Zrinjski-Slavijatatamata je napisao/la:jel zna iko koja ce se utakmica prenositi uzivo u 3.kolu?
Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice Premijer Lige BiH na TV-u
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
i sta je bilo,navijanje rezultat??????????????????'rob do bagro je napisao/la:mozda al u navijanju nikadDiNno je napisao/la:bolje je da se prenosi celik-zeljo da vidimo kako ce ih zeljo satrat
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Koga prenose sljedeće sedmice ako Bog da.
mora datRz88 je napisao/la:Koga prenose sljedeće sedmice ako Bog da.

Izvini ali nisam te skontao, valjda jer je kasno, a ja sam nakav pospan.
Zrinjski-SlavijaRz88 je napisao/la:Koga prenose sljedeće sedmice ako Bog da.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
...
Zadnja izmjena: tatamata, dana/u 14 avg 2009, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Treci put castimo
ova je...tatamata je napisao/la:jesi siguran da nije celik-borac?Devil je napisao/la:Zrinjski-SlavijaRz88 je napisao/la:Koga prenose sljedeće sedmice ako Bog da.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sramota da se neprenosi utakmica Sarajevo - Velez

-
- Kontakt:
sramota je da ovde se gleda koji su klubovi bili u prvoj ligi juge pa na osnovu neke tradicije trebalo bi prenosit prije par sezone kad su bili i željo i sarajevo loši opet su je prenosili zato što je vjeciti derbi a više jugostalgicara nisam vidio u životu što ih ima na ovom forumu na profilu svi imaju petokrake i titine slika ja da stavim na svoj sliku pavelica ili ustaški znak siguran sam da bi dobio ban ako ne i trajni s objasnjenjem antifašizma i konferencije na jalti ostavite se proslosti više

Ja mislim da nema prenosa Sarajevo -Velez zbog toga sto Velez nije potpisao onaj ugovor o pravima prenosa.Starm0 je napisao/la:Sramota da se neprenosi utakmica Sarajevo - Velez![]()
![]()
![]()
U to nisam upucen, zar nije dovoljno to sto je Sarajevo potpisalo?Devil je napisao/la:Ja mislim da nema prenosa Sarajevo -Velez zbog toga sto Velez nije potpisao onaj ugovor o pravima prenosa.Starm0 je napisao/la:Sramota da se neprenosi utakmica Sarajevo - Velez![]()
![]()
![]()
Koliko ja znam obadva tima trebaju imati potisane ugovore.Starm0 je napisao/la:U to nisam upucen, zar nije dovoljno to sto je Sarajevo potpisalo?Devil je napisao/la:Ja mislim da nema prenosa Sarajevo -Velez zbog toga sto Velez nije potpisao onaj ugovor o pravima prenosa.Starm0 je napisao/la:Sramota da se neprenosi utakmica Sarajevo - Velez![]()
![]()
![]()
Posto su slavija i zrinjski potpisali oni imaju prednost u odnosu na sarajevo-velez jer velez nije potpisao.
Znam da domacin se pita oko prenosa ali u ovom slucaju imaju prednost utakmice u kojima su obje ekipe potpisale.
Znam da domacin se pita oko prenosa ali u ovom slucaju imaju prednost utakmice u kojima su obje ekipe potpisale.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ja mislim da nema prenosa Sarajevo -Velez zbog toga sto Velez nije potpisao onaj ugovor o pravima prenosa.[/quote]
U to nisam upucen, zar nije dovoljno to sto je Sarajevo potpisalo?[/quote]
Koliko ja znam obadva tima trebaju imati potisane ugovore.[/quote]
OK, razumijem

U to nisam upucen, zar nije dovoljno to sto je Sarajevo potpisalo?[/quote]
Koliko ja znam obadva tima trebaju imati potisane ugovore.[/quote]
OK, razumijem

Koliko ja znam netrebaju imati obadva tima potpisan ugovor.Samo domacin.Ti kao gost nemas nista sa prenosom to jeste sa TV pravima.E jedino ako ovi sa BHT nezele da prenose one koi nisu potpisnici to je druga stvar.Znaci mogu prenositi ako zele Sarajevo-Velez.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
A sta ako igraci nece da budu na TV??123456 je napisao/la:Koliko ja znam netrebaju imati obadva tima potpisan ugovor.Samo domacin.Ti kao gost nemas nista sa prenosom to jeste sa TV pravima.E jedino ako ovi sa BHT nezele da prenose one koi nisu potpisnici to je druga stvar.Znaci mogu prenositi ako zele Sarajevo-Velez.
Neki imaju tremu da igraju pred kamerama
- za zivot cijeli
- Kontakt:
hahahah joj lud ocm hahaha cuj tremu pred kamerama,pa onda nisu se trebali aviti sportom uopsteBoske_ je napisao/la:A sta ako igraci nece da budu na TV??123456 je napisao/la:Koliko ja znam netrebaju imati obadva tima potpisan ugovor.Samo domacin.Ti kao gost nemas nista sa prenosom to jeste sa TV pravima.E jedino ako ovi sa BHT nezele da prenose one koi nisu potpisnici to je druga stvar.Znaci mogu prenositi ako zele Sarajevo-Velez.
Neki imaju tremu da igraju pred kamerama
-
- Kontakt:
Ma bice Sarajevo - Velez, sta se sikirate... Ali ne na BHT-u
Pa da bice snimak na Vogosci na vece ili sutradan.elvir.vogosca je napisao/la:Ma bice Sarajevo - Velez, sta se sikirate... Ali ne na BHT-u
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, rishovski, supervizor i 22 gosta.