Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Kao sto sam i mislio a i rekao. Ako Mancini mogne bez Edina, vjerovatno ce poceti bez njega..... Ocigledno misli da moze.
Reprezentacija prije ove tekme a Liga Prvaka poslije. Ovo je ocekivano.
- Centre forward
- Kontakt:
Msm da ih nije sve trebo odmarat i Džeksona i Samira i Silvu.Imam feeling da ce im Bent zabit te da ce sva trojica zajedno u igru 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
zanimljivo kad god bht prenosi city dzeko na klupi 
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Vec smo pojasnili da smo mi baksuz ili peh nacija pa samim tim ne mozemo ni utakmicu u kojoj igra nas igrac prenositi, a da se on proslavi u njoj.adnan_hzsa je napisao/la:zanimljivo kad god bht prenosi city dzeko na klupi
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- thenaturalone
- Kontakt:
Ograjisali smo mi dobro negdje
- Centre forward
- Kontakt:
Ima i 300-400 godina od tad, bojim sethenaturalone je napisao/la:Ograjisali smo mi dobro negdje
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Ovako su i Clarke i Furgeson razmišljali pa izvukli po bod (L.pool 1 - 1 Man.Utd)SamoZeljo je napisao/la:Kao sto sam i mislio a i rekao. Ako Mancini mogne bez Edina, vjerovatno ce poceti bez njega..... Ocigledno misli da moze.
Jebote, čovjek da golove u 6 mečeva zaredom, bude igrač mjeseca pl i Citija i ovaj ga kosonja od tada uglavnom na klupi drži. Fuj fuj.
-
jasko_juve
- Kontakt:
i Berbatov je prosle godine dao "hiljadu" golova pa ga ONAJ GLUPI trener Sir Alex drzi na klupi..FUJ FUJ jelde???Edo_77 je napisao/la:Jebote, čovjek da golove u 6 mečeva zaredom, bude igrač mjeseca pl i Citija i ovaj ga kosonja od tada uglavnom na klupi drži. Fuj fuj.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Haj ne pretjerujte - nismo mi ni peh nacija ni peh TV ni najgori ni ovo ni ono....
ONI NAS MRZE I TO JE TO..... DZABA DZEKI GOL FRACUZIMA KAD OVI TO NE CIJENE.... I TAKO SVE U NEDOGLED ...
ONI NAS MRZE I TO JE TO..... DZABA DZEKI GOL FRACUZIMA KAD OVI TO NE CIJENE.... I TAKO SVE U NEDOGLED ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jeste svi su protiv nasbparena je napisao/la:Haj ne pretjerujte - nismo mi ni peh nacija ni peh TV ni najgori ni ovo ni ono....
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- Goalgetter
- Kontakt:
Bilo bi dobro da Dzeko uleti u ovoj fazi utakmice, da i on umoci u PL, nije odavno 
jel ovaj levat brani za Irsku ovaj Given.
Zadnja izmjena: fixator, dana/u 15 okt 2011, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Semper Fidelis
Ja al sto se smijes ??? zar ti stvarno ne kontas sto fracuzi igraju rukomet a za njih sesnaesterac 17 met.ZELJO DO GROBA je napisao/la:jeste svi su protiv nasbparena je napisao/la:Haj ne pretjerujte - nismo mi ni peh nacija ni peh TV ni najgori ni ovo ni ono....
mi smo samo glup narod koji ne dolazi pameti.... ali docice nebrini
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
ZELJO DO GROBA je napisao/la:jeste svi su protiv nasbparena je napisao/la:Haj ne pretjerujte - nismo mi ni peh nacija ni peh TV ni najgori ni ovo ni ono....
zajebi ti to nema djeke dvije utakmice al zato daju golove prosla 4 sada tri a bice jos
ZELJO DO GROBA je napisao/la:jeste svi su protiv nasbparena je napisao/la:Haj ne pretjerujte - nismo mi ni peh nacija ni peh TV ni najgori ni ovo ni ono....
"Nebeski Narod" .......
Samo ne razumijem zasto mu ne da bar 10 minuta.
Fataj se noge odavde da nebi zavrsio u Norvic City.Ti si iz Bosne i sve kad bi zego Mancinija naso bi ti mane.Baloteli je zakuco sebi mjesto u prvih11 kad se Kun oporavi on je takodje ispred tebe dakle ti si trenutno 3 spic a takav igrac to nesmije bit pa kad bi bio i u Realu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zato jer je vec napravio 3 izmjene i zato jer u utorak igraju LP. Dzeko je sigurno umoran, utakmica u Zenici na onakvom teskom terenu pa onda 90 minuta u jakom tempu u Parizu...yup je napisao/la:Samo ne razumijem zasto mu ne da bar 10 minuta.
Ma jes qrac zbog umora. Dzeko na klupi opet u utorak, živi bili pa vidjeli.
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 19 gostiju.