BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Dabogda kicmu sjebali nani i drustvo pa da makar igramo samo protiv sudija.
Dobili smo najteže, ali nije nas strah! ali kad bise lagali
- NoName
- Kontakt:
Re: BARAZ: BOSNA I HERCEGOVINA vs ...................
Ne mogu kad nećemo. Zapravo, nemamo nikakve šanse, bojim se rezultatske katastrofe i da će nam to ubiti i ovo malo morala što smo stekli u ovih par utakmica. Tek sad se vidi kolika je šteta što nismo iskoristili pruženu priliku u Parizu.mirzza je napisao/la:UH $%!"$!%"!$% nemoj vise pricati molim teNoName je napisao/la:Šta sam rekaoNoName je napisao/la:Hrvatska - Turska
Portugal - BiH
Irska - Estonija
Češka - Crna Gora
Nekako mislim da će biti ovako, u ovim žrijebovima mi uvijek naletimo na iste protivnike, koliko smo samo puta udarili na Španiju broja nema. A i vrijeme je da se naplate neki stari dugovi, mi od Portugala a Hrvati od Turske. Irska je, zbog one krađe iz prošlih kvalifikacija zaslužila najlakšeg protivnika.![]()
Zapravo reci da cemo proci.![]()
Otključajte nam staru temu BiH - Portugal pa da nastavimo gdje smo stali

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- storm_raider
- Kontakt:
Danska im je dala 2 komada, a po igri mogli su jos 2. Polako momci, ovaj portugal ima imena, ali nema nikakvu igru. Mozda nam se sad sve ono vrati. Ajmo idemo pokusati ovo dobiti.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Nikad ne psujem, ali ovaj put je bilo blize nego ikad. Ne mogu da vjerujem i opet cemo za dlaku ispasti, opet ce nam malo faliti, pa ja prvi ne bi volio prvenstvo bez Nania i CR, sta vam je ljudi, ISPADAMO OPET. . . DA MI JE SAMO ZNATI ZASTO NAS NESRECA UVIJEK OVAKO PRATI. . .
IDEMO U UKRAJINU!!!
NIKOG SE NE BOJIMO, PA TAKO NI PORTUGALSKIH ****!!!
NIKOG SE NE BOJIMO, PA TAKO NI PORTUGALSKIH ****!!!
Hmm, teško, teško, teško, bez Mujđe, bez Papca, Bez Panđe ? Čak 10 naših igraća ima žuti karton, te ako dobiju drugi u prvoj utakmici, nece igrati u drugoj utakmici, još ako ne budemo imali sreće kao prošlu put , hmmm, znate šta ćekati ? Pošto su oni još slabiji od predprošle godine, samo još čekati da neko ROnaldu slomi kićmu 
Šta ste se ****, ne mogu posta postati

Šta ste se ****, ne mogu posta postati

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
Nek si proklet PLATINI ti i UEFA, ali ima boga, samo momci hrabro, bosansko srce je svakog nadvisilo, pa će i mušku k.urvu RONALDA...

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 13 okt 2011, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Zalosno da zalosnije ne moze biti
Pa samo odlucivanje ko ce biti nosioc a ko ne po nekom novom sistemu i neki postotak sve mi je reklo al ovu jadnu drzavicu ni Bog nece da pogleda. Ne da se usranom do potoka i nece mu se nikad ni dati, unistih organizam sikirajuci se, sve me boli. Nisu mi jasni ovi sto pisu za Ronalda, najveca prednost nam je sto on igra ??? Pa jedan prosjecni Menez nas je ubio u 2 poluvremenu kad nas je fizicka sprema izdala sta ocekivati od Ronalda i Nanija a bekova nam uopste nema ? Tugo moja, golema si ............

Neznam bi li plakao ili smijao se ovoj namještanjci:
Bosna - Portugal
Hrvatska - Turska

Bosna - Portugal
Hrvatska - Turska

Ovo je naštimano, jbo majku ako nije...
Prolazimo, al malo morgen.. I jbm te nafako..
Prolazimo, al malo morgen.. I jbm te nafako..

astra1922 je napisao/la:al makar cemo se dobro napit jos dvaput![]()

Jedina nada je da se ozlijede Ronaldo i Nani, onda cemo proci, u suprotnom tesko.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Šta je vama ljudi ! Bolan šta se odmah svi predajete. Pa zar ne znate kako mo igrali protiv Portugala kod njih kući. A danas smo mnogo iskusnija ekipa. Imamo jednog Lulića koji je ubojit po krilu, imamo jednog Džeku, pa Pjanića, Kinga Misketa, zid u odbrani Spahu... brate mi smo poseban narod, stvarno ne mogu vjerovati kako se lako predajte. Zbog takvim nam i propada sve...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ja godinu dana govorim to:

JUVE(FA) MAFIA strikes again
On topic: Imate sanse. Mnogo manje nego da je tu bilo ko drugi, ali opet ih imate. Nije Portugal toliko mocan, koliko neki smatraju da jeste.

JUVE(FA) MAFIA strikes again

On topic: Imate sanse. Mnogo manje nego da je tu bilo ko drugi, ali opet ih imate. Nije Portugal toliko mocan, koliko neki smatraju da jeste.

OOOO **** TI SUNCE ZARENO !!!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs...
Nista od europskog prvenstva dzabe smo se nadali dzabe se mucili..trudili ...i onda dodjes nakraju u **** baraz gdje jedna fudbalska ekipa koja je skoro nastala dobije Cesku
... a mi Bosanci koji smo se toliko borili trudili i nakraju dobijemo Portugal
....nista znaci od euro 2012 sada treba cekati samo kvalifikacije za Sp za Brazil..i jos samo kad se sjetim da Papac nemoze igrati prvu utakmicu onda 10 igraca ima vec zuti tako ako ga dobiju u prvoj tekmi nece igrati u drugoj ....nista onda mozemo samo cekati kvalifikacije za SP 2014

"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
J*bali smo konju mater , bez Papca i Pandze u prvoj , i bez Mujdze u obe proci Portugal , jasta radi .
Cime smo zasluzili da nemamo bar jednom **** srece , sudije ce biti na njihovoj strani , ''kao slucajno'' i mozemo ocekivati da ce nam pola tima dobit kartone da ne mogu igrati u revansu .
Cime smo zasluzili da nemamo bar jednom **** srece , sudije ce biti na njihovoj strani , ''kao slucajno'' i mozemo ocekivati da ce nam pola tima dobit kartone da ne mogu igrati u revansu .
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
- muha milanez
- Kontakt:
rekoh ja juce:
Portugal- Bih
Hrvatska-Turska
Ceska-Crna gora
Irska-Estonija
crne misli jos crnije misle..
Kad tako i bi na kraju..
Portugal- Bih
Hrvatska-Turska
Ceska-Crna gora
Irska-Estonija
crne misli jos crnije misle..
Kad tako i bi na kraju..
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
- Kontakt:
PROLAZIMO U VELIKOM STILU!
A Kristina ostaje u Portugalu uplakana!
A Kristina ostaje u Portugalu uplakana!
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Uefa je odradila svoje,prvo Irska uopste nije trebala biti nositelj,ali to su im se oduzili zbog Platinijeve kradje kad je prosla Francuska prije 2 godine,sad su im dali Estoniju koju ce objektivno proci ko od sale! takodjer Crnoj Gori su dali Ceksu koju ne mogu proci,realno...nama Portugal....najtezi moguci protivnik,mada mislim da se moze igrati s njima,nisu oni neki bauk,to je jasno,pogotovo sto igramo prvu utakmicu kuci,ali bice tesko,jako tesko....
Ne smjemo se predavati,jaci smo puno nego prije 2 godine,kad smo izbaceni upravo od Portugala..i to je nesto!
Ne smjemo se predavati,jaci smo puno nego prije 2 godine,kad smo izbaceni upravo od Portugala..i to je nesto!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.