VanBasten je napisao/la:MA betoniraće je on jednim hetrikom protiv Ville sad za vikend. No sikiriki.
Manciniju ostao samo Dzeko, na klupi qurko
Da sam na mjestu Dzeke upitao bi Mancu u kojem ce me minutu ubaciti ,ako me ubaci
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Danas je na programu vrlo zanimljiv meč između Cityja i Aston Ville koji ćemo moći pratiti uz direktan prijenos na BHT-u kako pišu mediji na Otoku trebamo očekivati Džeku u prvoj postavi (Aguero i Balotelli povrijede, te Tevez suspenzija) nadam se da će naš Dijamant nastaviti seriju dobrih utakmica, te da će danas postići makar jedan pogodak!
Aguero i Balotelli su bolje ali ne znam da li su dovoljno dobri za danas. Sa Tevezom je Mancini obavio razgovor ali nije govorio sta i kako ce dalje. Cuo sam da trenira sa ekipom?!
Dzeko je igrao za reprezentaciju a plus sto se igra i liga prvaka, tako da je to malo puno..... Ako Mancini mogne bez Edina, vjerovatno ce poceti bez njega. Mislim da je bolje da Edin igra Ligu Prvaka a jos bolje je da igra i danas i Ligu Prvaka.
biskitt je napisao/la:Hajmo glasati za Dzekin gol protiv Francuske. Cristiano Ronaldo je u vodstvu trenutno.
Hajde da ga probamo stici, da im razhebemo glasanje
http://www.tvgolo.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
(sa desne strane se glasa)
Ma kad Dzeko ne bi igrao posle onakvih utakmicu protiv Luxemburga i Francuske, kad' ce onda igrati?!! Odigrao je perfektno, posebno onu u Parizu, kada je bio nocna mora za odbranu Francuza.
Ponjamke vam se u stau Engleska Italianjska i ostala.**** vas Baletoli tamo gdje prdite.Dzeko takva klasa nemoze na klupu.**** im sve slobodno i bjezi iz tog umjetnog kluba.
Cijenim da ce Silva,Dzeko i Nasri uci u drugom poluvremenu, zavisno od kretanja rezultata. Ne gleda mi se tekma sad. Pretpostavljam da ce to biti silovanje mozga kako samo Citeh zna.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Kao sto sam i mislio a i rekao. Ako Mancini mogne bez Edina, vjerovatno ce poceti bez njega..... Ocigledno misli da moze.
Reprezentacija prije ove tekme a Liga Prvaka poslije. Ovo je ocekivano.