Hasan Salihamidžić

slana_krv
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la slana_krv » 13 okt 2011, 18:54

Salihamidzic je dobro rjesenje za desni bok.....mozda nije brz kao nekad ali je dosta iskusan i iza sebe ima velike utakmice...

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 okt 2011, 19:07

Salihamdzic nam ne moze pomoci za razliku sto mogu Vranjes ili Jahic na tom desnom boku.Tako da nam ne treba ,lik je odustao prije 100 godina od repke,i ne znam zasto ga se uopste spominje,ima godina,ima povredu ruke,nije bas ni u nekoj formi.To nije Hasan od prije 6 godina kada je trcao ko masina,on ne bi mogao zaustavit Ronalda kada bi ovaj hodao pored njega.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 20:04

Nakon nesretnog remija protiv Francuza, bilo je još loših vijesti: U baražu zbog žutih kartona neće igrati Saša Papac i Boris Pandža. Možda i najveće razočarenje je i neigranje Mensura Mujdže kojem je pukla kost nakon utakmice u Parizu, zbog čega će pauzirati 2-3 mjeseca.

Selektor Sušić je u problemima, ali rješenja postoje.

Kako saznaju Vijesti.ba od izvora bliskog stručnom štabu naše selekcije, već se rodila ideja o povratku Hasana Salihamidžića koji igra za njemački Wolfsburg.

“Salihamidžić je u odličnoj formi, radovno igra za svoj tim i ima ogromno iskustvo igranja u važnim utakmicama“, rekao nam je naš izvor.

Znakovita je i današnja Sušićeva izjava u kojoj posebno ističe poziciju na kojoj je Salihamidžić najjači: “Moramo naći zamjenu za igrače koji će nam nedostajati, posebno za Mujdžu koji će zbog povrede duže vremena biti van terena”, kazao je Sušić.

Salihamidžić bi bez sumnje pojačao kvalitet našeg tima i nema sumnje da bi javnost u BiH bila oduševljena njegovim povratkom, kao i igrači koji su svjesni važnosti utakmice sa Portugalom. Selektor Sušić već je pokazao svima svoj kvalitet ne samo kada je igra reprezentacije u pitanju, nego i povratkom Papca ali i Begovića. Hoće li se Sušić odlučiti za ovakav potez biće poznato u narednim danima.

Salihamidžić je 10 godina bio ključni igrač reprezentacije, odigrao je 43 utakmice i zabio 6 golova.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 13 okt 2011, 20:11

Sumnjam da ce se vratiti.
A bilo bi dobro,imam osjecaj da bi on mogao sam zaustavit Ronalda :D
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 okt 2011, 20:13

vijesti.ba :D

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 20:20

Dragi autore (S.C.) sa vijesti.ba samo da te ovdje pozdravim. :D

I da kazem, da sam sretan, jer je neko stvarno u srz skontao ono sto sam napisao na ovoj temi.
Da treba pokrenuti ovu pricu. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 okt 2011, 20:21

Hajmo malo mobilizacija medije da vratimo ga u reprezentaciju. Sad nam treba itekako!
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 20:22

Principatus je napisao/la:Dragi autore (S.C.) sa vijesti.ba samo da te ovdje pozdravim. :D

I da kazem, da sam sretan, jer je neko stvarno u srz skontao ono sto sam napisao na ovoj temi.
Da treba pokrenuti ovu pricu. :D

znaci ti si taj "blizak izvor"

a koliko si pouzdan :P
15.10 - 15.06 ...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2011, 20:25

Haha ma nisam. Ja samo ovdje i na transfermarktu piskaram. :D

Ma valja ovo pokusati, ako nebude nista od toga nema veze.
Kostat ce Papeta jos jedan telefonat i Salihamidzica malo vremena da poprica sa Papetom. Nista strasno.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 13 okt 2011, 20:29

Nema od tog ništa!!!
HZ87

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 20:32

trebalo bi da ga SS.ba nazove i pita

evo danas ga talijani kontaktirali u vezi njih :roll:

http://tmw.daily.it/inter/?action=read& ... XQtNjEwMjI" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

Cincinnatus
Kontakt:

Post Postao/la Cincinnatus » 13 okt 2011, 20:34

Mrzim kad ljudi pocinju odmah govoriti nemoze, nema nista od toga, itd. a uopste ne kosta nista probati. Nikad se nezna, ko bih rekao da se Sale vrati poslije toliko godina.
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 okt 2011, 20:36

Mislim da nebi bila losa ideja da Hasan odigra ovak baraz,da se ne lazemo bolje je on rjesenje od Vranjesa,jest da Hasana ne volim jer je po ckapi otisao iz repke,al sad nam inat nije potreban,potrebno nam je da imamo ono najbolje na okupu,a Hasan svojim iskustvom,a Bgm i kvalitetom moze nam puno pomoci.Mada ipak mislim da ga Safet nece pozvati.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 13 okt 2011, 20:37

kupus army je napisao/la:Mislim da nebi bila losa ideja da Hasan odigra ovak baraz,da se ne lazemo bolje je on rjesenje od Vranjesa,jest da Hasana ne volim jer je po ckapi otisao iz repke,al sad nam inat nije potreban,potrebno nam je da imamo ono najbolje na okupu,a Hasan svojim iskustvom,a Bgm i kvalitetom moze nam puno pomoci.Mada ipak mislim da ga Safet nece pozvati.
Pojma ti nemaš, kupuse.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 okt 2011, 20:39

Prosvjetli me,molim te?

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 okt 2011, 20:43

kupus army je napisao/la:Mislim da nebi bila losa ideja da Hasan odigra ovak baraz,da se ne lazemo bolje je on rjesenje od Vranjesa,jest da Hasana ne volim jer je po ckapi otisao iz repke,al sad nam inat nije potreban,potrebno nam je da imamo ono najbolje na okupu,a Hasan svojim iskustvom,a Bgm i kvalitetom moze nam puno pomoci.Mada ipak mislim da ga Safet nece pozvati.
Ne valjaj gluposti,cuj Hasan pi.cka,to reci Bahi Topalbecirovicu,on zna zasto ;)
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 okt 2011, 20:45

Ne znamo hoce li se sloziti nas kapiten da se vrati Braco.Uh Spahicu yebem li ti Stradun. :evil:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 13 okt 2011, 20:47

Ja bi da vratimo Hadžialagića, on najbolje zna kako bi zaustavio Kristinu :lol: :lol:
FORZA MARŠAL !!!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 13 okt 2011, 20:49

Hasan je za vrijeme igranja u repci se cuvao i uvijek je bolje igre pruzao u Bajernu,otisao je odma nakon utakmice sa Danskom i prve historijske utakmice,za mene je ckapi,jer napustio repku u momantu kad je bio u najboljim fudbalskim godinama i kad joj je trebao najvise.Trebao se ugledati na Barbu,Spahu i jos bezbroj primjera.Uostalom za mene je pica,a vi imate pravo na svoje misljenje ;)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 13 okt 2011, 20:51

kupus army je napisao/la:Hasan je za vrijeme igranja u repci se cuvao i uvijek je bolje igre pruzao u Bajernu,otisao je odma nakon utakmice sa Danskom i prve historijske utakmice,za mene je ckapi,jer napustio repku u momantu kad je bio u najboljim fudbalskim godinama i kad joj je trebao najvise.Trebao se ugledati na Barbu,Spahu i jos bezbroj primjera.Uostalom za mene je pica,a vi imate pravo na svoje misljenje ;)
Pa otjerao ga Spahic.Covjek koji je i dizao husku na Papeta u Rumuniji.Samo da hoce njegovo vrijeme proci,nek se skrasi u rodnom mu Dubrovniku,ko ga ebe.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.