Nema.nihco je napisao/la:rahimic ima dupli karton?
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Za nadati se da će nas Bog konačno pomilovati i da u baražu izvučemo Češku ili Irsku.Zaista velika je šteta što neće biti Mujdže (i Papca zbog kartona) koji je sinoć odigrao fantastičan meč.Biće problema sa tom pozicijom desnog beka ali nekako smo navikli već da u ovim važnim tekmama budemo uskraćeni za neke igrače.
FK Pjetlovi
Bizi ba,kakva Ceska,kakva Irska,znam ja nas,do pocetka prve utakmice ce biti 90% sanse za nas 10% za protivnika,vise volim Portugal!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Molim boga da ne dobijemo Irsku. Ne zato sto ih nemozemo pobijedit, nego zato sto bi to bila borba ekipa koje su pokradene od strane Francuske u zadnja dva kval. ciklusa. Moja zelja je vidjeti Irce i nas na EP.(aBd tu dobit Francuze u grupi i onda im oderat guzove. za prolaz grupne fazehz033 je napisao/la:Portugal-Crna Gora
Hrvatska-Turska
Irska-Bosna i Hercegovina
Češka-Estonija

- ibrakadabra
- Kontakt:
Dobro je sto prvu igramu kuci tako da odbrana nebi trebala biti na mukama kao npr u portugalu
Vraga je dobro,ako ga ipak primimo gol kod kuce je mnogo veci problem.ibrakadabra je napisao/la:Dobro je sto prvu igramu kuci tako da odbrana nebi trebala biti na mukama kao npr u portugalu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
BicakcicBosniacum Lilium je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:
to je to, vidim da svako ima razlicito misljenje za zadnju liniju
lijevi bek - salih oder subasic
stoper: spaha
stoper: nadarevic / mravac![]()
desni bek: ogi ili jahic

danas sam procitao , Nosioci neigraju zadnju utakmicu kuci , zavisi od zdrijeba
.
Neko je postavio to
to se pravilo promjenilo 

Neko je postavio to

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Bosniacum Lilium je napisao/la:sto mi se momak nahvali u prethodnom postu da prati repku duze od mene i plus neki vizionarArnelinho je napisao/la:Vjerovatno kao Lulić.gollum je napisao/la:I, Stevanović može odigrati na beku jednako dobro kao Ibišević.![]()
Kad nemaš beka ko te pita? Daj šta god zna igrati po desnoj strani, pa i parmak ako može.ti nemas pojma ko i sta igra u U-21 a pored toga Stevanovica na bek. "Strucnjak" bi pored Ogija i Jahica stavljao Stevanovica na bek
![]()
http://www.transfermarkt.de/en/miroslav ... 75816.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Position: Midfield - Attacking Midfield, right

Nakon ovog posta ću te lijepo dodati na lijepe "gnjavatore".
A sad:
1.Ja ti nigdje nisam rek'o da sam gledao repku više od tebe, uopće te ne znam, nemoj da LAŽEŠ
2.Transfermarkt ti pokazuje šta? Nastavi igrat football menaDJera
3. Rekao sam da sam gledao Stevanovića u dresu Vojvodine i naveo tekmu
4. Rekao sam da je @Devil (i pri tome dodao "ako se dobro sjećam" ) rekao da je u periodu dok je neki x,y igrač bio ozlijedjen STEVANOVIĆ igrao desnog beka
5.Niko ovde ne priča o prvoj postavi već o krpama, kako i šta zakrpiti.
6. Ti možeš maštati o Jahiću, al' to su samo mokri snovi, što vam je Pape objasnio, mora da ti je IQ ispod tačke ledišta, zaledjen, dok ne možeš sve ovo da skontaš
7. Najzad... Byeee...
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
ne znam bas za irce.. oni su imali samo jedan poraz i to 2:3 od rusa.. u 2011. godini imaju 6 pobjeda i 3 remija po 0:0.. onda njima citava ekipa igra u premiershipu... ali opet mozemo mi sa njima igrati i sigurno da je bolje njih nego portugal ili hrvate... ja samo cehe prizeljkujem iako smo mi svi svjesni da nasa nesreca jednostavno nece nikada nestati s toga vec mozete poceti kupovati karte za lisabon 

ser del barça es el millor que hi ha !
vec zamisljam sutra na casu:
20 do 1 pocinje fizika kontrolni, u 1 slusam na radiju izvlacenje i onako u sred kontrolnog skocim kad dobijemo Češku il hrvate
20 do 1 pocinje fizika kontrolni, u 1 slusam na radiju izvlacenje i onako u sred kontrolnog skocim kad dobijemo Češku il hrvate

Upravu si,samo neko ko ga nije gledao moze reci da Stevanovic nije igrao beka i da je klasicno krilo.Slazem se da tamo pruza najbolje partije,ali zar isto ne rade i Bale ili Coentrao,nesta ne cujem za njih da kazu da igraju klasicno krilo,iako bi se i bolje tamo snasli kao i Stevanovic zbog svoje dosta losije strane-odbrane.Arnelinho je napisao/la:@Devil je spominjao, koliko se sjećam, da je igrao u Vojvodini desnog beka (privremeno). Ne lupaj k'o maksim po diviziji.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ arnelinho
svaka ti cast, klasicno napadacko desno krilo si stavio na desnog beka, STRASNO!![]()
Znam ja Stevanovića i gledao sam ga na tekmi partizan-Vojvodina (čini mi se kup tekma u Srbiji
).

Ako nekoga interesuje detaljnije,ako ne veruje mojim recima,vadim mu citate,oko klipova se ne mogu smarati.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
evo gledam emisiju na hrt- u, vezano za evropsko prvenstvo i kvalifikacije, gost igor stimac, kaze stimac samo ne BiH
... hvale nas susjedi zestoko, a penal za francusku im smjesan 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
1. kakvi su to cyber fazoniArnelinho je napisao/la:
Nakon ovog posta ću te lijepo dodati na lijepe "gnjavatore".
A sad:
1.Ja ti nigdje nisam rek'o da sam gledao repku više od tebe, uopće te ne znam, nemoj da LAŽEŠ
2.Transfermarkt ti pokazuje šta? Nastavi igrat football menaDJera
3. Rekao sam da sam gledao Stevanovića u dresu Vojvodine i naveo tekmu
4. Rekao sam da je @Devil (i pri tome dodao "ako se dobro sjećam" ) rekao da je u periodu dok je neki x,y igrač bio ozlijedjen STEVANOVIĆ igrao desnog beka
5.Niko ovde ne priča o prvoj postavi već o krpama, kako i šta zakrpiti.
6. Ti možeš maštati o Jahiću, al' to su samo mokri snovi, što vam je Pape objasnio, mora da ti je IQ ispod tačke ledišta, zaledjen, dok ne možeš sve ovo da skontaš
7. Najzad... Byeee...

2.Gledao si jednu tekmu Stevanovica i kazes da je bek
3.ma kakav transfermarkt, suplja to jarane, pise dzeko igra spica

4.Spominjes moj IQ a ti ne mozes shvatiti da se neke izjave mogu izvuci iz konteksta, jer ako nesto ne definiras ta informacija se moze protumaciti na 100 drugacijih nacina (ako znas def. pojma kontekst)
5. Nemas pojma o taktici
6. Ne razumijes pozicije na terenu
7. Imao sam stari nick, tako da znam od prije kakav si ti "znalac i strucnjak"
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nosioci igraju prvu utakmicu KUCI sto bi recimo za nas bila hajmo reci fina prednost ...Posto i u gostima znamo odigrati pa ponekad mi se cini i bolje nego kuci ..ANTIFA ! je napisao/la:danas sam procitao , Nosioci neigraju zadnju utakmicu kuci , zavisi od zdrijeba.
Neko je postavio toto se pravilo promjenilo
Zadnja izmjena: LFCBiH, dana/u 12 okt 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ko gura bilo koga osim zdravog Jahica na desnog beka nije normalan...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
i ja bas gledam.. covjek fino objasni.. "ekipa koja drzi francuze 70 minuta na njihovoj polovini na njihovom terenu, svakako je treba izbjeci"VFCB je napisao/la:evo gledam emisiju na hrt- u, vezano za evropsko prvenstvo i kvalifikacije, gost igor stimac, kaze stimac samo ne BiH... hvale nas susjedi zestoko, a penal za francusku im smjesan

ser del barça es el millor que hi ha !
- Cincinnatus
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Cincinnatus, dana/u 12 okt 2011, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Sumnjam da će biti tako,ova ekipa sazrijeva definitivno.Dylan Dog je napisao/la:Bizi ba,kakva Ceska,kakva Irska,znam ja nas,do pocetka prve utakmice ce biti 90% sanse za nas 10% za protivnika,vise volim Portugal!

Ja mislim da protiv Portugala nemamo baš puno šansi.Bez obzira što nisu briljirali u kvalifikacijma ipak su oni daleko kvalitetniji od nas (doduše i Francuska je) ali Portugalci imaju sjajna krila,brze igrače što nama ne odgovara.Još jedna stvar koja nam ne odgovara je što su oni ipak neko i nešto i što imaju Ronalda i slične koji "moraju" igrati na velikim takmičenjima.Kud ćeš dalje kad ti glavni ljudi u nogometu kažu da SP bez Ronalda nema smisla i to dan-dva pred revanš u baražu ?

FK Pjetlovi
Ma šta da im radim.Devil je napisao/la:Upravu si,samo neko ko ga nije gledao moze reci da Stevanovic nije igrao beka i da je klasicno krilo.Slazem se da tamo pruza najbolje partije,ali zar isto ne rade i Bale ili Coentrao,nesta ne cujem za njih da kazu da igraju klasicno krilo,iako bi se i bolje tamo snasli kao i Stevanovic zbog svoje dosta losije strane-odbrane.Arnelinho je napisao/la:@Devil je spominjao, koliko se sjećam, da je igrao u Vojvodini desnog beka (privremeno). Ne lupaj k'o maksim po diviziji.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ arnelinho
svaka ti cast, klasicno napadacko desno krilo si stavio na desnog beka, STRASNO!![]()
Znam ja Stevanovića i gledao sam ga na tekmi partizan-Vojvodina (čini mi se kup tekma u Srbiji
).
![]()
Ako nekoga interesuje detaljnije,ako ne veruje mojim recima,vadim mu citate,oko klipova se ne mogu smarati.

Ps. Hvala ti što me spasi ovih menadjera, čiji je jedini izvor transfermarkt.de.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.