Cestitke za Audi Cup!
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Zivjeli velikani!
Boze, kakve nam ovo satane saljes?
Cestitke za Audi Cup!
Mislim ipak ste pehar uzeli. Kakav god da je, je li tako? Vazno je samo puniti vitrine. Imam osjecaj da ce Bayern svake godine organizovati nesto ovako, pa da mogu osvajati trofeje. Nije nimalo losa zamisao. Bicete najtrofejniji klub u Evropi.
Cestitke za Audi Cup!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
ad okk ne ulazi mi se vise u raspravu s tobom,nesto sam previse postao sa ovim nickom da bi me sad banovalisecer je napisao/la:Dzemale tako kratko smo jarani a vec si me razocarao.
Nisam ti ja p.zda da nekoga prijavljujem![]()
Idemo, udarci jesu ispod pojasa pa onaj koji ih ne podnosi neka se ne ukljucuje-prosto ki pasulj.
Pravila su jednostavna-nema psovanja.
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Naravno da ces cestitati!Trasimaco je napisao/la:Zivjeli velikani!Boze, kakve nam ovo satane saljes?
![]()
Cestitke za Audi Cup!Mislim ipak ste pehar uzeli. Kakav god da je, je li tako? Vazno je samo puniti vitrine. Imam osjecaj da ce Bayern svake godine organizovati nesto ovako, pa da mogu osvajati trofeje. Nije nimalo losa zamisao. Bicete najtrofejniji klub u Evropi.
![]()
Vama, gubitnicima, je u krvi i vrlo lahko se na jeziku lomi
´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili
Cekaj dok vas dobijemo u grupi
Ima da zapecatite matori(jel se tak vice stadion vam uvas) ili da unajmite egzorciste jer ce se prosiriti dogma kako je uklet ala vembli
ps
dzemo, nece tebe niko
ja sam u svetoj misiji a o cemu se radi saznacete aBd prije nove godine
Zadnja izmjena: secer, dana/u 10 avg 2009, 20:47, ukupno mijenjano 2 puta.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pazi on ovdje ima šteluJameS je napisao/la:ad okk ne ulazi mi se vise u raspravu s tobom,nesto sam previse postao sa ovim nickom da bi me sad banovali
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
ovaj zucker poco ko i ja u mladim danimasecer je napisao/la:Dzemale tako kratko smo jarani a vec si me razocarao.
Idemo, udarci jesu ispod pojasa pa onaj koji ih ne podnosi neka se ne ukljucuje-prosto ki pasulj.
Za Boga, nisi ti jedini, tek ce na red Rafini pemzioneri, momci kojima je prvenstvo daleko k´o Zanzibaru svjetsko.
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Idem na spavanje..
Nego, tesko mi zaspat pa sta predlazete?
Znam
imam dvije solucije:
-da brojim Bayernove golove protiv reala;
-da brojim Bayernove golove protiv manche;
Pomozite, tesko mi donjeti odluku izmedju ova dva prijedloga
Nego, tesko mi zaspat pa sta predlazete?
Znam
-da brojim Bayernove golove protiv reala;
-da brojim Bayernove golove protiv manche;
Pomozite, tesko mi donjeti odluku izmedju ova dva prijedloga
Ama koji ti bese be batko?Tata je napisao/la:ovaj zucker poco ko i ja u mladim danimasecer je napisao/la:Dzemale tako kratko smo jarani a vec si me razocarao.
Za Boga, nisi ti jedini, tek ce na red Rafini pemzioneri, momci kojima je prvenstvo daleko k´o Zanzibaru svjetsko.
ps
nije secer k´o cuker, nego Secer k´o Dzevad Secer
Kad smo vec kod gubitnika...secer je napisao/la:´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili![]()
Ti ko onaj neki sa teme Liverpoola. "I sto je najvaznije: Pobijedili smo United!" Odmah se vidi koliko je coravim kokama drago kad zrno ubodu.
A znas sta bih ti ja preporucio, seceru slatki?! Uvijek citaj moj potpis!
e odsad sam ja kuhinjska solsecer je napisao/la:Ama koji ti bese be batko?Tata je napisao/la:ovaj zucker poco ko i ja u mladim danimasecer je napisao/la:Dzemale tako kratko smo jarani a vec si me razocarao.
ps
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
Zaboravio si kako glasi poslovicaTrasimaco je napisao/la:Kad smo vec kod gubitnika...secer je napisao/la:´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili![]()
Sta ce jadni, raduju se pobjedi cak i na pripremama!
![]()
Ti ko onaj neki sa teme Liverpoola. "I sto je najvaznije: Pobijedili smo United!" Odmah se vidi koliko je coravim kokama drago kad zrno ubodu.![]()
A znas sta bih ti ja preporucio, seceru slatki?! Uvijek citaj moj potpis!![]()
I corava koka jedno zrno ubode
ala ti nas mancho
sta bi poslije te godine?
joj, zaboravih, nabi vas Rafin dom pemzionera 5 : 1 buuuaaahahahahahaaaa
Ma vidim ja da si ti morska soTata je napisao/la:e odsad sam ja kuhinjska solsecer je napisao/la:Ama koji ti bese be batko?
ps
ajde, ako nisi neki zadrti i ako navijas za Bayern(domaci klubovi se ne pikaju) iliti najbolji klub na planeti, primam te u drustvo probrane raje.
druga najmladja ekipa u ligi,kakvi crni penzionersecer je napisao/la:Zaboravio si kako glasi poslovicaTrasimaco je napisao/la:Kad smo vec kod gubitnika...secer je napisao/la:´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili![]()
![]()
Ti ko onaj neki sa teme Liverpoola. "I sto je najvaznije: Pobijedili smo United!" Odmah se vidi koliko je coravim kokama drago kad zrno ubodu.![]()
![]()
I corava koka jedno zrno ubode![]()
ala ti nas mancho
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
necu ja da budem u tvojoj rajisecer je napisao/la:Ma vidim ja da si ti morska soTata je napisao/la:e odsad sam ja kuhinjska solsecer je napisao/la:Ama koji ti bese be batko?
ps
nije secer k´o cuker, nego Secer k´o Dzevad Secer![]()
ajde, ako nisi neki zadrti i ako navijas za Bayern(domaci klubovi se ne pikaju) iliti najbolji klub na planeti, primam te u drustvo probrane raje.
a ko su to rafini penzioneri?
hajd dosadan si vise,da si barem smjesan bilo bi i nesto od tebesecer je napisao/la:heheheh veri fani meneno-barca je napisao/la:hahah kako si smjesan,pazi da se ne ponovi da opet popusite 4 gola od te Prcelone![]()
Kod dzeme je uno, dos, tres, hala iz madrida.
kod tebe(jos u obradi)
hop, cvrc, barca nece dalje od 1/4 finala mrrrrrrrddddddddd
ako bi udarili na Bayern onda im je samo prrrrrrrddddddddd
Meni su pemzioneri.
I nemojte me vise tusiti, vi, navijaci nizerazrednih ekipa.
Odoh spavat
I nemojte me vise tusiti, vi, navijaci nizerazrednih ekipa.
Odoh spavat
dosta
... neg idte vode da glasate http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 848#137848
dzenidm je napisao/la:dosta... neg idte vode da glasate http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... 848#137848
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Poslovica je parafrazirana secerko! Moram li ti i to bona objasnjavati?secer je napisao/la:Zaboravio si kako glasi poslovicaTrasimaco je napisao/la:Kad smo vec kod gubitnika...secer je napisao/la:´ebo pehar, bitno je da smo manchu razvalili![]()
![]()
![]()
I corava koka jedno zrno ubode![]()
ala ti nas mancho
Spomenuo sam Liverpool, jer je jedan na toj temi istu stvar rekao. Nista ostalo nije bitno, samo da se United pobijedi. Nakon ne znam ni ja koliko godina. Ali to je nebitno sad. Ono sto je bitno jeste da mali klubovi, kao Bayern naprimjer, uvijek pocnu galamiti kad nekim pukim slucajem dobiju ove gigante. Ja to potpuno razumijem.
pa ne bih njih nazvao penzionerima...prije bi trebali bavarce spustiti na zamlju, tacnije u zemljuVirtu4l je napisao/la:Čuj ko su Rafini pemzioneri... cccc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.