Ali nisu u pravu, na onim slikama je pisalo Crna Gora protiv Irske,a Crna Gora igra s CeskomKeenan.- je napisao/la:Eo sad bijase na TVu slika prije izvlacenja parova baraza koja je ista i nakon izvlacenja...kako su ofirni,ne vjerujem.
BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal
YNWA!
Sve je isto samo Ćire nema.
Za mjesec, i još koji dan ( sedam dana najduže ), će 90% ove države ustati i psovati sve po spisku Papetu. Biće tu priče kako je u nekoj utakmici nas htio prodati, najviše će biti priče o tome kako nije čistio kartone, kako je on kriv za neprolazak na EP, kako je neki sudija kriv ( s obzirom da su nam sudije u posljednje tri utakmice bili Englez, Velšanin, Škot, sada je vjerovatno red na nekog Irca ), neki igrač će biti prvooptuženi ...
Sve je isto, samo Ćire nema.
Onda će doći neki novi selektor i idemo sve ponovo.
Za mjesec, i još koji dan ( sedam dana najduže ), će 90% ove države ustati i psovati sve po spisku Papetu. Biće tu priče kako je u nekoj utakmici nas htio prodati, najviše će biti priče o tome kako nije čistio kartone, kako je on kriv za neprolazak na EP, kako je neki sudija kriv ( s obzirom da su nam sudije u posljednje tri utakmice bili Englez, Velšanin, Škot, sada je vjerovatno red na nekog Irca ), neki igrač će biti prvooptuženi ...
There got to be something for Liverpool big number nine ...
nece ba sam da sudija ne vidi tuc treba malo i obezbjedzenje nagovorit da ga odalemi koji put u mraku u tunellu il mu dat kafu pa tatole stavit u njuAdinjo je napisao/la:SAUDIN23 je napisao/la:moramo ih pobijedit kuci a tamo sta bude na ronalda flastera i u kost buraz nema druge dva puta ga udari hinjaka ko maluda mujdzu nece se cut na utakmici jer je on previse placen da bi lomio nogu za portugal on je tip naseg salihamidzica klub na prvom mjestu
I odma racunaj crveni posle prvog starta.
Skupe su to noge, moj ti Saudine...nije to jedan Mensur tamo negdje iz jedne male Bosne
- KB-TM87
- Kontakt:
Nek si nam reko, a ti idi prati loserpoolRizah je napisao/la:Sve je isto samo Ćire nema.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
-
- Kontakt:
Rizah je napisao/la:Sve je isto samo Ćire nema.
Nemoj pehirati !
- NoName
- Kontakt:
Edine, poruči Nigelu da ga puno volimo!

Svi da ste mu lajkovali stranicu na FB: http://www.facebook.com/pages/Nigel-De- ... 9559945090

Svi da ste mu lajkovali stranicu na FB: http://www.facebook.com/pages/Nigel-De- ... 9559945090

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
[youtube][/youtube]NoName je napisao/la:Edine, poruči Nigelu da ga puno volimo!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- NoName
- Kontakt:

Ljudi moji, ne znam je li kemal Ahmetovic napravio lapsus ili nasa delegacija nije normalna, mozda i nisam dobro cuo, ali on rece da cemo u Sarajevu igrati protiv njih, onako u najavi, mozda je to bio lapsus ali sam ubjedjen da sam to cuo. Zna li neko sta su danas dogovorili sa delegacijom Portugala ? Gdje se igra prva utakmica BP ili Kosevo ?

-
- Kontakt:
Bilino Polje naravnojuveboy je napisao/la:Ljudi moji, ne znam je li kemal Ahmetovic napravio lapsus ili nasa delegacija nije normalna, mozda i nisam dobro cuo, ali on rece da cemo u Sarajevu igrati protiv njih, onako u najavi, mozda je to bio lapsus ali sam ubjedjen da sam to cuo. Zna li neko sta su danas dogovorili sa delegacijom Portugala ? Gdje se igra prva utakmica BP ili Kosevo ?![]()
YNWA!
- Megamon
- Kontakt:
Amin Bog se smilov'o i svima im noge polomio!
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Cincinnatus
- Kontakt:
Ma kakav Ronaldo, Nani ce biti najopasniji igrac. Kako bi slatko doslo da ga neko slomi. 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Sunday 23rd October 2011
Manchester United-Manchester City.
Kamaan De Yong,navijamo za tebe
.
Manchester United-Manchester City.
Kamaan De Yong,navijamo za tebe

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
http://www3.****/var/products/ ... 1317425224spizz je napisao/la:Samo mu to vikati i skandirati u Zenici i kompleksaš ce poluditi...zagarantovan receptavenija je napisao/la:sanse da cemo ronalda isprovocirati za drugi zuti karton je 99 %![]()
mesiiiiii mesiiii
Izradi se ova sliba u mega formatu (bez ovog natpisa ispod, na to bi nam UEFA kozu ogulila

Salu na stranu, ne bih nesto ovako nikada uradio,.. Al' treba supku skandirati 'Meesiiiii, Meesiiiiiii',.. To treba postati trend na svakoj tekmi gdje igra, jer je to 'decko' zasluzio, jer je najarogantniji snob u svijetu fudbala (uz Murinja, naravno). Navijaci su se takvim uvijek rugali (opravdano).
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jamie CarragherCincinnatus je napisao/la:Ma kakav Ronaldo, Nani ce biti najopasniji igrac. Kako bi slatko doslo da ga neko slomi.

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Stizem sad iz skole normalno saznao sam da igramo protiv portugala i prvo sto pomislim Platin mamu ti **bem,ali sad kad sam dosao kuci gledam i mislim jeli Bog uopce zna za nas pa nismo vatikan da nas nema na karti,ali ybg ima da igramo protiv portugala kao u zadnjoj tekmi i da ih dobijemo.Citam ove potugalske izjave i cini mi se da su nas oni shvatili lakse nego prije 2 godine.Samo se nadati da ce 11.11.2011 biti pljusak kao pritv Lux jer se potugalse zvijezdice nisu naucile igrati po mokrom i blatnom terenu,a to bi znacilo da ronalda nebi bilo u uzvratu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
...........AB............
..SL..AM....ES....SS..
........ER..AZ..........
...MP....ZM.....HM...
..........EDz...........
solidan sastav.samo hrabro.i manite se tih seljackih smicalica, kao neko ili nesto se urotilo protiv nas..jednostavno,kurate smo srece.imamo dobru repku, i korak po korak..ako nista,u ove dvije utakmice cemo,jos jednom, pokazati kako se igra i navija za BiH.
..SL..AM....ES....SS..
........ER..AZ..........
...MP....ZM.....HM...
..........EDz...........
solidan sastav.samo hrabro.i manite se tih seljackih smicalica, kao neko ili nesto se urotilo protiv nas..jednostavno,kurate smo srece.imamo dobru repku, i korak po korak..ako nista,u ove dvije utakmice cemo,jos jednom, pokazati kako se igra i navija za BiH.
- NoName
- Kontakt:
Zna čoj'k ganjat balun, što jes' jes'Dylan Dog je napisao/la: [youtube][/youtube]

Hehe moram ovo o de Jongu postavit na Blue Moon forum.Mislim da je de Jong raja rijesit ce on tog Nanija lako nego trazite neku stelu ko ce Ronalda da sredi.E sad navijaci Uniteda sa ovog foruma moraju vidit sta im je prece Reprezentacija ili United.Da se nece oni sta bunit ili ovi Realovci koji se dive tom Ronaldu.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- NoName
- Kontakt:
Lyon - Real se igra u utorak. Rekoste da je onaj Lovren naše gore list?tevezito je napisao/la:Hehe moram ovo o de Jongu postavit na Blue Moon forum.Mislim da je de Jong raja rijesit ce on tog Nanija lako nego trazite neku stelu ko ce Ronalda da sredi.E sad navijaci Uniteda sa ovog foruma moraju vidit sta im je prece Reprezentacija ili United.Da se nece oni sta bunit ili ovi Realovci koji se dive tom Ronaldu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.