Hasan Salihamidžić

Edo_77
Kontakt:

Re: Hasan Salihamidžić

Post Postao/la Edo_77 » 14 okt 2011, 12:26

vendeta87 je napisao/la:Ljepo je to da se Hasan sada spominje, al mislim da nebi bilo fer sada ga pozivati treba dati sansu ovim mladim igracima tu mislim na Vranjesa, Subasica i Cocalica da odigraju i to odmah prvi mec protiv Portugala zajedno sa Spahicem u odbrani. Ja im nebi zamjerio da naprave bilo kakvu gresku jer su mladi i treba im dati sansu!
Sada nam treba rezultat. Fer, niej fer, nije bitno, nemamo vremena za eksperimentisanje sa novim igracima. Ok Vranes je jednu igrao i nije bas skroz nov, al ja sam definitivno da se vrate stari i iskusni za ove 2 utakmice a poslije cemo nove zvati.
Jahic i Nadarevic su lijepo odigrali zadnji put protiv Portugala i mislim da nema razloga da ih se ne zove.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 12:33

Edo_77 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Ljepo je to da se Hasan sada spominje, al mislim da nebi bilo fer sada ga pozivati treba dati sansu ovim mladim igracima tu mislim na Vranjesa, Subasica i Cocalica da odigraju i to odmah prvi mec protiv Portugala zajedno sa Spahicem u odbrani. Ja im nebi zamjerio da naprave bilo kakvu gresku jer su mladi i treba im dati sansu!
Sada nam treba rezultat. Fer, niej fer, nije bitno, nemamo vremena za eksperimentisanje sa novim igracima. Ok Vranes je jednu igrao i nije bas skroz nov, al ja sam definitivno da se vrate stari i iskusni za ove 2 utakmice a poslije cemo nove zvati.
Jahic i Nadarevic su lijepo odigrali zadnji put protiv Portugala i mislim da nema razloga da ih se ne zove.
Pa Jahica svakako treba zvati za Nadarevica nisam bas siguran gledao sam dva njegova nnastupa ove sezone u Eskisu totalno je van forme. Al moras priznati da bi ova utakmica bila pravi pokazatelj dali mozemo ili ne racunati u buducnosti na ove igrace. A ako pogledamo i druge repke i klubove i to one najbolje i oni guraju mlade zasto da mi to neradimo. Je ja bi ovim igracima stvarno halalijo svaku gresku a Salihamidzicu ne bih ni najmanju, i mislim da se vecina raje na ovom forumu slaze sa mnom u vezi toga.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 okt 2011, 12:33

sto neki pljuju po Hasanu?...pa normalno da je star za repku, ali u ovom trenutku nama je potreban, jer nemamo dvojice igraca na bekovskim pozicijama i on onakav bi nam dobro dosao...kartoni su u pitanju, jer imamo 10 igraca koji su u opasnosti zbog kartona, tako da u slucaju tih kartona Hasan moze uvjek na beka, a Salihovica gurnuti u vezu.

Nervira me kad citam da neki pljuju po Hasanu, jer navodno nij opravdao kvalitet koji posjeduje u dresu reprezentacije..prvo mi smo od njega ocekivali golove?...nismo naravno, ali eto ocigledno neki jesu...pa Hasan je na sebe vukao dvojicu svaku tekmu i kad god smo igrali svi su se pribojavali Hasana, kao sto se sad boje Dzeke....znaci uvjek su na njega motrili sto je bio veliki plus za ostale igreace, koji su koristili prostor koji im je ostavljen upravo prisustvom Hasana na terenu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 14 okt 2011, 12:35

Najbolje bi bilo da Hasan pristane, i sve super igrat ce, kad dodje dopis iz fife da Hasan ima parne kartone i da mora pauzirati :lol:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 14 okt 2011, 12:38

biskitt je napisao/la:Najbolje bi bilo da Hasan pristane, i sve super igrat ce, kad dodje dopis iz fife da Hasan ima parne kartone i da mora pauzirati :lol:
:lol: :lol: :lol: mescinde da to teoretski nije moguce, jer je Hasan vec odradio te kartone.. ;)
Volim te Bosno!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 12:41

Ma treba Pape za ove dvije tekme pozvati 25-26 igraca pa i Salihamidzica ako pristane za svaki slucaj ako se ko povrijedi nedaj boze ili bude porblema sa kartonima.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 14 okt 2011, 12:49

xavi26 je napisao/la:
biskitt je napisao/la:Najbolje bi bilo da Hasan pristane, i sve super igrat ce, kad dodje dopis iz fife da Hasan ima parne kartone i da mora pauzirati :lol:
:lol: :lol: :lol: mescinde da to teoretski nije moguce, jer je Hasan vec odradio te kartone.. ;)
znam da je jednom je li liverpoolu ili kome se desilo da im je igrac dobio nekoliko utakmica kazne, i oni ga nisu uvrstavali u sastav, i kad su kontali da je istekla kazna, dodje saopstenje UEFE da tek sada pocinje teci kazna, jer kao trebali su ga imati na spisku da bi odradjivao kaznu. Ono kao da imaju igraca manje na klupi sta li :) Ne znam je li to promjenjeno pravilo ili.
Mada nemojte se time zamarati, nema od Hasana nista.
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 okt 2011, 12:51

ja ga ne bi zvao nikad
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 14 okt 2011, 13:18

Bojim se da je Hasan izgubljen za povratak u nasu selekciju jer koliko znam on kad je prelazio u Juve odrekao se naseg drzavljanstva i kao maticno odabrao Njemacko da bi mogao u Italiji igrati kao igrac iz EU da nebi bio stranac a sad da bi opet dobio nase državljanstvo mislim da je nemoguce u kratkom periodu zbog toga sto jos nemamo vijece ministara i ono radi u tehnickom mandatu a svi znamo koliko su azurni i brzi po timn pitanjem kao i sa mnogim sportasima do sad

P.S. Dobro bi nam dosao svako u ovom trenutku a pogotavo brazzo na bok umjesto mujdze ali ispravite me za ovo gore ako grijesim

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 14 okt 2011, 13:19

avenija je napisao/la:jeste mu naspamali zid na fb :lol:
:lol: :lol:

A, najjače je što to nije official site. Dakle, molbe neće doći na prava vrata.

Evo fejsbukovci, ovo Hasan Salihamidzic FB mi djeluje da je pravi profil, jer je totalno zatvoren, a i nekako mi fotografija lijepa. :)
Naravno, ako Brazzo uopće ima fb profil. Dakle, opletite sad sa porukama. :D

A, što se tiče eventualnog povratka, naravno da bi nam Brazzo uveliko pomogao u narednim utakmicama, ali vjerujem da tu ima previše prepreka koje moraju sve strane preći.

No, ne bi bilo loše da neko kontaktira samog Hasana, pa ćemo znati na čemu smo.
Da li ima državljanstvo, da li lažu novine, da li je u svađi i sa kim, kako mu je Esther, djeca, čija majka crnu vunu prede,.. i slična pitanja. :mrgreen:

Ne, bez šale:
Neka ga neko od novinara kontaktira i neka neko taj razgovor snimi. Ne vjerujem više pisanoj formi. Samo glasu!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 14 okt 2011, 13:26

vendeta87 je napisao/la:Pa Jahica svakako treba zvati za Nadarevica nisam bas siguran gledao sam dva njegova nnastupa ove sezone u Eskisu totalno je van forme. Al moras priznati da bi ova utakmica bila pravi pokazatelj dali mozemo ili ne racunati u buducnosti na ove igrace. A ako pogledamo i druge repke i klubove i to one najbolje i oni guraju mlade zasto da mi to neradimo. Je ja bi ovim igracima stvarno halalijo svaku gresku a Salihamidzicu ne bih ni najmanju, i mislim da se vecina raje na ovom forumu slaze sa mnom u vezi toga.
Ja tebe razumijem, al ja pricam za ova 2 meca. Koga briga kome bi ko sta halalio, bitno je da se plasiramo. Sada nije prilika za guranje mladih i neprovjerenih igraca. treba nam iskustvo, igraci koji su vec igrali.
Hasan je igrao bezbroj puta protiv Ronalda. Hasan je ime, Hasan je ime i kod Ronalda i kod sudija, jedan Vranes bi bio stavljen kao neiskusan igrac na zadatak da pokriva najboljeg igraca na svijetu. Moras priznati da nebi bas olako sudija davao zuti il prekrasaje Ronaldu protiv Hasana, a sa Vranesom recimo bi rizikovali cak i crveni u najgrem slucaju.

Sada iskustvo, a poslije baraza, zahvaliti se svim tim starim igracima i dati povjerenje Vranesu, Cocalicu, Besicu i ostalim mladim igracima....

Nadam se da si razumio poentu, sada nije vrijeme za mudrovanje, uspjeh repke je preduslov, plasman je cilj.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 14 okt 2011, 14:18

?

kad igraju Hoffenheim - Wolfsburg, mozda bi po tom pitanju mogli nesto da ucine Salihovic i Ibisevic
15.10 - 15.06 ...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 16:50

Edo_77 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Pa Jahica svakako treba zvati za Nadarevica nisam bas siguran gledao sam dva njegova nnastupa ove sezone u Eskisu totalno je van forme. Al moras priznati da bi ova utakmica bila pravi pokazatelj dali mozemo ili ne racunati u buducnosti na ove igrace. A ako pogledamo i druge repke i klubove i to one najbolje i oni guraju mlade zasto da mi to neradimo. Je ja bi ovim igracima stvarno halalijo svaku gresku a Salihamidzicu ne bih ni najmanju, i mislim da se vecina raje na ovom forumu slaze sa mnom u vezi toga.
Ja tebe razumijem, al ja pricam za ova 2 meca. Koga briga kome bi ko sta halalio, bitno je da se plasiramo. Sada nije prilika za guranje mladih i neprovjerenih igraca. treba nam iskustvo, igraci koji su vec igrali.
Hasan je igrao bezbroj puta protiv Ronalda. Hasan je ime, Hasan je ime i kod Ronalda i kod sudija, jedan Vranes bi bio stavljen kao neiskusan igrac na zadatak da pokriva najboljeg igraca na svijetu. Moras priznati da nebi bas olako sudija davao zuti il prekrasaje Ronaldu protiv Hasana, a sa Vranesom recimo bi rizikovali cak i crveni u najgrem slucaju.

Sada iskustvo, a poslije baraza, zahvaliti se svim tim starim igracima i dati povjerenje Vranesu, Cocalicu, Besicu i ostalim mladim igracima....

Nadam se da si razumio poentu, sada nije vrijeme za mudrovanje, uspjeh repke je preduslov, plasman je cilj.
Pa i tim mladim igracima treba ovakva jedna utakmica mozda bas protiv najboljeg igraca na svijetu (mada ja tako ne mislim) da se dokazu, pa svakom ko voli fudbal bi trebala biti vaznija promocija mladih igraca iz nase drzave nego pobjeda. A na kraju krajeva okud znas da bas taj Vranjes protiv Ronalda nece odigrati tekmu svog zivota i nakon nje dobiti par ponuda iz vecih klubova. A nisam bas ni siguran da je Hasan u nekoj formi jer nema ga vec 5 kola u ekipi Wolfsburga. Mada ja se slazem da se i on pozove (ako on to hoce i ako Uefa dozvoljava) jer treba ce nama za ove dvije tekme vise igraca nego do sada bi ce tu jos povreda i problema sa kartonima.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 okt 2011, 22:27

Salihamidžić se vraća u reprezentaciju !?
Nakon nesretnog remija protiv Francuza, bilo je još loših vijesti: U baražu zbog žutih kartona neće igrati Saša Papac i Boris Pandža. Možda i najveće razočarenje je i neigranje Mensura Mujdže kojem je pukla kost nakon utakmice u Parizu, zbog čega će pauzirati 2-3 mjeseca.
Selektor Sušić je u problemima, ali rješenja postoje.

Kako saznaju Vijesti.ba od izvora bliskog stručnom štabu naše selekcije, već se rodila ideja o povratku Hasana Salihamidžića koji igra za njemački Wolfsburg.

“Salihamidžić je u odličnoj formi, radovno igra za svoj tim i ima ogromno iskustvo igranja u važnim utakmicama“, rekao nam je naš izvor.

Znakovita je i današnja Sušićeva izjava u kojoj posebno ističe poziciju na kojoj je Salihamidžić najjači: “Moramo naći zamjenu za igrače koji će nam nedostajati, posebno za Mujdžu koji će zbog povrede duže vremena biti van terena”, kazao je Sušić.

Salihamidžić bi bez sumnje pojačao kvalitet našeg tima i nema sumnje da bi javnost u BiH bila oduševljena njegovim povratkom, kao i igrači koji su svjesni važnosti utakmice sa Portugalom. Selektor Sušić već je pokazao svima svoj kvalitet ne samo kada je igra reprezentacije u pitanju, nego i povratkom Papca ali i Begovića. Hoće li se Sušić odlučiti za ovakav potez biće poznato u narednim danima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 okt 2011, 10:33

Vec sam govorio da zasluzuje poziv ako odemo na EP, samo mu to fali u karijeri, a dao je toliko za repku da zasluzuje i to. A on bi bio odlicno rijesenje i za Portugal. Kakva buducnost, gledaju se ove dvije utakmice. Hasan moze odradit dobar posao na desnom beku, u to sam siguran, puno bi bio sigurniji s njim, nego sa Vranjesom koji nema nikakvog iskustva iz ovakvih utakmica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2011, 10:43

Cartman je napisao/la:Vec sam govorio da zasluzuje poziv ako odemo na EP, samo mu to fali u karijeri, a dao je toliko za repku da zasluzuje i to. A on bi bio odlicno rijesenje i za Portugal. Kakva buducnost, gledaju se ove dvije utakmice. Hasan moze odradit dobar posao na desnom beku, u to sam siguran, puno bi bio sigurniji s njim, nego sa Vranjesom koji nema nikakvog iskustva iz ovakvih utakmica.
Zasluje al sta to vrijedi kad je Svabo.Tako da od toga nema nista,to jest suplja kao i obicno..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 15 okt 2011, 11:20

Po 10021213 put vam ponavljam, al džaba. Mazga kad zavre u nešto, ne popušta.
BRACO SE NIJE ODREKAO BiH DRŽAVLJANSTVA, što ne znači da to neće uraditi narednoj godini.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 okt 2011, 11:26

neko_iz_mase je napisao/la:Po 10021213 put vam ponavljam, al džaba. Mazga kad zavre u nešto, ne popušta.
BRACO SE NIJE ODREKAO BiH DRŽAVLJANSTVA, što ne znači da to neće uraditi narednoj godini.
Samo jos to potkrijepi nekim dokazom.

Uostalom moze li neko od novinara nazvati Hasu, malo se upitati s njim kako mu je, je li gledao uakmice, i "usput" mu postaviti ovo pitanje

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 okt 2011, 11:32

neko_iz_mase je napisao/la:Po 10021213 put vam ponavljam, al džaba. Mazga kad zavre u nešto, ne popušta.
U Italiji možeš imati određen broj stranaca u ekipi a pošto se Braco smatrao strancem jer nismo u toj famoznoj EU da bi se ostvario transfer u Juventus on je morao prihvatiti državljanstvo Njemaca a pošto naša država nema sporazum sa Njemcima o dvojnom državljanstvu time je se odrekao bh. državljanstva ... sada da li je ponovo mjenjao državljanstva kada je se vraćao u Njemačku nezz ( u Njemačkoj je naturalizovan tj. nije stranac) ...

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 15 okt 2011, 12:41

Mnogo špekulacija zadnjih dana oko eventualnog povratka popularnog Brazze u naš tim. Istina da bi njegovim povratkom i iskustvom naša selekcija postala jača, ali ono što mene brine jeste šta on misli o svemu ovome i koje je njegovo konkretno mišljenje o našoj reprezentaciji? Imam neki osjećaj da od ove priče neće biti ništa. :roll:
Livin' La Vida Loca ;)

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.