Hasan Salihamidžić
- kupus army
- Kontakt:
Re: Hasan Salihamidžić
Meni licno je Spaha puno drazi od Hasana,jer Spaha uvijek igra srcem za BIH,dolazi i povrijedjen i uvrijedjen,al dolazi bori se ko lav.Nije bezgresan ni Spaha,recimo njegova tvrdoglavost nas je kostala onog penala u Francuskoj,al njegovu zelju niko ne moze i ne smije osporiti.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Principatus
- Kontakt:
Hajmo jos jedanput onu pricu o Spahi kako je otjerao Hasana i ko je veci patriota.
Nisam je cuo odavno. Pa cemo poslije toga o tome gdje je bolje igrati na Bilinom ili Kosevu, i kad to zavrsimo ja sam za to da popricamo o stanju Hasagic/Begovic.
Nisam je cuo odavno. Pa cemo poslije toga o tome gdje je bolje igrati na Bilinom ili Kosevu, i kad to zavrsimo ja sam za to da popricamo o stanju Hasagic/Begovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ja sam ranije cit'o da su Hasanu zaprijetili iz Njemacke da ce mu oduzet Dojč drzavljanstvo ako vise zaigra za BiH.. nadam se da ovo nije tacno....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Protiv Slovenije... 1996

Salihamidzic, Bolic, Begic, Konjic, Dedic, Jasarevic
Kodro, Sabic, Halilovic, Besirevic i Glavas

Salihamidzic, Bolic, Begic, Konjic, Dedic, Jasarevic
Kodro, Sabic, Halilovic, Besirevic i Glavas
netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
ps ovo je moje licno misljenje
Bio je kad je bilo najteze.deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
ps ovo je moje licno razmisljane
Eto samo to cu reci, necu dalje jer ko sto neko rece otice ovo daleko.
Zna se ko je Braco bio. Zato dripci nemojte vise !!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
Ko je ovaj na slici gore u vrijeme kada je bilo najteze sto lici na Salihamidzica i ima isto prezime kao i on?
- tyler durden
- Kontakt:
deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
a ja mislio da je to necije drugo licno misljenje
da se ponovim,ne treba nam.
- BH Patriot
- Kontakt:
Ova vijest sa prethodne strane me jako obradovala nadam se da u njoj ima istine, jer Brazzo bi mnogo pomogao našoj reprezentaciji u odlučujućim susretima baraža. Siguran sam da bi sa njim odbrana izgledala bolje .
I izbornik je shvatio koliko smo tanki u odbrani i jednostavno mora povući sve poteze pa tako i da kontaktira legendu BH fudbala što bi mene jako obradovalo. Mogu misliti kakve bi ovacije dobio kada bi izašao na teren.
I izbornik je shvatio koliko smo tanki u odbrani i jednostavno mora povući sve poteze pa tako i da kontaktira legendu BH fudbala što bi mene jako obradovalo. Mogu misliti kakve bi ovacije dobio kada bi izašao na teren.
Livin' La Vida Loca ;)
- Cincinnatus
- Kontakt:
IDEMO PO HASANA 
"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
calcio je napisao/la:deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
ps ovo je moje licno misljenje![]()
Ko je ovaj na slici gore u vrijeme kada je bilo najteze sto lici na Salihamidzica i ima isto prezime kao i on?
ne mislim na to vrjeme vec na ono vrjeme kada si svi potpisali ono cuveno pismo da nece igrati dok se savez ne promjeni rijetki su tada ktjeli igrati za reprezentaciju gdje vam je tada bio vas Hasan Salihamidžić
stojim iza svake rijeci koju sam napiso gore u postutyler durden je napisao/la:deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
a ja mislio da je to necije drugo licno misljenje
da se ponovim,ne treba nam.
Auuu @deniiiii pa sad si bas skrenuo s puta.deni_23 je napisao/la:calcio je napisao/la:deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
ne mislim na to vrjeme vec na ono vrjeme kada si svi potpisali ono cuveno pismo da nece igrati dok se savez ne promjeni rijetki su tada ktjeli igrati za reprezentaciju gdje vam je tada bio vas Hasan Salihamidžić![]()
Ne mogu na ovo ni dat' komentar...od smijeha
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
E ne znam , dobro bi nam dosao sad Hasan , ali kad se sjetim kako je otisao ...
Ma nek ide u pm!
Ma nek ide u pm!
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
BUJRUM BRACOO

Bosnier je napisao/la:E ne znam , dobro bi nam dosao sad Hasan , ali kad se sjetim kako je otisao ...
Ma nek ide u pm!
bravo za ovaj post
Ako se Brazzo vrati sansa da prodjemo Portugal bi nam se uveliko povecala, a to je jedino i vazno.
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 13 okt 2011, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Uh kako bi nam valjao, samo ne znam kolko je to realno 
deni_23 je napisao/la:calcio je napisao/la:deni_23 je napisao/la:netreba nam Hasan Salihamidžić u reprezentaciji nije bio tu kad je bilo najteze zato nam ne treba ni sad kad nam dobro ide
ne mislim na to vrjeme vec na ono vrjeme kada si svi potpisali ono cuveno pismo da nece igrati dok se savez ne promjeni rijetki su tada ktjeli igrati za reprezentaciju gdje vam je tada bio vas Hasan Salihamidžić![]()
Drzo se cojk svake rijeci iz tog pisma, isto ko i papac, tako da nemojte beze prdekat.
Kaka smo mi nacija, sad kad je najbitnije, ego guramo ispred zajednicke koristi.
A sto se tice Brazze, taj cojk je bio Bog u reprezentaciji
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Ja se sjecam magazin lige prvaka na tv braco prica sa novinarom prije finalne utakmice sa valenciom
pita ga novinar koja vam je najveca zelja u zivotu a on kaze da sa bosnom odem na kakvo prvenstvo
pita ga novinar koja vam je najveca zelja u zivotu a on kaze da sa bosnom odem na kakvo prvenstvo
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.