Slazem se.anton 1983 je napisao/la:
Ajde ba, pa ne živimo u devedesetima...

Jos da dodje za koju godinu i D.A. Contento u klub za koji mu navijaju roditelji, i "puna saka brade" - rekli bi ovde.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Slazem se.anton 1983 je napisao/la:
Ajde ba, pa ne živimo u devedesetima...

A jel prepoznajes ovog Portugalca:Yuto je napisao/la:Zivimo kad zivimo,al cinjenica je da Interu niko ne mora pricat o njemackim igracima...
I Coutinho se povrijedio u pm ! A kad krene bas krene
Sve sem tri poslednje situacije, nije bilo u onom klipu o Rocchiju. A njih smo objasnili.Yuto je napisao/la: P.S. MaGiCa i ovi sa SKY subjektivni ko i ja ? http://sport.sky.it/sport/calcio_italia ... o.html?p=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad se ovako nesto desi Juventusu ,onda su za to krivi Morrati i drustvo ? ili neko drugi i naravno to je smisljeno ?Bianconeri1988 je napisao/la:Znači ti hoćeš da kažeš da se ove sudijske greške ne dešavaju slučajno i da je sve smišljeno?
Ma daj!!!
ama nema potrebe da mi sta pokrecemo nit dokazujemo ,vi pokusajete nesto da dokazate preko nasi leda ,te vazda neke pravne proccese pokrecete ,pitam se dokle ste stigli do Salsburga ,il sta li ? na dobrom ste putu ,jos se pitam gdje su oni dokazi koje je Moggi spominjo da ima sve u saci ?Bianconeri1988 je napisao/la:Ništa, pokrenite onda novi slučaj, pa dokažite, ovako praznu slamu drobite...Dobri ste u tome!![]()
![]()
Ne kontam što bi neko radio protiv intera, kad su u savezu sve Morattijevi ljudi, nemoguće da je De Laurentis tako jak pa da se morao svirati penal za Napoli prije 10 dana...![]()
Jel opet Juventus kriv?![]()
![]()
Znaš šta je najveći problem večine navijača, ne samo intera, već i Juventusa i ostalih klubova, za vlastiti neuspjeh i loše stanje u ekipi, najlakše je svaliti na nekog drugog u ovom slučaju sudiju...tako da...
Uostalom kad pogledaš prethodne sezone sigurno je bilo više sudijskih grešaka koje su išle u korist intera neko protiv njega...ti navijaš za inter, ti bi to trebao da bolje znaš od mene...
Yuto je napisao/la:Cambiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii golcina![]()
![]()
![]()
P.S. ja nemam linkova sorry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.