Hvala

Gledao sam Zelju, nisu bas najbolji ali imaju novce i kapacitet da uzmu titulu sada..Sinoc ih je Siroki nadigrao ali Siroki mozda ima najjacu ekipu u BIH ali ih ebe sto su sa sela, tako da Zeljo ima vece sanse za titulu nego Siroki...Vi ste slabi ko lizalo ove sezone te uz Siroki i Zelju jedinog ozbiljnog kandidata za titulu vidim i Borca, njih nisam gledao ali sam cuo da su jaki, samo mi nije jasno kako jer su prodali sota igraca..Komunikacija je napisao/la:Kakav bolan Zeljo pa jesi ti gledao ijednu njihovu utakmicu?
Zabunio si se sverceri su ti iz Sirokog Brijega i novopeceni tajkunicici ,u mostaru je sve ostalo isto samo se raja podjelila !nick je napisao/la:pa za zelju niko nijr reko da je bio dobar,ja sam bio na utakmici...otidji na rubriku fk zeljeznicar i vidjet ces sta kaze raja...nijedan klub u bih ne moze igrat na 2 fronta to je realnost...polako nestat ce para od sverca 90 tih eh vidjet cemo koliko ce bit navijaca na utakmicama kad kola krenu nizbrdo...
Komunikacija je napisao/la:Ti ocigledno nisi gledao Zrinjski ove godine,pa momci igraju bolje nego lani i imaju bolju igru pogotovo prema naprijed samo mali nedostatak srece al i to ce se poslozit jer previse je kola da bi sreca non stop okrecala leđa.Isti taj Zeljo je primio 5 komada po bijelim brijegom i oni bi titulu,ja sam misljenja da ce Borac osvojit ne znam zasto al ljudi cini mi se rade ozbiljno a i proslo proljece su odigrali daleko najbolje!
Ajde bez maloumnih komentara.Boske_ je napisao/la:Tebi za informaciju Zeljo je dobio novog trenera, mnogo ali zaista mnogo novih igraca u odnosu na proslu sezonu. Pored toga atmosfera u klubu je par puta bolja nego prosle sezone a ima i vise para u klubu, barem za sada..Dobili su sad i ove utakmice kuci u nocnom terminu tako da ih je krenulo...
Zrinjski nisam gledao,no mnogo sam cuo i citao, a gledao sam Travnik, totalni krs, pa Velez im je dao 5 komada, sto znaci da je Zrinjski takodje los cim ih nije dobio..Sem toga petarda na strani u kvalifikacijama govori koliko je Zrinjski jak..Sve u svemu, plasman za Zrisnji izmedju 5-10 mjesta bi trebao biti uspjeh...
Ono prica o omladinskoj skoli!!!Komunikacija je napisao/la:Svaka cast Sarajevu al ove godine nece biti među prvih 6,7 ekipa u nasoj ligi ,sto se tice evrope Sarajevo jeste odigralo perfektno al dugorocno gledajuci jedine momcadi koje imaju neke ugovore i omladinske pogone su Zrinjski,Siroki,Slavija i Borac ...Evo npr Velez je ove godine potpisao sa par jakih igraca al na jednu godinu i sto ce biti na kraju sezone,Sarajevo katastrofalno otvorilo sezonu,kiks kuci ,Modrica ih razvalila ,evropa ce im pokvarit domace natjecanje,Zeljo na guzove obe utakmic do sada ,okrenut ce sreca leđa ,Siroki ih nadigrao na njihovom terenu ,Velez euforija al trebat ce i u gostima nekog dobit!nick je napisao/la:hmm manje vise smjesan lik...djaba sve pare ovo ono kad vam sarajevo odrzi lekciju u evropi ehh to je ono sto vi nemate profesinolci
Široki ima najbolju momčad i ako bude pošteno i ako budu na razini kao dosad oni će uzet ovo prvenstvo.muamer10 je napisao/la:Eagles, eto zrinjski drugi, treci, zeljo cetvrti, realno ko je osvajac kupa, prvak i ko je jos jedan po tebi u evropi...
Jedno iz Kalesije a dva iz Dinama iz Donjeg Mihajlovcamiki27 je napisao/la:Tri pojačanja stižu u Zrinjski do srijede.
Pa ti vidi ko je najblje igrače zadnjih pet godina dovodio. I to dokazao na terenu. Pa se ti jedi i dalje.Boske_ je napisao/la:Jedno iz Kalesije a dva iz Dinama iz Donjeg Mihajlovcamiki27 je napisao/la:Tri pojačanja stižu u Zrinjski do srijede.
Yah, dobro si... Cao sveci i institucije, nisam bio svjestan da imate vlastiti stadion kojeg ste sami izgradili i dijelite sa gradskim rivalom, vlastiti sportsko-rekreacijski centar sa svim pratecim sadrzajem, stvorili sami sebi uvjete prakticki iz nicega, postigli najvise u zadnjih 15 godina, i dan danas ste, kao i svaki BH klub naravno, olicenje kulture i postenja.Komunikacija je napisao/la:Zabunio si se sverceri su ti iz Sirokog Brijega i novopeceni tajkunicici ,u mostaru je sve ostalo isto samo se raja podjelila !nick je napisao/la:pa za zelju niko nijr reko da je bio dobar,ja sam bio na utakmici...otidji na rubriku fk zeljeznicar i vidjet ces sta kaze raja...nijedan klub u bih ne moze igrat na 2 fronta to je realnost...polako nestat ce para od sverca 90 tih eh vidjet cemo koliko ce bit navijaca na utakmicama kad kola krenu nizbrdo...
ponavaljam, paćenici O-D-J-E-B-I-T-E!!!maistor_mo je napisao/la:Mole se paćenici da napuste temu![]()
Hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.