Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Pirke
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la Pirke » 14 okt 2011, 17:22

vendeta87 je napisao/la:@ Monolog vidim da si zatvorio temu koju sa ja postavio o Miroslavu stevanovicu i nemoj se ljutiti al ja mislim da se ovdje radi o diskiminaciji Srba na ovom forumu ali i u repci. I ako cemo posteno ovaj momak da je neki Andana ili Muhamed bi do sada vec ima desetak nastupa u A reprezentaciji, ja ti to garantujem. Igra stvarno odlicno a na njegovoj poziciji i nemamo pravih alterantiva.
:lol: :lol: :lol: :lol:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 17:22

Monolog je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:@ Monolog vidim da si zatvori otemu koju sa ja postavio o Miroslavu stevanovicu i nemoj se ljutiti al ja mislim da se ovdje radi o diskiminaciji Srba na ovom forumu ali i u repci. I ako cemo posteno ovaj momak da je neki Andana ili Muhamed bi do sada vec ima desetak nastupa u A reprezentaciji, ja ti to garantujem. Igra stvarno odlicno a na njegovoj poziciji i nemamo pravih alterantiva.
Jest vala. Eh kad smo već kod toga, odgovori mi na 3 pitanja:
1. Koje sam ja nacionalnosti?
2. Zašto sam izbrisao temu o Višći?
3. Zašto Maletić i Vranješ i dalje imaju svoje teme?

Molim te nemoj trčati pred rudo i nemoj donositi pogrešne zaključke. ;)
Eh to sam rekao da te isprovociram da mi odgovoris. Dobor to da su na forumu diskriminirani uzimam nazad, al u rpeprezentaciji sigurno jesu. A pored toga mislim zalosno je da ovaj momak pa i Visca nemaju temu na forumu a o Nadarevicu, Salihamidzicu i tako dalje se raspravlja nasiroko, ja sam mislio da se vodje pormovise talenat a ne iznemogli starci.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 14 okt 2011, 17:26

Vala baš. Baš je žalosno da Višća i Stevanović nemaju svoju temu, a jedan bijednik Salihamidžić (koji je postigao prva 2 gola za našu repku, osvojio sve moguće trofeje na klupskom planu te koji je i dan danas veoma aktivan) ima. :mrgreen:

Tja, zar možemo ova 2 igrača staviti u istu rečenicu sa Salihamidžićem? :lol:

Btw, nemojmo se lagati. Nisi ono napisao "tek tako da me isprovociraš". U svakom slučaju, napisah već gdje ćemo diskutovati o Višći i Stevanoviću, tako da... ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 17:29

Monolog je napisao/la:Vala baš. Baš je žalosno da Višća i Stevanović nemaju svoju temu, a jedan bijednik Salihamidžić (koji je postigao prva 2 gola za našu repku, osvojio sve moguće trofeje na klupskom planu te koji je i dan danas veoma aktivan) ima. :mrgreen:

Tja, zar možemo ova 2 igrača staviti u istu rečenicu sa Salihamidžićem? :lol:

Btw, nemojmo se lagati. Nisi ono napisao "tek tako da me isprovociraš". U svakom slučaju, napisah već gdje ćemo diskutovati o Višći i Stevanoviću, tako da... ;)
Pa ja nezivim u proslosti priatelju nego u buducnosti mogo je braco postici 100 golova za repku pa sta bilo i proslo. A to sam stvarno samo rekao da bih izavao reakciju, nisam ja nacionalista ja zapravo nisam Srbin, nego mulsiman bosanac i RS-a al smetami ova zatajena diskriminacija nekada.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 17:30

Žali se Helsinškom odboru. Forum nije mjesto za takve stvari.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 17:33

VanBasten je napisao/la:Žali se Helsinškom odboru. Forum nije mjesto za takve stvari.
E pa burazeru jeste kod nas se u svakom djelu zemlje diskriminise pola stanovnistva. Npr. ja zivim u Banja Luci i ovdje nekad imam osjecaj kao da sa Prase u Teheranu, a tako se i drugi osjecaju kada su nedje manjina kao Srbi u nasoj A-reprezentaciji.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 17:37

vendeta87 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Žali se Helsinškom odboru. Forum nije mjesto za takve stvari.
E pa burazeru jeste kod nas se u svakom djelu zemlje diskriminise pola stanovnistva. Npr. ja zivim u Banja Luci i ovdje nekad imam osjecaj kao da sa Prase u Teheranu, a tako se i drugi osjecaju kada su nedje manjina kao Srbi u nasoj A-reprezentaciji.
Pa nije do nas što razni Subotići igraju za Srbiju, oni koji imaju kvalitet i žele naš dres tu su. Što je takvih malo, jbg.
Sad treba da igra neki Srbin da eto da se popuni kvota, eh ta vremena su prošla hvala Bogu. Nadam se uskoro i da će za selektore biti birani najbolji bez obzira na nacionalni ključ. Još je taj korov ostao da se iskorijeni.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 17:41

VanBasten je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
Pa nije do nas što razni Subotići igraju za Srbiju, oni koji imaju kvalitet i žele naš dres tu su. Što je takvih malo, jbg.
Sad treba da igra neki Srbin da eto da se popuni kvota, eh ta vremena su prošla hvala Bogu. Nadam se uskoro i da će za selektore biti birani najbolji bez obzira na nacionalni ključ. Još je taj korov ostao da se iskorijeni.
Pa pravo da ti kazem ovaj Stevanovic bi treba oda igra je je stvarno najbolji ili ti znas nekog naseg igraca koji igra na desnom krilo a da je prodorniji, brzi, tehnicki potkovaniji, ima bolji udarac glavom od njega. Njegovo pozivanje u repku ne bi imalo nikave veze sa kvotom jer realno nam takav jedan igrac treba ili ce nam se Mujdza trositi svaku utakmicu onako kao protiv Francuza pokrivajuci sam desnu stranu.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 17:46

Momak ej pozivan već da trenira s A timom, ima potencijal, ali sad da je neki aman zaman igrač i nije. Gledao sam ga i u Vojvodini a i u mladoj, mora još napredovati za A tim. Maletiću bi ipak uvijek dao prednost na toj poziciji, zasad.
I da, znam, Mahmutović iz Teplica je kompletnije krilo od Stevanovića.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 17:49

VanBasten je napisao/la:Momak ej pozivan već da trenira s A timom, ima potencijal, ali sad da je neki aman zaman igrač i nije. Gledao sam ga i u Vojvodini a i u mladoj, mora još napredovati za A tim. Maletiću bi ipak uvijek dao prednost na toj poziciji, zasad.
Nemoj mi Maletica spomnjati njega znam licno nije neka igracina stvarno bolji je ovaj Stevanovic, a dobro i za Mahmutovica bi rekao da je na njegovom nivou al me cudi da nijedan ne dobiju poziv, jer po ljevom krilu imamo Salihovica i Lulica al po desnoj strani treba nesto pod hitno uraditi jer nemoze bek stalno da pokriva i poziciju krila.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 18:02

vendeta87 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Momak ej pozivan već da trenira s A timom, ima potencijal, ali sad da je neki aman zaman igrač i nije. Gledao sam ga i u Vojvodini a i u mladoj, mora još napredovati za A tim. Maletiću bi ipak uvijek dao prednost na toj poziciji, zasad.
nemoj mi Maletica spomnjati njega znam licno nije neka igracina stvarno bolji je ovaj Stevanovic, a dobor i za Mahmutovica bi rekao da je na njegovom nivou al me cudi da nijedan ne dobiju poziv, jer po ljevom krilu imamo Salihovica i Lulica la po desnoj strani treba nesto pod hitno uraditi jer nemoze bek stalno da pokriva i poziciju krila.
Zašto ne. Iskreno, ne interesuje me tvoje privatno poznanstvo niti ima bilo kakvu relevantnost za diskurs. Stevanović je mlad i neisusan za ovaj nivo, lahko je protiv Kiprana se kurchit, vidjeli smo protiv Njemaca gdje su i šta su naši mladi. A gurnuti u vatru u utakmici kakva je baraž zelenog igrača je neozbiljno.
Ja ne bi rekao, Mahmutović je dokazan igrač u mnogo jačoj ligi od srpske.
Neka njega u mladoj, biće vakta i za njega. Zasad nema mjesta u A timu, objektivno. Jedino u slučaju kakve kartonijade pa da silom prilika up'ane.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 18:10

VanBasten je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
nemoj mi Maletica spomnjati njega znam licno nije neka igracina stvarno bolji je ovaj Stevanovic, a dobor i za Mahmutovica bi rekao da je na njegovom nivou al me cudi da nijedan ne dobiju poziv, jer po ljevom krilu imamo Salihovica i Lulica la po desnoj strani treba nesto pod hitno uraditi jer nemoze bek stalno da pokriva i poziciju krila.
Zašto ne. Iskreno, ne interesuje me tvoje privatno poznanstvo niti ima bilo kakvu relevantnost za diskurs. Stevanović je mlad i neisusan za ovaj nivo, lahko je protiv Kiprana se kurchit, vidjeli smo protiv Njemaca gdje su i šta su naši mladi. A gurnuti u vatru u utakmici kakva je baraž zelenog igrača je neozbiljno.
Ja ne bi rekao, Mahmutović je dokazan igrač u mnogo jačoj ligi od srpske.
Neka njega u mladoj, biće vakta i za njega. Zasad nema mjesta u A timu, objektivno. Jedino u slučaju kakve kartonijade pa da silom prilika up'ane.
Ma kod nas nema niko sanse ima ovaj 21 igrac sto se stalno pozivaju a pola od njih grije klupu po klubovima, pa Maletic ti je zq ovakvog nivo covjek kojem je vrhunac karijere bio druga Njemacka liga. Ma ja ko **** malde igrace ne treba im uopste davati sanse. a poznanstvo i tekako ima relevantnost ja sa ti njega gledao milion puta kako i sta igra, nije tebi niko kriv sto ti nepoznajes nikoga.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 18:13

Dobro ba

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 18:17

VanBasten je napisao/la:Dobro ba
Nemoj se ljutiti alj ja nemogu slusati pricu o tome kako maldim igracima ne treba davati sansu jer su neiskusni i slicno pa eto i tvoj Nickname (Van Basten) je poceo kao vrlo mlad i karijeru zavrsio sa 27 godina ( naravno zbog problema s koljenom sto je prava steta) al u tim godinama kod nas igraci tek dobivaju priliku urepreznetaciji i naravno da onda maksimalno mogu odigrati 2-3 ciklusa kvalifikacija.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 okt 2011, 18:22

vendeta87 je napisao/la:
Nemoj se ljutiti alj ja nemogu slusati pricu o tome kako maldim igracima ne treba davati sansu jer su neiskusni i slicno pa eto i tvoj Nickname (Van Basten) je poceo kao vrlo mlad i karijeru zavrsio sa 27 godina ( naravno zbog problema s koljenom sto je prava steta) al u tim godinama kod nas igraci tek dobivaju priliku urepreznetaciji i naravno da onda maksimalno mogu odigrati 2-3 ciklusa kvalifikacija.
u trideset prvoj...nastavi te decki. Kako vas volim, dan mi ste uljepsali. ovo ko dobra turska serija. malo kokica i uzivam u prepucavanju :mrgreen:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 okt 2011, 18:26

AÐ_Official je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:
u trideset prvoj...nastavi te decki. Kako vas volim, dan mi ste uljepsali. ovo ko dobra turska serija. malo kokica i uzivam u prepucavanju :mrgreen:
Moja greska ja sam racuno od mometa kada ga je pocela zajebavati ta povreda.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 okt 2011, 18:30

vendeta87 je napisao/la:
Ne ljutim se, nego neću se ja s tobom ili bilo kim igrati ubjeđivanja. Nisam na forumu zbog toga.
Da, samo što se ni u bajci ne može uporedtiti osamnaestogodišnji Marco i Stevanović. Ustvari, samo šaka igrača u zadnjih nekoliko desetljeća se mogu upoređivati s Marcom u bilo kojem smislu.
I nije tačno, pogledaj s koliko godina je debitirao Džeko, pa Pjanić, Bešić, Zahirović, Vranješ..
Mislim, ono, banalizuješ stvari do krajnjih granica. Zaista. Stevanović ni izbliza ne pokazuje talenat koji bi ga lansirao u prvih jedanaest, vjerovatno bi i igrao negdje vani a ne u Vojvodini da je tako.
Usput, nije se radilo o koljenu nego o ahilovoj tetivi i skočnom zglobu.
To bi bilo to na ovu temu od mene.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 okt 2011, 19:09

kako neko uopste moze takvo sranje pisati da je kao diskriminacija u repci prema Srbima ili Hrvatima. Da nije kako jeste sad nebi imali problema sa ovim sto Mujdza ima povredu, ima Corluka... Posto je Pandza dobio zuti nebi bio problem imali bi Subotica i Lovrena. Subotic i Coruluka u prvih 11. Pa onda Simunic.
Ima mali milion primjera.
I da posto nam treba kvaliteno krilo na desnoj strani, mogao bi Marko Marin, al eto i on se ne osjeca tako da igra za BiH.
Stevanovic je odlican igrac i dobro dosao u repku.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 15 okt 2011, 09:37

soko je napisao/la:kako neko uopste moze takvo sranje pisati da je kao diskriminacija u repci prema Srbima ili Hrvatima. Da nije kako jeste sad nebi imali problema sa ovim sto Mujdza ima povredu, ima Corluka... Posto je Pandza dobio zuti nebi bio problem imali bi Subotica i Lovrena. Subotic i Coruluka u prvih 11. Pa onda Simunic.
Ima mali milion primjera.
I da posto nam treba kvaliteno krilo na desnoj strani, mogao bi Marko Marin, al eto i on se ne osjeca tako da igra za BiH.
Stevanovic je odlican igrac i dobro dosao u repku.
Pa druze cim vi svi imate toliku potrebu da demantujete moju tvrdnju znaci da u njoj ima malo istine! Toliko od mene na tu temu samo dajem na razmisljanje da nekim potezima gubimo pola stanovnistva nase drzave.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 okt 2011, 10:26

Potezima kojima se na sviranje himne konta da stavi ruka na muda,potezima koji jasno i glasno kazu da ce na prvi poziv otici igrati za komsije,jer je to njegova domovina iako je cestito ni na razglednicama nije gledao itd,itd.
Daj @vendeta nemoj zayebavati.
Sto tako ne otjeras Pandzu koji je jasno i glasno a ijavno rekao na Hrvatskim glasilima da se nikad nije pokajao sto je zaigrao za BIH repku i da bi to ponovo ucinio kad bi trebao birati,Itd
Ne mozes otjerati nekoga ko nikad nije ni bendao BIH kao drzavu i repku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 8 gostiju.