Hasan Salihamidžić

avenija
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la avenija » 13 okt 2011, 23:03

AKO SE VRATIS I POMOGNES BOSNI SALIHAMIDZICU SVE CU TI OPROSTITI I SVI OSTALI KOJI SU PRICALI PROTIV TEBE !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 13 okt 2011, 23:04

Ja sam kontaktiro sve novinare koji su mi prijatelji na Fejsu,molim Vas sve redom,pokusajmo,za dobrobit nasu i naravno i Bracinu. Ako uspijemo samo cemo dobiti.Ako smo mogli Za Barbareza,Misimovic,Begovica i koga sve ne,pa zasluzio je to i nas Braco. Ako nista,znamo barem da smo pokusali. Molim Vas!

OCEKUJEM I SPORTSPORT.BA DA KRENE U AKCIJU,A TO JE I VASA DUZNOST,NEMAMO MI PREVISE OVAKVIH JAKIH PORTALA!
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 13 okt 2011, 23:04

Sad nam treba vise nego ikada!

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 13 okt 2011, 23:06

Pasodzigera je napisao/la:Ja sam kontaktiro sve novinare koji su mi prijatelji na Fejsu,molim Vas sve redom,pokusajmo,za dobrobit nasu i naravno i Bracinu. Ako uspijemo samo cemo dobiti.Ako smo mogli Za Barbareza,Misimovic,Begovica i koga sve ne,pa zasluzio je to i nas Braco. Ako nista,znamo barem da smo pokusali. Molim Vas!

OCEKUJEM I SPORTSPORT.BA DA KRENE U AKCIJU,A TO JE I VASA DUZNOST,NEMAMO MI PREVISE OVAKVIH JAKIH PORTALA!
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 okt 2011, 23:06

Pasodzigera je napisao/la:

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 23:08

evo sta je rekao Hasan Brazzo u januaru 2010 godine

"Otac Ahmed mi je javio da je novi selektor naše reprezentacije Safet Sušić najavio da će obaviti razgovor sa mnom oko povratka u državni tim", rekao je Salihamidžić za Dnevni avaz i dodao: "Ne znam šta da kažem, znate moju odluku, koju sam, nažalost, morao donijeti. Ne volim što se uopće otvara ova tema. Jednostavno, moji nastupi u državnom timu su prošlost. Ne, nema razloga da se uopšte piše o tome. Državni tim sam napustio zbog narušenog zdravstvenog stanja. Moje tijelo više ne može izdržati napore na dva fronta."

dakle, ne spominje nikakve nemogucnosti i drzavljanstva vec cisto zbog zdravstvenog biltena
15.10 - 15.06 ...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 13 okt 2011, 23:09

Sta vi serete protiv Hasana???Vi sto ga pljujete nemate pojma zbog cega to radite!?Kako vas nije sramota??? :twisted: :twisted:

Ovdje 90% raje nema pojma zbog cega je Hasan napustio repku na poluvremenu utakmice sa Francuzima na Kosevu(prijateljska) a kao nesto oni zajebani i pljuju naseg najveceg igraca poslje rata...ZALOSNO ! ! !

SVAKO BI NAPUSTI REPKU nakon toliko godina sprdanja,reketiranja,varanja,otimanja,ali to nezanu ova djeca koja su na forumu u koja prate repku od Cire a nemaju pojma sta se desevalo prije mnogoo mnogoo godina...

AKO SE VRATI HASAN I MI ODEMO NA EVROPSKO PRVENSTVO DIJETU CU DATI IME HASAN 1000% ! ! ! ;)

I de se malo ujedinite i nemojte pljuvati nase igrace...PoZz
INTER SIAMO NOI ! ! !

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 13 okt 2011, 23:11

Hasan Salihamidzic je, kao i Sasa Papac, igrac koji je napustio repku jer nije htio da mafija razvaljuje BH fudbal i da on stoji i gleda.

Ja ga radi toga cijenim.

Volio bi da igra ponovo ako je to moguce. Mislim da nam je sada potrebniji nego ikad. I mislim da bi bio gladan ko nikad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 13 okt 2011, 23:12

Pasodzigera je napisao/la:Hasan bi dosao kao kec na desetku,samim njegovim pristupom bili bi na dobiti.
Ko se sjeca povratka Papeta u Osimov copor u kvalifikacijama,pa i samom prvenstvu u Italiji,zna o cemu pricam. Ovo ako bi Pape odradio,bio bi najveci potez ikada jednog od nasih selektora. Treba pokusati.A ova mladjurija ,koja je pocela pratiti repku od Cire,ma bjazi ba djecurlijo,jos ni nosa ne znate obrisati,a kamo li komentarisati fudbal.

MOLIM SVE NAVIJACE,SVE NOVINARE I SVE ONE KOJI SU U MOGUCNOSTI,DA SE MOBILIZIRAMO MAKSIMALNO ,DA VRATIMO NASEG JEDNOG I JEDINSTVENOG BRACU
SVAKA CAST ! ! !A ova balavurdija izgleda ne zna sta je uradio Hasan za repku i kakav je to bio igrac u evropi i koliko je bio cijenjen...

On bi samo sa svojim iskustvom onog supka ronalda stavio u padze 100%...
INTER SIAMO NOI ! ! !

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 13 okt 2011, 23:19

Nema od njegovog povratka ništa. Bolje razmišljati o nekim realnijim opcijama.
YNWA!

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 23:23

HOPLIT je napisao/la:Nema od njegovog povratka ništa. Bolje razmišljati o nekim realnijim opcijama.

a zasto nema :?
...opcije su Jahic, Vranjes, Besic i naravno Maletic....ali Brazzo bi najbolji bio
15.10 - 15.06 ...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 13 okt 2011, 23:36

skyisthelimit je napisao/la:
a zasto nema :?
...opcije su Jahic, Vranjes, Besic i naravno Maletic....ali Brazzo bi najbolji bio
Zato što mislim da je Hasan karakter i da neće pogaziti svoju riječ, čovjek je rekao da neće više igrati i to je to. Nije li se ovdje vrtila neka priča o tome da on nema više BH državljanstvo?
YNWA!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 13 okt 2011, 23:40

Pasodzigera je napisao/la:Ja sam kontaktiro sve novinare koji su mi prijatelji na Fejsu,molim Vas sve redom,pokusajmo,za dobrobit nasu i naravno i Bracinu. Ako uspijemo samo cemo dobiti.Ako smo mogli Za Barbareza,Misimovic,Begovica i koga sve ne,pa zasluzio je to i nas Braco. Ako nista,znamo barem da smo pokusali. Molim Vas!

Ja sad na fejsu ukucam njegovo ime, kad nekoliko profila...nezz koji je pravi.. kont'o mu poslat poruku, nista ne kosta. :) ...Trebalo bi se i njemu licno obratit'. Treba mu profil "zasut" porukama i molbama da se vrati..ne bi Braco ostao ravnodusan kad bi vidio....BHF mozda moze da povuce neke konce :?:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 13 okt 2011, 23:46

Adinjo je napisao/la:

Ja sad na fejsu ukucam njegovo ime, kad nekoliko profila...nezz koji je pravi.. kont'o mu poslat poruku, nista ne kosta. :) ...Trebalo bi se i njemu licno obratit'. Treba mu profil "zasut" porukama i molbama da se vrati..ne bi Braco ostao ravnodusan kad bi vidio....BHF mozda moze da povuce neke konce :?:

ovo je mislim pravi, vidis poruka pa saljite :D

http://de-de.facebook.com/pages/Hasan-S ... 83?sk=wall" onclick="window.open(this.href);return false;
15.10 - 15.06 ...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 okt 2011, 23:51

Našeg Brazzu je otjerao igrač zbog kojeg sad igramo baraž.
Znam da je Brazzo zaslužio da igra za ovu repku ali dok je Spahić tu on se neće vratiti ipak Hasan ne gazi svoju riječ za razliku od nekih.

Moderacija do kad će @skyisthelimit nastaviti sa vrijeđanjem dosad je trebao biti banovan bar 10X :?:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 00:12

Saurman je napisao/la:

Znam da je Brazzo zaslužio da igra za ovu repku ali dok je Spahić tu on se neće vratiti ipak Hasan ne gazi svoju riječ za razliku od nekih.

Moderacija do kad će @skyisthelimit nastaviti sa vrijeđanjem dosad je trebao biti banovan bar 10X :?:
Kako stvari stoje prije ces ti biti banovan.
Posto svjesno iznosis dezinformacije i neprovjerene informacije.A to ti je jarane strogo zabranjeno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bjelasnica
Kontakt:

Post Postao/la Bjelasnica » 14 okt 2011, 00:15

"Hasan Salihamidžić je otjeran iz reprezentacije BiH na poluvremenu prijateljske utakmice između BiH i Francuske na Koševu, 16. avgusta 2006. godine. Glavni krivac što je Brazzo odlučio da više ne igra za svoju državu je sadašnji kapiten reprezentacije Emir Spahić.
Kada mu je Brazzo prenio Anrijevu poruku upućenu preko Sanjola, Spahić je reagovao prema Salihamidžiću nekorektno. Čak je i krenuo da se fizički obračuna sa Brazzom, što nije na vrijeme spriječeno i do kontakta je došlo. Spahić koji je na toj utakmici ušao već nakon tri minute utakmice zamjenivši Muhameda Konjića koji se i službeno oprostio od reprezentativnog dresa BiH na toj utakmici, tako je i Salihamidžića prisilo da kaže zbogom najdražem dresu u kojem je igrao, što je Brazzi reprezentativni dres.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 14 okt 2011, 00:17

harishp je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Kako stvari stoje prije ces ti biti banovan.
Posto svjesno iznosis dezinformacije i neprovjerene informacije.A to ti je jarane strogo zabranjeno.
Do zanimljivog otkrića zašto je nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine napustio 34-godišnji Hasan Salihamidžić danas igrač italijanskog Juventusa, a nekada zvijezda minhenskog Bayerna, nakon višemjesečnog istraživanja došao sam prije nešto više od dvije godine.

Hasan Salihamidžić je otjeran iz reprezentacije BiH na poluvremenu prijateljske utakmice između BiH i Francuske na Koševu, 16. kolovoza 2006. godine. Glavni krivac što je Brazzo odlučio da više ne igra za svoju državu je sadašnji kapiten reprezentacije Emir Spahić.

Problem je nastao u poluvremenu spomenute utakmice. Naime, tadašnji Salihamidžićev saigrač iz Bayerna Vili Sanjol (Sagnol) Brazzu je zamolio da Spahiću skrene pažnju da malo lakše ide u duelu sa Tijerijem Anrijem (Tierry Henry), jer se tadašnji Arsenalov napadač požalio Sagnolu da preko Salihamidžića, jer su saigrači iz tima, prenese Spahiću da ga ne lomi u duelima, jer je Spahić u dva navrata malo jače nagazio Anrija tokom prvog poluvremena.

Kada mu je Brazzo prenio Henryevu poruku upućenu preko Sanjola, Spahić je reagovao prema Salihamidžiću nekorektno. Čak je i krenuo da se fizički obračuna sa Brazzom, što nije na vrijeme spriječeno i do kontakta je došlo. Spahić koji je na toj utakmici ušao već nakon tri minute utakmice zamjenivši Muhameda Konjića koji se i službeno oprostio od reprezentativnog dresa BiH na toj utakmici, tako je i Salihamidžića prisilo da kaže zbogom najdražem dresu u kojem je igrao, što je Brazzi reprezentativni dres
.

Koliko si samo gluposti napisao u tih 12600 postova evo u dva dana sam ih vidio na desetine. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 00:18

Bjelasnica je napisao/la:"Hasan Salihamidžić je otjeran iz reprezentacije BiH na poluvremenu prijateljske utakmice između BiH i Francuske na Koševu, 16. avgusta 2006. godine. Glavni krivac što je Brazzo odlučio da više ne igra za svoju državu je sadašnji kapiten reprezentacije Emir Spahić.
Kada mu je Brazzo prenio Anrijevu poruku upućenu preko Sanjola, Spahić je reagovao prema Salihamidžiću nekorektno. Čak je i krenuo da se fizički obračuna sa Brazzom, što nije na vrijeme spriječeno i do kontakta je došlo. Spahić koji je na toj utakmici ušao već nakon tri minute utakmice zamjenivši Muhameda Konjića koji se i službeno oprostio od reprezentativnog dresa BiH na toj utakmici, tako je i Salihamidžića prisilo da kaže zbogom najdražem dresu u kojem je igrao, što je Brazzi reprezentativni dres.
Potpis avdo avdic WTF :lol:
@Kiseli nije ni tebi mane a ni samog sebe ne mirises poslije tvojih gluposti.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2011, 00:21, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 14 okt 2011, 00:19

jeste mu naspamali zid na fb :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.