Red or Dead je napisao/la:Sta je s Master ligom, moze li mi neko objasnit? Uzmem da igram, i tamo mi nekakvi levati po 55 i 67 najveci level
Hocu da igram s pravim igracimaa !
Pa ukucaj u google "download extra content for PES 2012" i to kad skineš ubaciš u My documents->Konami>Save>folder1 ili tako nešto i zamijeni originalni option file..
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ima li neko link za skidanje PESEDIT.COM 2012 PATCH 1.3 ,ja sam naso' neku stranicu al imaju tri dijela i kad skines jedan dio ne dozvoljava ti bez premium accaunta da skidas druga dva dijel.
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
bimbrlica je napisao/la:ima li neko link za skidanje PESEDIT.COM 2012 PATCH 1.3 ,ja sam naso' neku stranicu al imaju tri dijela i kad skines jedan dio ne dozvoljava ti bez premium accaunta da skidas druga dva dijel.
Sacekas pola sata/sat vremena da skines 2. dio, pa tako onda i treci
bimbrlica je napisao/la:ima li neko link za skidanje PESEDIT.COM 2012 PATCH 1.3 ,ja sam naso' neku stranicu al imaju tri dijela i kad skines jedan dio ne dozvoljava ti bez premium accaunta da skidas druga dva dijel.
Sacekas pola sata/sat vremena da skines 2. dio, pa tako onda i treci
aha..hvala
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Imam jedno pitanje, imam laptop, procesor core2duo, graficka 1 GB ddr3,4GB ram, pa me interesuje da li ce mi moci ovaj novi pes bez stopanja? Sa pes 11 nisam imao problema ...
Sta je ovo sa Master ligom ? moras igrati svaku utakmicu ... pocinjes sa ovim njihovim shit timom KONAMIJA .... jel postoji nesto poput master lige na 2011 i propustanja utakmica koje vam se ne igraju ?
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.
Pa to smo pisali vec x puta...moras otkljucati u extra contentu, ako zelis da krenes ML sa pravim timom...a ako hoces da preskocis utakmice...ja mislim ides na view scores...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
E jarane, posto rijetko ko ima original igru, kad ovo instaliram, hocu li imat problema s igrom? Znalo se kod prijasnjih PES-ova desavat da moram instalirat igru ponovo...
i ako ti nije mrsko da napises, gdje treba ovo "spremit" tj instalirat, koji folder
eto sta mi se pjavi kad kliknem da igram ne znam do cega je skinno danas pes edit 1.3 3 parta egtract u jedan folder installirao otvorio pes edit u ptogram files konami otvorio i pojavi mi se to ako neko moze da mi objasni jesam negdje pogrijesio
eto sta mi se pjavi kad kliknem da igram ne znam do cega je skinno danas pes edit 1.3 3 parta egtract u jedan folder installirao otvorio pes edit u ptogram files konami otvorio i pojavi mi se to ako neko moze da mi objasni jesam negdje pogrijesio
predpostavljam da ti je Windows 7...desni klik,run as administrator..i onda ce moc'