jugo je tu nebitan.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 okt 2011, 18:09

ivan.balic je napisao/la:Rijetko pišem, ali vjeruj mi da je ovo stvarno istina. Ovo znam od bliskih prijatelja i malo mi je čudno da ljudi vjeruju u ovu Vladavićevu predstavu. Jugo je tu nebitan.
pošto je Olimpic njemu izašao u susret, mislim na Vladavića, onda je to od njega nekorektno, ovo kažem kao veležovac. ali treba reći da je i on tu ispao dobro bezobrazan, pa govori da je to zbog Veleža, on time samo narušava ugled veleža, ali najviše je narušio svoj ugled....

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 12 okt 2011, 18:13

AlemC85 je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Rijetko pišem, ali vjeruj mi da je ovo stvarno istina. Ovo znam od bliskih prijatelja i malo mi je čudno da ljudi vjeruju u ovu Vladavićevu predstavu. Jugo je tu nebitan.
pošto je Olimpic njemu izašao u susret, mislim na Vladavića, onda je to od njega nekorektno, ovo kažem kao veležovac. ali treba reći da je i on tu ispao dobro bezobrazan, pa govori da je to zbog Veleža, on time samo narušava ugled veleža, ali najviše je narušio svoj ugled....
Vidim da si korektan i da kontaš stvari. Velež je tu samo Vladavićeva igračka, ali vi Mostarci ga dobro znate pa će teško proći njegovi folovi. Iskreno, Velež je mnogo više od Vladavića i on ovim zloupotrebljava ime tog kluba. Zar nije čudno da ga iz Olimpica puštaju da laprda okolo bez ikakve reakcije.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 okt 2011, 18:19

ma nek radi šta hoće, samo da više Velež ostave na miru...

ziggystardust
Kontakt:

Post Postao/la ziggystardust » 12 okt 2011, 22:16

MostaracVelezovac je napisao/la: Posto rijetko pratis Velez da ti objasnim. Primanja igraca Veleza su iznadprosjecna u PL BiH. (...)

Dalje, plate uopste ne kasne toliko. Plate kasne, ali u drugim klubovima ih nema nikako. Velez od ove godine je preokrenuo plocu i rekao "mi cemo ponuditi nize, ali cemo redovnije isplacivati" - i to su i radili.

Uz to, grad Mostar je Velezu prosle godine dao SVEGA 7000 maraka UKUPNO. (...)

para ima ogranicen broj.
Vala kako pises, pomislio bi covjek da si pri upravi ;) pozdrav od "neupravnog" .
nego sto vam je sajt onako lose odradjen ? dizajn djene djene ali marketing i tagovi -nula!!! makar se u joomla to moze odraditi za tili cas. ko vam uopste radi marketing tamo i ko je zaduzen za saopstenja i internet ?? :cry:

'ta će on
Kontakt:

Post Postao/la 'ta će on » 12 okt 2011, 23:34

:mrgreen:
Zadnja izmjena: 'ta će on, dana/u 01 avg 2012, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.