FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Pa dobro istina da je Engleska liga jaca od Bundes,ali je vecina utakmica dosadna za gledati.Samo izbijaju loptu i ubise se po nogama 
Ribery je rekao da želi igrati za Francusku, ma ovo je kao i sa Ronaldom, već je on potpisao samo se neće reći u javnosti. Nažalost, tako je.
Napisa ti svasta nesto samo ti fali ono konkretno, dokazi.
Govorio sam o kupu UEFA i stanju eng. prvoligasa ove godine.
Tamo neki ****, manekenchitj, postize 40 i kusur golova, uzdignute glave dolazi na EP sa ubjedjenjem kako ce mu se ostvariti ona "veni vidi vici", a sa prvenstva odlazi sa vidi meni(glava) visi. Balak ga je stavio u dzep.
Ne kazem ja da je ta liga losija od nase, ali me neces ubjediti kako je jaca.
Ove godine se slobodno mozete sakriti iza ZSKA dok su ostali iz "magicne" cetvorke na augenhöhe(nasa rijec
) sa Wolfsburgom, Bayernom i co.
Dzemo opet ti, sine Brutus-e
Nego pusti vodu dovde se usmrdila hala iz Madrida
Kakva ba cetvorka i kakvi bakraci
Wolfsburg razbija Bremen, Bremen tuce Inter(zabarski prvak) pa kome ti pamet solish?
Francuska liga? Ma bjazi, bjjjaaaaaaaaaziiiiiii.
Espana? Ima Prcelona.
Daj Boze da budemo u istoj grupi
Oslabljeni su dovodjenjem Ibrahimovica(da valja igr´o bi u nasoj repki, Munib mi rek´o)
Perezov cirkus? Ma to nam je stalna musterija.
Helem, finale LP izmedju Wolfsburga i Bayerna.
Koliko god bio optimista u korist gore nabrojanih klubova, jedino ZSKA moze zasmetati nasim predstavnicima.
U zdravlju i dosvidanja ZSKA

Tamo neki ****, manekenchitj, postize 40 i kusur golova, uzdignute glave dolazi na EP sa ubjedjenjem kako ce mu se ostvariti ona "veni vidi vici", a sa prvenstva odlazi sa vidi meni(glava) visi. Balak ga je stavio u dzep.
Ove godine se slobodno mozete sakriti iza ZSKA dok su ostali iz "magicne" cetvorke na augenhöhe(nasa rijec
Dzemo opet ti, sine Brutus-e
Nego pusti vodu dovde se usmrdila hala iz Madrida
Kakva ba cetvorka i kakvi bakraci
Wolfsburg razbija Bremen, Bremen tuce Inter(zabarski prvak) pa kome ti pamet solish?
Espana? Ima Prcelona.
Daj Boze da budemo u istoj grupi
Oslabljeni su dovodjenjem Ibrahimovica(da valja igr´o bi u nasoj repki, Munib mi rek´o)
Koliko god bio optimista u korist gore nabrojanih klubova, jedino ZSKA moze zasmetati nasim predstavnicima.
U zdravlju i dosvidanja ZSKA
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Izgleda da sam se ja prevario. Nije treca smjena u pitanju.
Sam si rekao da te necu moci ubijediti da je Premiership jaci od BL. Onda mi drug nemamo o cemu pricati. Ako to ne vidis, stvarno ne znam po cemu ti ocjenjujes to. Ova dva posta sto si ti napisao su toliko nejasna i vidim da samo bezveze spamas. Cuj hoce dokaze! Pa dokazi su ti na svakom koraku. Zapinjes za njih covjece!
Izgleda da mi od Bavaraca samo Geronimo ostaje. Bar on vidi dalje od nosa.
Sam si rekao da te necu moci ubijediti da je Premiership jaci od BL. Onda mi drug nemamo o cemu pricati. Ako to ne vidis, stvarno ne znam po cemu ti ocjenjujes to. Ova dva posta sto si ti napisao su toliko nejasna i vidim da samo bezveze spamas. Cuj hoce dokaze! Pa dokazi su ti na svakom koraku. Zapinjes za njih covjece!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Drug, vjeruj mi ovaj je ozbiljan.Virtu4l je napisao/la:Nije ti palo na um da te možda zayebava
kako se ti jarane samo sramotis i de presatni vise ovako pisati nego ti napisi sta normalno i pokusaj opravdati Bayern i tu svoju ligu koja je inace najaca na svjetu ali samo tebisecer je napisao/la:Napisa ti svasta nesto samo ti fali ono konkretno, dokazi.
Ove godine se slobodno mozete sakriti iza ZSKA dok su ostali iz "magicne" cetvorke na augenhöhe(nasa rijec) sa Wolfsburgom, Bayernom i co.
Dzemo opet ti, sine Brutus-e![]()
Nego pusti vodu dovde se usmrdila hala iz Madrida![]()
Kakva ba cetvorka i kakvi bakraci![]()
Espana? Ima Prcelona.
Daj Boze da budemo u istoj grupi![]()
U zdravlju i dosvidanja ZSKA![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Virtualni ne mjesaj se, vidis da su se sablje isukale. Necu da se prospe i neduzna krv
Cuj virtualni ti drug a sef struke ti i dan nakon utakmice laje kako je pokraden protiv Celzija, kako je Balak hinjo itd.
Nego pocnimo iznositi cinjenice i prestani presipati iz supljeg u prazno
Iznjeo sam ti jasne dokaze a ti pokusavas sa nekim otrcanim floskulama.
Nego izbjegavas spomenuti kako je nas Gaal kik fergusona u esh, hah?
E jesmo vam uzeli mjeru
Revans vam je 2054 kad naucite kotrljati bubamaru! usklicnik.
Aa, i dzemo se javlja
Vamo se sa tim Hala tikosima da vas podsjetimo na dobra stara vremena
Cuj virtualni ti drug a sef struke ti i dan nakon utakmice laje kako je pokraden protiv Celzija, kako je Balak hinjo itd.
Nego pocnimo iznositi cinjenice i prestani presipati iz supljeg u prazno
Iznjeo sam ti jasne dokaze a ti pokusavas sa nekim otrcanim floskulama.
Nego izbjegavas spomenuti kako je nas Gaal kik fergusona u esh, hah?
E jesmo vam uzeli mjeru
Revans vam je 2054 kad naucite kotrljati bubamaru! usklicnik.
Aa, i dzemo se javlja
Vamo se sa tim Hala tikosima da vas podsjetimo na dobra stara vremena
Jah, dzemo, nisam rekao kako je BuLi najjaca na svijetu, mozda ima neka da je jaca u J. Americi 
Mah, da smo i najslabiji utjeha mi je da vazda tucemo Halatikose(hah, imam novo ime za tvoju prchiju) tocka
Mah, da smo i najslabiji utjeha mi je da vazda tucemo Halatikose(hah, imam novo ime za tvoju prchiju) tocka
ma nije ba vi ste najaci slazem se sa svim gore sto si rekao,ma nema vam niko ravan ni Bayernu ni vasoj ligi jel ti sad dragosecer je napisao/la:Jah, dzemo, nisam rekao kako je BuLi najjaca na svijetu, mozda ima neka da je jaca u J. Americi
ako je Real prchija onda ne smijem ni da pomislim sta je tek Bayern(ma vi ste gov.no u nasoj hali) hahahahahahahahahahahah
Kod mog bavarskog kolege inspiraciji nikad kraja

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
hahah kako si smjesan,pazi da se ne ponovi da opet popusite 4 gola od te Prcelonesecer je napisao/la:Napisa ti svasta nesto samo ti fali ono konkretno, dokazi.
Ove godine se slobodno mozete sakriti iza ZSKA dok su ostali iz "magicne" cetvorke na augenhöhe(nasa rijec) sa Wolfsburgom, Bayernom i co.
Dzemo opet ti, sine Brutus-e![]()
Nego pusti vodu dovde se usmrdila hala iz Madrida![]()
Kakva ba cetvorka i kakvi bakraci![]()
Espana? Ima Prcelona.
Daj Boze da budemo u istoj grupi![]()
U zdravlju i dosvidanja ZSKA![]()
Slazes se sa novim nazivima, tj. Hala iz madrida i Halatikosi? E sad si moj jaranJameS je napisao/la:ma nije ba vi ste najaci slazem se sa svim gore sto si rekao,ma nema vam niko ravan ni Bayernu ni vasoj ligi jel ti sad dragosecer je napisao/la:Jah, dzemo, nisam rekao kako je BuLi najjaca na svijetu, mozda ima neka da je jaca u J. Americi
Mah, da smo i najslabiji utjeha mi je da vazda tucemo Halatikose(hah, imam novo ime za tvoju prchiju) tocka![]()
ako je Real prchija onda ne smijem ni da pomislim sta je tek Bayern(ma vi ste gov.no u nasoj hali) hahahahahahahahahahahah![]()
![]()
Sto se tice ghovneta u hali, e, tu ces recenicu poj´st kad se pojavi moderator a nash je covjek
Ima da te odere
Dzaba to sto cu se ja zauzimati za tebe posto si(iznenadno) postao moj jaran nakon usvajanja novih imena dodjeljenih Perecinom cirkusu
Sacekacu ja ipak Geronima da popricamo ko ljudi. Secer odjednom vise nije tako sladak.
heheheh veri fani meneno-barca je napisao/la:hahah kako si smjesan,pazi da se ne ponovi da opet popusite 4 gola od te Prcelone
Kod dzeme je uno, dos, tres, hala iz madrida.
kod tebe(jos u obradi)
hop, cvrc, barca nece dalje od 1/4 finala mrrrrrrrddddddddd
ako bi udarili na Bayern onda im je samo prrrrrrrddddddddd
ja se slazem da ste najboljisecer je napisao/la:Slazes se sa novim nazivima, tj. Hala iz madrida i Halatikosi? E sad si moj jaranJameS je napisao/la:ma nije ba vi ste najaci slazem se sa svim gore sto si rekao,ma nema vam niko ravan ni Bayernu ni vasoj ligi jel ti sad dragosecer je napisao/la:Jah, dzemo, nisam rekao kako je BuLi najjaca na svijetu, mozda ima neka da je jaca u J. Americi
Mah, da smo i najslabiji utjeha mi je da vazda tucemo Halatikose(hah, imam novo ime za tvoju prchiju) tocka![]()
ako je Real prchija onda ne smijem ni da pomislim sta je tek Bayern(ma vi ste gov.no u nasoj hali) hahahahahahahahahahahah![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se tice ghovneta u hali, e, tu ces recenicu poj´st kad se pojavi moderator a nash je covjek![]()
Ima da te odere![]()
Dzaba to sto cu se ja zauzimati za tebe posto si(iznenadno) postao moj jaran nakon usvajanja novih imena dodjeljenih Perecinom cirkusu
a za ovo drugo sto ces me prijaviti zaboli me,jer si ti prvi poceo sa vrjedjanjem...ja sam dosao ovdje da normalno razmjenjujem misljenja,a za te tebe nisam bas siguran
eh sad kako ja znam taj vas moderator se zove Ribery,a dogodine je vec sigurno navijac Reala
Uuuuu... Dagger to the heart!JameS je napisao/la: eh sad kako ja znam taj vas moderator se zove Ribery,a dogodine je vec sigurno navijac Reala
Propustas vraga a cekas dzavola? Heh, cuces isto.Trasimaco je napisao/la:Sacekacu ja ipak Geronima da popricamo ko ljudi. Secer odjednom vise nije tako sladak.![]()
Razbucali smo vas na A kupu(poslije onih utakmica Bayo dobija novi nadimak-RS6) a revans sam ti vec ranije zakazao(2054) Cuti i gledaj velikane fudbala u LP.
Manchu mozes gledati i istovremeno se nadati pobjedi ako ser aksel(tako nekako posto ne pamtim imena bezveznjakovicha) dogovori prijateljsku protiv Borusije al´ one iz M´gladbaha
Dzemale tako kratko smo jarani a vec si me razocarao.
Nisam ti ja p.zda da nekoga prijavljujem
Idemo, udarci jesu ispod pojasa pa onaj koji ih ne podnosi neka se ne ukljucuje-prosto ki pasulj.
Pravila su jednostavna-nema psovanja.
Za Boga, nisi ti jedini, tek ce na red Rafini pemzioneri, momci kojima je prvenstvo daleko k´o Zanzibaru svjetsko.
Nisam ti ja p.zda da nekoga prijavljujem
Idemo, udarci jesu ispod pojasa pa onaj koji ih ne podnosi neka se ne ukljucuje-prosto ki pasulj.
Pravila su jednostavna-nema psovanja.
Za Boga, nisi ti jedini, tek ce na red Rafini pemzioneri, momci kojima je prvenstvo daleko k´o Zanzibaru svjetsko.
Zadnja izmjena: secer, dana/u 10 avg 2009, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.