Za Bearse skroz neka nova postava ce u odbrani izaci protiv Minesote...Conte i Major Wight ce ja mislim ciniti SS I FS grupu...Coteu je ovo prva zvanicna utkamica i on je nas rookie ....vidjet cemo sta ce biti, ali ja ipak mislim d aje kod nas kriza vise moralno nego zato sto nismo kvalitetni, bas kao i kod Philadephie ....ebiga odigras jednu lose, onda druga i desiti se ono sto ti se desi i zatim krene sve gore od goreg....kod nas odbrana nije ni nalik na odbranu Bearsa...mislim nije moguce da onako lose izgleda i ako su u prvoj utkamici protiv Atlante bili fenomenalni, a na krjau krajeva jedini su Packersma uzeli loptu, odnosno dvije su im uzeli.
Treba nam jedna dobra utakmica, odnosno perfektna kako bi vratili samopouzdanje i vjerujem da cemo opet nakon toga izgledati ekipa koja ce se boriti do kraja da izbori playoff.
Imamo veliku priliku za to jer Peterson je igrac kojem smo u 3 zadnje utkamice uzeli 6 lopti...neracunajuci onu zadnju u kojoj nije on igrao kad smo im postigli skoro 40p....imaju Mcnabba igraca koji fakticki dolazi kuci jer je inace iz Chicaga, a znamo dobro da on voli popit jedno 2-3 sucka , tako da ne sumnjam u to da ce ga Peppers ukoliko bude igrao i ostatka ekipe rusiti 3-4 puta, tako da se moze podici malo moral.
Iza nas je najtezi dio prvenstva i imali smo protiv sebe najbolje QB u ligi trenutno i sad ide ovaj nesto laksi raspored i sa nesto manje atraktivnim QB igracima...znaci manje sanse da nas unistavaju svojim bacanjem gdje je nas najveci problem...sad novi par Major Wight i Conte protiv ovih slabih QB ce da se dokazu i da nam zavaraju oci kako su dobri, a mi dobro znamo kakav je McNabb glup i kako baca loptu, tako da ako njemu ne uzmu jendu ili dvije za mene nece dobiti prolaznu ocijenu.....trebo je Contea staviti protiv ovih , j a vjerujem da bi jos gore prosli