Znam da se tjesimo ali to je rako i vec od prije imas dokaza koliko hoces neuspjeha i sto su nas sudije i ostali bas nece sad da bude tako.... nije nas moglo gore zapasti eto kakve smo srece qurate
hare30 je napisao/la:Jedno samo Roki Ronaldo mora na EP i tacka znaci opet cemo mlatiti na praznu slamu....
ali u qrcu...nikome taj derpe nece nedostajati...yebeš EURO bez Rahimića.
Ovo kontam da ubacim u potpis Rahimica mi
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hare30 je napisao/la:Jedno samo Roki Ronaldo mora na EP i tacka znaci opet cemo mlatiti na praznu slamu....
Rahimić još ne smije reć Papetu da je završio svoju fudbalsku karijeru i da radi ko pekar u Moskvi..
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLCCHINA
Dugo se nisam ovako nasmijao
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Rahimić još ne smije reć Papetu da je završio svoju fudbalsku karijeru i da radi ko pekar u Moskvi..
Sta mislis jos da ponekad poigra i lopte.
Njemu je milionce svake godine a ti zvaci suhe kifle.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
spizz je napisao/la:
Sta mislis jos da ponekad poigra i lopte.
Njemu je milionce svake godine a ti zvaci suhe kifle.
ma zajebava se momak, sta ti je bona...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Adinjo je napisao/la:Ovo tema o barazu, a ovdje vidis price o lavorima i balkonima...
Pa nasi zmajevi ce protiv Portugala igrati ko lavovi, a igraci Portugala kad skontaju da nisu otisli na Euro ce skakati sa balkona od tuge. Kontas??? Meni sve jasno ko dan
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Number1 je napisao/la:------------------------------------------Begović------------------------------------------------
---Jahić-------------------Spahić-------------------Rahimić-------------------Salihović-----
---------------------------Zahirović-----------------Medunjanin-------------------------------
------------Pjanić--------------------Misimović-------------------Lulić------------------------
----------------------------------------Džeko----------------------------------------------------
ja msm da je ovo jedino moguće..
uzdam se u Spahu da ima nekog jarana u Španiji da prekine Ronaldu nogu na dva dijela
očekujem strašne duele dvojice ljepotana Rahimića i Ronalda..
opet da se složim, osim sa Rahimom.... na njegovo mjesto Nadarevića a Zahirovića na klupu da Rahimić pojača sredinu...
Ovdje prijeti opasnost žutice Spahiću, Rahimiću, Salihoviću,Medunjaninu, Luliću i Zahiroviću, bilo bi dobro da bar jednog sačuvamo kartona..
Adinjo je napisao/la:Ovo tema o barazu, a ovdje vidis price o lavorima i balkonima...
Pa nasi zmajevi ce protiv Portugala igrati ko lavovi, a igraci Portugala kad skontaju da nisu otisli na Euro ce skakati sa balkona od tuge. Kontas??? Meni sve jasno ko dan
nije tebi jasno nema lavova nego su lavori a gdje si vidio da ce zmaj igrati kao lav
da ne bude off:mi taj potugal mozemo dobiti i prije 2 godine smo bili blzu(salihoviceva stativa u Potugalu)nikad nisma zelio zbog toga da igramo na stadionu Svjetlosti ali hocemo,ali uz srecu koja i nas jednom mora pomilivati cemo pobijediti samo da se nakon 2 tekme i esag ispadanja(nedo Bog da ispadnemo)ne pjeva Bosnom behar probeharao,ja jos sanjam Euro
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
evo zitam d aposotji mogucnost da se uputi poziv Hasanu ...s obzirom da je standardan u svojoj ekipi trebalo bi ga pozvati i znamo kakav je on na ovim pozicijama koje ce nam faliti u ovim utakmicama...mislim da bi nam zelio pomoci, kad bi mu uputili poziv, jer sad je skroz druga situacija i potrebni nam je nego ikad ..ako nista neka bude tu, jer nedo bog zutih kartona i td, ipak trebamo da imamo da na to mislimo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'