Jazuk,sad ga hudnici moraju odkazati.don_burza je napisao/la:A gledaj Estonci vec ugovorili prijateljsku 15.11 nisu ni slutili da idu u baraz
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
jos samo da estonija ode na EUROdon_burza je napisao/la:A gledaj Estonci vec ugovorili prijateljsku 15.11 nisu ni slutili da idu u baraz

ovako nije lose?
.................begovic
vranjes?.....nadarevic?....spahic......lulic
...........zahirovic..medunjanin
.....pjanic....misimovic....salihovic
.................dzeko
.................begovic
.................dzeko
Sent from my Commodore 64
Ovde za mene rasprava završava, ne diskutujem sa nadobudnim osobama. Ja ti iznesoh činjenice, a ti da bi dokazao da si upravu sad pišeš kojekakve besmislice.Bosniacum Lilium je napisao/la:prosvijetli me jarane, a ja cu tebe prosvijetliti da oficijalna pozicija stevanovica je: AM - prednji vezni, RMW - desno kriloa dobro, ja sam budala, stevanovic se cesto ubacuje sa beka ili stopera pa je tako cesto pred golom i zato cesto utrcava izmedju stopera, saberi se malo i zapitaj se jesi li ti ikad gledao stevanovica
mogao si i zakarica predlozit za stopera
tu je to negdje

Nije bitno šta je, bitno je šta može odigrati. PS. Da si obratio pažnji vidio bi 2 sastava, jedan je alternativa ovoj desetkovanoj repci (gdje sam predlagao alternative), a drugi je gdje ja vidim repku kroz 5 godina (a tu je i Stevanović). I ne odg mi više na postove, zaobilazi me, tako ti kruha...nemam o čemu razgovarati sa osobom koja gleda samo što joj godi...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Imamo odlicnog Vranjesa,koji moze jednako uspjesno zamjeniti Mujdz,pa Vranjes je bio odlican u Bratislavi kad smo igrali protiv Slovacke,a i tada je mijenjao Mujdzu! treba racunati i na Jahica,iskusan i provjeren igrac,igra Ligu prvaka,a to nesto znaci... u svakom slucaju treba nam srece sutra u barazu,sve ekipe osim Portugala bi nam dobro dosle,neke vise neke manje,ali Portugal je za nijansu jaci od ostalih ,tako da njih ne bi volio...sretno nam sutra!
Rahimica ziva na klupu i to sad kad je baraz.Nigdje veze.nihco je napisao/la:ovako nije lose?
.................begovic
.................dzeko

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidi ih, sad bi pljunuli u facu Mravcu, ono "Adnane, Pandža ima kartone, al' nećeš ti opet igrati, zvat ćemo Nadarevića, nema veze što nismo nikako, ti si tu da samo klupu griješ". A to su isti oni koji prigovaraju Sušiću da loše tretira Begovića i Hasagića.
Pa normalno da će igrati Mravac, ne budite smiješni, to što bi vi radili se ne radi nigdje, osim ako želite uništiti timski duh.
I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević.
Pa normalno da će igrati Mravac, ne budite smiješni, to što bi vi radili se ne radi nigdje, osim ako želite uništiti timski duh.
I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
slazem se,Vranjes umjesto Mujdze,i Medunjanin je takodjer neizostavljiv iz prve postave! mozda treba razmisliti o Jahicu na stoperu,mada on moze igrati vise pozicija u timu..kako god,samo da ne bude vise povreda do baraza,a bicemo puno jaci kad se oporavi Sejo i Vedo..oni su jako bitni igraci za nas,a bit ce fit do baraza aBd!jasmin10 je napisao/la:naravno da moze bolje. vranjes umjesto jahica, medunjanin umjesto zahirovicaAmanijakzO je napisao/la:
Nemože bolje.
Nemojte ba Lulića vraćat na beka! Poslije onog sinoć ja ga nikad ne bi vratio, pa bukvalno je silov'o Francuze!
Čelik Zenica 1945
Vjerovatno kao Lulić.gollum je napisao/la:I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević.

Kad nemaš beka ko te pita? Daj šta god zna igrati po desnoj strani, pa i parmak ako može.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- adas_barca
- Kontakt:
Irska:Turska
Hrvatska:BiH
Portugal:Estonija
Češka:Crna Gora

Jezik pregrizaoadas_barca je napisao/la:Irska:Turska

BiH-Česka

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
sto mi se momak nahvali u prethodnom postu da prati repku duze od mene i plus neki vizionarArnelinho je napisao/la:Vjerovatno kao Lulić.gollum je napisao/la:I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević.![]()
Kad nemaš beka ko te pita? Daj šta god zna igrati po desnoj strani, pa i parmak ako može.

http://www.transfermarkt.de/en/miroslav ... 75816.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Position: Midfield - Attacking Midfield, right
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Portugal-Crna Gora
Hrvatska-Turska
Irska-Bosna i Hercegovina
Češka-Estonija
Hrvatska-Turska
Irska-Bosna i Hercegovina
Češka-Estonija

U novi boj ...

samo za desnog beka nisam siguran.. mozda bude i opcija da ibricic igra krilo a lulic na desnog beka al' opet sve zavisi od protivnika

ser del barça es el millor que hi ha !
deni_23 je napisao/la:MALO VJERE DRUZE I NAS JEDNOM MORA POMILOVATI CUNCE STARA POSLOVICA KAZE POSLE KISE DODE SUNCE IMA JOS JEDNA BOLJA POSLOVICA KOLO SRECE SE OKRECE DA CE TAKO BITI JEDNOM VALJDA I UNASEM SLUCAJU ZATO DRUZE SAMO MALO VJERE I IDEMO NA EURO AKO BOGDADylan Dog je napisao/la:A parola iz ere Sliskovica kad smo bili u grupi sa Grcima i Madjarima "Sad ili nikad" pa bi "nikad"..deni_23 je napisao/la:DOŠLO JE VRIJEME ZMAJEVA!
Ja nemam vise zivaca slusati parole,ako se opet ne kvalificiramo opet ce biti parole,citav zivot slusam od igraca "da je sada puno ozbiljnije nego sto je bilo prije u i oko reprezentacije",kako nam je ovo najbolja generacija blabla..a nigdje nas nema.
Ja sinoc drhtim,dobio nekakvu temperaturu gorim sav,suze hoce da krenu,ja vise ne mogu da samo slusam **** parole o najboljoj BiH reprezentaciji a gledam Latviju na evropskom prvenstvu,mi ako ispadnemo u barazu ja ovo sve batalim,kad mi ko spomene fudbal samo cu promjeniti temu,**** ti nas koji smo vazda najbolji,najozbiljniji ikad a nikad dovoljno dobri ni da se plasiramo negdje.
nama pada kisa 20 godina
Eh bravo! Isto bi i ja uradioScof1eld je napisao/la:![]()

Čelik Zenica 1945
Bolje je da neigraju prvu **** dupli , nego da drugu
druga je presudna u utakmicama baraza

druga je presudna u utakmicama baraza

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
[quote="Scof1eld"]
to je to, vidim da svako ima razlicito misljenje za zadnju liniju
lijevi bek - salih oder subasic
stoper: spaha
stoper: nadarevic / mravac
desni bek: ogi ili jahic

to je to, vidim da svako ima razlicito misljenje za zadnju liniju
lijevi bek - salih oder subasic

stoper: spaha
stoper: nadarevic / mravac

desni bek: ogi ili jahic
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.