SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

123456
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la 123456 » 14 okt 2011, 12:57

defender je napisao/la:SportSPORET.ba :lol:
:D
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 14 okt 2011, 21:24

Bosco: "Ukoliko postignem zgoditak protiv Zmajeva neću slaviti isti!"

Devete kolo Treće lige nam donosi jednu zanimljivost, naime donedavni kapiten ekipe Green Dragonsa, a sada igrač FC Premiera dao je zanimljivi intervju u kome je za naš popularni ss.ba list istakao da ako postigne gol protiv svoje bivše ekipe isti gol neće slaviti.

Njegovu izjavu eksluzivno prenosi samo naš list u cjelosti. U razgovoru sa našim novinarom Bosco je izjavio sljedeće: "Bilo je neopisivo lijepo igrati u Zmajevima i duže vrijeme biti njihov kapiten, to je klub koji me je stvorio kao igrača i kojima dugujem ovo što sada jesam. Ukoliko postignem zgoditak protiv Zmajeva neću slaviti isti, meni je žao što je na prvom mjestu došlo do mog odlaska, ali na to su utjecale neke druge stvari. Viša sila rekao bih. Njima želim sve najbolje i nadam se da ću se jednog dana vratiti tamo gdje mi je mjesto ali u subotnjem meču biti ću profesionalac i maksimalno ću se truditi da doprinesem dobroj igri FC Premiera."

Utakmica između goraždanskih Zmajeva i FC Premiera na rasporedu je u subotu u 15:00 sati na stadionu "Dolina Zmajeva" u Goraždu.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 14 okt 2011, 23:48

Sad gledam ovaj podforum kup i parove osmine finala i fakat mi cudno bilo da ja skroz slabo poznajem koji klub je u kojoj ligi, a ebga igram ovo mensecini 3 sezone :roll: Npr ljuta krajina, delfin, blue train, bilder...veze ja nemam ko je u kojoj ligi ovako na prvu :roll: jedini klub za koji znam gdje je onaj sarajlijin gdje mogu samo igrati navijaci juventusa, a ja kad god vidim tabelu taj klub je posljednji u trecoj ligi :roll:

mozda da se pokusaju promijeniti nazivi timova u stvarne timove, cisto ono da je lakse covjeku zapamtiti gdje je ko. Tako npr ovih prvih 16 klubova iz prve lige dobije nazive po najpoznatijim klubovima iz najjacih liga, tipa ono real, barca, manchester, chelzi, milan, ajax...qa npr ovi iz trece lige dobiju nazive tipa stoke, udinese, wolfsburgh.... i onda nakon par sezona kad taj neko udje u prvu ligu lako ga je zapamtiti

malo ja baljezgam, al stvarno mi je tesko zapamtiti ko je u kojoj ligi
nema potpisa

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 15 okt 2011, 00:03

Nije ni ta ideja loša. :D Ni ja ni dan danas ne znam ko igra u kojoj ligi i koji igrači nastupaju za taj tim.

Nego hoće li biti od one liste strijelaca šta ?
FK Pjetlovi

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 okt 2011, 00:09

Stvarno nisam mogao napraviti ponudu,nisam bio tu par dana,umoran,radim.Udjem 1-2 na net.I sto je najgore kad hocu da radim ponudu,hocu da vidim raspored prvenstva ono izbaci
Info
U temi, u zadanom vremenskom razdoblju, nema postova.
isto tako kad hocu da vidim listu strijelaca,i onda moram ici u arhivu pa trazit,pa postavljat,pa kopirat svaku ligu drugim linkom.I sve u krug,zaista nisam imao vremena,halalite.

I ako se moze rijesiti ovaj problem oko rasporeda i liste strijelaca :D
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 15 okt 2011, 09:30

Admir_Sa je napisao/la:Sad gledam ovaj podforum kup i parove osmine finala i fakat mi cudno bilo da ja skroz slabo poznajem koji klub je u kojoj ligi, a ebga igram ovo mensecini 3 sezone :roll: Npr ljuta krajina, delfin, blue train, bilder...veze ja nemam ko je u kojoj ligi ovako na prvu :roll: jedini klub za koji znam gdje je onaj sarajlijin gdje mogu samo igrati navijaci juventusa, a ja kad god vidim tabelu taj klub je posljednji u trecoj ligi :roll:

mozda da se pokusaju promijeniti nazivi timova u stvarne timove, cisto ono da je lakse covjeku zapamtiti gdje je ko. Tako npr ovih prvih 16 klubova iz prve lige dobije nazive po najpoznatijim klubovima iz najjacih liga, tipa ono real, barca, manchester, chelzi, milan, ajax...qa npr ovi iz trece lige dobiju nazive tipa stoke, udinese, wolfsburgh.... i onda nakon par sezona kad taj neko udje u prvu ligu lako ga je zapamtiti

malo ja baljezgam, al stvarno mi je tesko zapamtiti ko je u kojoj ligi
Evo ja vodim ovu ligu vec 3-4 sezone i neznam sad nabrojati sve timove niti ko igra gdje.O promjeni imena klubova na taj nacin kako Admir predlaze nema nista.Po meni bi bilo bez veze a isto mislim da ni tada nebi znao ko za koga igra jer se igraci mijenjaju to jeste uvijek novi dolaze.

naravno sve mozes saznati ko gdje igra ovdje:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=62&t=4422" onclick="window.open(this.href);return false;

i ovdje

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=5274" onclick="window.open(this.href);return false;

Vjecnu listu mozes vidjeti ovdje:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1718" onclick="window.open(this.href);return false;

Kada je ko i koliko osvoio pehara vidi ovdje:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=958" onclick="window.open(this.href);return false;

i ovdje:

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469" onclick="window.open(this.href);return false;

E sad za ovaj tvoj dio pitanja Npr ljuta krajina, delfin, blue train, bilder.. te nerazumijem.Nisi cuo za Delfine????????? Pa najuspijesni klub u istoriji ove lige u kome igra najbolji igrac ove lige u njenoj istorije ;)
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 okt 2011, 12:46

E jbga sad, pa ja znam samo klubove iz prve lige nabrojat, jer tu ligu pratim. Znam i ostale poprilicno. Crezy Legs i Delfini su ekipe koje su kroz citavu svoju historiju prvoligasi.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 okt 2011, 12:48

Cuj Red Bavarian niko ne zna :D :D Sramota !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 okt 2011, 12:50

Emir ZENICA je napisao/la:Cuj Red Bavarian niko ne zna :D :D Sramota !
Ma vi ste treca liga, ja vas pamtim po stalnim porazima. U dvije sezone vi ste dvaput ispali u nizi rang, imate jedan kup i to je to. Jesam pogodio? :D
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 okt 2011, 12:52

BIHfan je napisao/la:
Ma vi ste treca liga, ja vas pamtim po stalnim porazima. U dvije sezone vi ste dvaput ispali u nizi rang, imate jedan kup i to je to. Jesam pogodio? :D
Dobro to sad nije za javnost :lol:
1 liga,2 liga,3 liga i vjecno 3 liga :lol: Tako je to kod nas :)
Volim te Celik ! ! !

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 15 okt 2011, 12:59

Ja znam sve ekipe i njihove clanove :mrgreen:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 15 okt 2011, 13:05

Emir ZENICA je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Dobro to sad nije za javnost :lol:
1 liga,2 liga,3 liga i vjecno 3 liga :lol: Tako je to kod nas :)
Blago vama vi ste avanturisali kroz sve lige, obisli ste sve stadione svih klubova. :mrgreen:
FK DELFIN NEUM

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 15 okt 2011, 13:28

BIHfan je napisao/la:
Blago vama vi ste avanturisali kroz sve lige, obisli ste sve stadione svih klubova. :mrgreen:
To je bit svega,vi se ne znate igrati,samo osvajate.To ne moze tako :D Sreca pa nema 4 lige,davno bi mi obisli sve stadione 4 lige :lol: :lol:
Volim te Celik ! ! !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 okt 2011, 13:42

Kako je lijepo pogledat tabelu 3. lige :D Ovi što se furaju na Bayern i Juve zadnji.Još im tu društvo prave zmajevi :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 15 okt 2011, 20:10

Wolfsburg u 83.-oj,Stoke u 87.-oj i Mallorca u 90.-oj...3 gola mi ukradose :twisted: :D

Hajd bar vodimo sa 1-0 golom @123456 :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2011, 20:13

@Edine planiras li ti sta uraditi po pitanju ucestvovanja u pobedi svega ti. :roll: :(
Ko ono mene zvao antitalenat,evo ti jos 2 gola danas,pa me sada ganjaj. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 okt 2011, 20:31

Trazim ekipu za transfer, neko zainteresovan?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 15 okt 2011, 20:33

Edin TM87 je napisao/la:Trazim ekipu za transfer, neko zainteresovan?
Jel' konacan izbor ? :lol: :lol:
Nemoj me razocarati pa da ostanes. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 okt 2011, 20:34

Devil je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Trazim ekipu za transfer, neko zainteresovan?
Jel' konacan izbor ? :lol: :lol:
Nemoj me razocarati pa da ostanes. :mrgreen:
Dobijam srca u inbox od citiranog i govori da me voli, bojim se igrat u ovoj ekipi!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 15 okt 2011, 20:34

Devil je napisao/la:@Edine planiras li ti sta uraditi po pitanju ucestvovanja u pobedi svega ti. :roll: :(
Ko ono mene zvao antitalenat,evo ti jos 2 gola danas,pa me sada ganjaj. :mrgreen:
I eto i trećeg Brest- Caen
Čobane stani bolan ,vidiš da nisam u formi pobježe mi za tri gola jbt odkad nisam zabio ne pamtim ima dvije utakmice sigurno ,upao sam u krizu
Bićeš prvi strijelac ,da mi je neko pričo da ćeš ti biti prvi strijelac reko bi mu da je lud ,a vidi sad ,pišam ti ja ovu ligu ko je u njoj prvi strijelac :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.