Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AllAbout
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la AllAbout » 13 okt 2011, 19:34

cuj inteligencija uključena..ccc..znam ja na šta je ciljala ova izjava..ali pobogu s tim stavom o sudijama..potrebi uefe da ima ronalda na ep ne mozes nigdje..to je odustajanje pred bitku
Unica grande amore

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 13 okt 2011, 19:44

AllAbout je napisao/la:cuj inteligencija uključena..ccc..znam ja na šta je ciljala ova izjava..ali pobogu s tim stavom o sudijama..potrebi uefe da ima ronalda na ep ne mozes nigdje..to je odustajanje pred bitku

nisi shvatio opet kako treba:)
idemo treci put :)

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 okt 2011, 19:46

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /111013118" onclick="window.open(this.href);return false;

evo zasto je navodna..
Unica grande amore

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 13 okt 2011, 19:49

tyler durden je napisao/la:
AllAbout je napisao/la:cuj inteligencija uključena..ccc..znam ja na šta je ciljala ova izjava..ali pobogu s tim stavom o sudijama..potrebi uefe da ima ronalda na ep ne mozes nigdje..to je odustajanje pred bitku

nisi shvatio opet kako treba:)
idemo treci put :)
ne znam ko ovdje ne shvata stvari
Unica grande amore

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 okt 2011, 20:03

Vedo je to izjavio jer je Ronaldo "bogat i lijep".

I ne mora Cristina na EP, pred kraj utakmice kad je sve riješeno, dok pozira pred kamerama...
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 okt 2011, 13:58

znal neko u ko0liko je danas utakmica i imal ko kakav link :D.....mislim da bi Vedo danas mogao uc na drugom poluvremenu mislim ja bi volio :)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 15 okt 2011, 14:01

SaLL/ihovic je napisao/la:znal neko u ko0liko je danas utakmica i imal ko kakav link :D.....mislim da bi Vedo danas mogao uc na drugom poluvremenu mislim ja bi volio :)
http://www.firstrowsports.tv/watch/8595 ... nheim.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Unica grande amore

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 okt 2011, 14:20

AllAbout je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:znal neko u ko0liko je danas utakmica i imal ko kakav link :D.....mislim da bi Vedo danas mogao uc na drugom poluvremenu mislim ja bi volio :)
http://www.firstrowsports.tv/watch/8595 ... nheim.html" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala ;)
SLOBODA do groba .

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 okt 2011, 16:51

uuuusooo Vedo :D
SLOBODA do groba .

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 15 okt 2011, 16:56

SaLL/ihovic je napisao/la:uuuusooo Vedo :D
Jel dobar zmaj ? :lol:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 okt 2011, 17:00

Edin.- je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:uuuusooo Vedo :D
Jel dobar zmaj ? :lol:
imao je dobru priliku glavom al preko gola ode ...trudi se sto je najbitnije ;)

etttt sad je isto mogo pogodit alll golman je bio bolji
SLOBODA do groba .

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 15 okt 2011, 17:22

kraj utakmice 2:0 Vedo imao tri sanse jednu pokraj gola jednu glavom al precka zasmetala a treca je zavrsila u golmanovim rukama :x ...jest ovaj Hoff smotan niko ne zna pratit igru :oops:
SLOBODA do groba .

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 15 okt 2011, 17:25

SaLL/ihovic je napisao/la:kraj utakmice 2:0 Vedo imao tri sanse jednu pokraj gola jednu glavom al precka zasmetala a treca je zavrsila u golmanovim rukama :x ...jest ovaj Hoff smotan niko ne zna pratit igru :oops:
Ibišević malo pogodi, više promaši, vi pocinjete. :roll:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 21 okt 2011, 11:51

Prvo sto zelim, jeste da cestitam nasem provjerenom Zmaju povratak na zeleni tepih, uz zelju naravno da ga u nastavku karijere mimoidju ozljede i da ga posluzi zdravlje, a za njegov kvalitet ne treba brinuti, nas Zmaj ga posjeduje i ne sumnjam, da ce Vedo ponovo biti strah i trepet za protivnicke vratare.
Vrlo bitno je i to, da se ovaj posteni momak vraca upravo u trenutku, kad najvise treba svojoj i nasoj reprezentaciji, a siguran sam, da ce on uporabiti cijelo svoje iskustvo i zagorcati zivot bezobraznim i umisljenim Portugalcima. Vedo to moze svojom kvalitetom, a pokazao je nebrojeno puta koliki je patriota, pa stoga nema sumnje, da ce ovaj divni, posteni i skromni momak, pomoci Edinu i tako zajedno razvale drske Portugalce.
Podrzimo ovog divnog mladog covjeka i pozelimo mu, da bude zdrav, jer samo takav moze nam priustiti nevidjenu radost, na koju evo vec dugo cekamo.
Vedo, istinske patriote ove zemlje su uz tebe!

Naš reprezentativni napadač Vedad Ibišević vratio se u posljedjnoj utakmici Hoffenheima protiv Stuttgarta na teren nakon pauze koja je trajala više od pet mjeseci kada su u pitanju nastupi u njemčkoj Bundesligi.
"Dugoj i teškoj rehabilitaciji napokon je došao kraj – u subotu sam napokon igrao u Bundesligi nakon pauze od pet mjeseci." govori Vedad Ibišević.
"Kad me je trener pozvao, te me ubacio u igru u 62. minuti protiv VfB Stuttgarta, bio sam nevjerovatno motiviran. Posebno kad smo preuzeli kontrolu nad utakmicom iako smo gubili s golom razlike i jako sam htio pomoći timu. Međutim, nismo mogli pobijediti Stuttgart u ovom sedmom pokušaju i morali smo se vratiti nazad u Sinheim sa izgubljenom utakmicom od 0:2. Stvarno se nadam i optimističan sam da ćemo se poboljšati do meča koji ćemo igrati kući protiv Borussia Mönchengladbacha. Iako je Gladbach trenutno jako uspješan, uvijek 100% možemo računati na naše navijače, a mi ćemo se dobro potruditi." optimističan je Ibišević.
"Veliku i emocionalnu pomoć za mene bile su utakmice sa reperezentacijom. Nakon čiste pobjede protiv Luxembourga došla je utakmica sa Francuskom s kojom smo igrali neriješeno i tako se kvalificirali za doigravanje. Naš sljedeći protivnik 11. i 15. novembra je... Portugal!
Kako se vjerovatno sjećate, već smo igrali doigravanje za Svjetsko prvenstvo 2010. protiv njih i izgubili obje utakmice sa 0:1.
Sad nam se pružila životna prilika da im se osvetimo i ostvarimo naš veliki san!" zaključuje popularni Vedo
SLOBODA do groba .

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2011, 15:12

Ibisevic od pocetka protiv Mönchengladbach:

Haas - Braafheid, Vorsah, Compper, Beck - Williams, Johnson - Firmino, Babel, Sig - Ibisevic

Linkove ovdje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 okt 2011, 15:12

Vedo u prvom sastavu.

Haas - Beck, Vorsah, Compper, Braafheid - Williams, Johnson - Firmino, Sigurdsson, Babel - Ibisevic.

EDIT: Brzi si za sekundu bio Principatus :mrgreen:

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 22 okt 2011, 15:14

dajte linkove :)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 22 okt 2011, 15:20

Mozda ovdje: http://livetv.ru/de/eventinfo/88515_hof ... ngladbach/" onclick="window.open(this.href);return false;
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 22 okt 2011, 15:23

http://soccerjumbo-number.****/ ... nel-4.html" onclick="window.open(this.href);return false;

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 22 okt 2011, 15:40

dajte drugi link ovaj stao :evil:
SLOBODA do groba .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot], Jegres, legendarnadruga, Normus90 i 38 gostiju.