Jest al da Leo Messi nije kriloemir987 je napisao/la:Pa onaj doktor je preuzeo Robbena da ga on savjetuje i cuva od povreda, cini mi se da radi dosta dobar posao jer kako vidim upola manje se ozljedjuje nego kad je tek stigao u Madrid! Robben je po meni najprodornije krilo na svijetu, on na sebe uvijek moze navuci 2-3 igraca, ali kad to probije onda cesto zabrlja, ne dodaje loptu ili puca, kad zabije to je vrijedno divljenja, ali cesto ne uspije. Zato je Ribery bolji, on zna zavrsiti, mozda je malo manje prodoran, malo slabiji tehnicar, nema onaj sitni hod kao Robben ali ima zavrsnicu, zna asistirat, odigrat dupli, zato je malo jaci igrac! Ali po meni, iza Ribery-ja najjace lijevo krilo je Robben... Sreca pa imamo obojicu
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Svaka cast Messiju, realno najjaci igrac trenutno, ali kazem najjaca lijeva krila su Ribery pa Robben! Koliko sam upoznat, Ribery je lijevo krilo, Robben moze igrati na lijevom i desnom, dok je mali Leo desno krilo???
P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metara
napadaci nam nece ni trebati
ali eto postavicemo i to radi reda
Jedva cekam!!!
P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metara
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
Sry do mene je nisam vidio da si napisao lijeva mada Messi igra i ko desno,i lijevo i ko centralni napadac,ali po relaciji je desni
ako je tako onda se slazem sa tobom 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I ja isto sjajno igram PES!emir987 je napisao/la:P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metaranapadaci nam nece ni trebati
Jedva cekam!!!
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
jedva cekam pes 2010 real madrid zabranjen
pa taj pes real ce ubijati aBd i u stvarnosti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
LeBronJamesKing
tax je napisao/la:jedva cekam pes 2010 real madrid zabranjen![]()
![]()
![]()
![]()
a stvarno ih i treba zabraniti ali ne boj se napravice oni i od "prosjecnih" barsinih igraca strahovit tim, pa recimo uvijek ti je puyol bio bolji u odbrani od neste i ako realno nesta je doktor za njega ali ne samo za njega...
s druge strane o roobenu vs riberiju , pa naravno da je robben prodorniji ali ne samo to robben moze da igra uz citavu liniju i napred i nazad bar je tako radio one sezone kada je celzi igrao u formmaciji 4-3-3 a on i daff igrali po stranam a cijelo vrijeme bili aktivni i u odbrani, znaci covjek je fantastican igrac e jos samo kada bi se malo manje povrijedivo...
U ime Gospodara...
ma kad nije povrjedjen jedan je od najboljih igraca svjeta bez daljnegLeBronJamesKing je napisao/la:tax je napisao/la:jedva cekam pes 2010 real madrid zabranjen![]()
![]()
![]()
![]()
a stvarno ih i treba zabraniti ali ne boj se napravice oni i od "prosjecnih" barsinih igraca strahovit tim, pa recimo uvijek ti je puyol bio bolji u odbrani od neste i ako realno nesta je doktor za njega ali ne samo za njega...
s druge strane o roobenu vs riberiju , pa naravno da je robben prodorniji ali ne samo to robben moze da igra uz citavu liniju i napred i nazad bar je tako radio one sezone kada je celzi igrao u formmaciji 4-3-3 a on i daff igrali po stranam a cijelo vrijeme bili aktivni i u odbrani, znaci covjek je fantastican igrac e jos samo kada bi se malo manje povrijedivo...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je Allah
Salgado bi mogao zavrsiiti u Blakcburnu
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 44376.aspx
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
de ba jarane vidimo da ga ti ovdje jedini nikako ne volis...covjek je igracina svaki put kad je bio na terenu bio je i nas najbolji igrac uz HiguainaTata je napisao/la:meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je Allah
- nidjo_barca
- Kontakt:
hahahah, nea daljeeTrasimaco je napisao/la:I ja isto sjajno igram PES!emir987 je napisao/la:P.S. jedva cekam kad pocne Ronaldo udarat s desna, Robben s lijeva, ako to ne prolazilo Kaka ce da pokaze prodor kroz sredinu, ako i to ne islo ima da ne Xabi pljune pod 90 sa 40 metaranapadaci nam nece ni trebati
Jedva cekam!!!
![]()
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Cuj sta vidis u Robbenu, ako ne vidis nista u njemu onda ne pratis fudbal covjece! Kojeg god strucnjaka sam slusao da bilo sta govori o Realu uvijek bi spominjao Robbena kao najopasnijeg igraca! Pogledaj samo sta je lani radio kad bi god bio na terenu, i u Realu i u Holandiji pa ces vidjeti sta je toliko posebno u Robbenu?! Meni je muka citati ovo sto ti kazes gore, nisam bio aktivan na ovom forumu, vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja, mislio sam da si nesto kao dobar sa fudbalom i onda kazes nesto u ovom stilu...Tata je napisao/la:meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je Allah
Ovo ni jedan fan Reala nebi rekao 100%!!!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.
ma on ti je fan Klassa Jana Huntelara ne bi me zacudilo da je vec poceo navijati za Milanemir987 je napisao/la:Cuj sta vidis u Robbenu, ako ne vidis nista u njemu onda ne pratis fudbal covjece! Kojeg god strucnjaka sam slusao da bilo sta govori o Realu uvijek bi spominjao Robbena kao najopasnijeg igraca! Pogledaj samo sta je lani radio kad bi god bio na terenu, i u Realu i u Holandiji pa ces vidjeti sta je toliko posebno u Robbenu?! Meni je muka citati ovo sto ti kazes gore, nisam bio aktivan na ovom forumu, vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja, mislio sam da si nesto kao dobar sa fudbalom i onda kazes nesto u ovom stilu...Tata je napisao/la:meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je AllahNigdje veze...
Ma Robben je igračina,i dan danas mi je mnogo žao što ode iz Chelsea,jer Malouda i J.Cole nisu krila njegowe klase. ..

So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Ma svi znaju ko je Robben, i onda da ga jedan Realovac kritikuje, to mi nece u glavu?!
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
Klaas-Jan Huntelaar ti je igrac cija statistika moze zasjeniti svakog igraca kojeg imamo u klubu a da igra u ofenzivi.JameS je napisao/la:ma on ti je fan Klassa Jana Huntelara ne bi me zacudilo da je vec poceo navijati za Milanemir987 je napisao/la:Cuj sta vidis u Robbenu, ako ne vidis nista u njemu onda ne pratis fudbal covjece! Kojeg god strucnjaka sam slusao da bilo sta govori o Realu uvijek bi spominjao Robbena kao najopasnijeg igraca! Pogledaj samo sta je lani radio kad bi god bio na terenu, i u Realu i u Holandiji pa ces vidjeti sta je toliko posebno u Robbenu?! Meni je muka citati ovo sto ti kazes gore, nisam bio aktivan na ovom forumu, vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja, mislio sam da si nesto kao dobar sa fudbalom i onda kazes nesto u ovom stilu...Tata je napisao/la:meni muka ovo citati :S ebo vas robben, sta vidite ikako u njemu..rijesio dvije utakmice prosle sezone, i odmah ga uzdizete ko da je AllahNigdje veze...
@ emir987654321 - Opet ti ponavljam... Arjen Robben je rijesio dvije utakmice prosle sezone, i kad god je Pipita igrao na mjestu krila zajedno s njim bio je ucinkovitiji... Arjen se ozljedi svaku cetvrtu utakmicu, barem statisticki, jer je 50% utakmica propustio bas zbog ozljeda..pa to nije igrac, i njegova vrijednost definitivno ne prelazi 20 miliona.. i boli me qrac sta transfermarket i ta sranje procjenjuju i na koliko procjenjuju
vidjecemo koliko ce robben izdrzati u realu nakon ove sezone.. a i sad je upitan njegov ostanak..
Zalosno je kako se neko pali na igraca kojeg protiv vecih timova nema ni u prici
EDIT: "vidim kao ti si se kao ponovo vratio na forum, cestitaju ti raja" - ko je meni cestitao :S svi mole boga da me nema da ne provociram :S
http://realmadrid-club.--- SPAM ---/post/k ... 46359.aspx Kaka se danas izgubio u Talinu XD al eto vratila ga policija
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...
-
LeBronJamesKing
eno-barca je napisao/la:pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...
U ime Gospodara...
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci seLeBronJamesKing je napisao/la:eno-barca je napisao/la:pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...
-
LeBronJamesKing
pretjerao si sad da bi bio najbolji,pored Mesija i Ronalda,al bio bio jedan od najboljih igraca[/quote]23 KING JAMES je napisao/la:treba ga kritikovat zato što često kad prođe ne dadne taj zadnji pas s tim bi bio najbolji na svijetu i da se ne povrjeđuje toliko ali i te povrede govore puno o njemu koji je to drugi igrač odsustvovo s terena koliko on zbog povrede i uvijek bi se vratio u super formi
kada mesi i ronaldo daju go kao sto ga je on dao francuskoj tada nece biti a dotad covjek je pokazao da je beton armirani jos u kombinaciji sa van Pewrsijem pa mislim da nema jace reprezentracije na svijetu kada van pesri i robben krenu po strani a huntelar i ili kujt u sredini...[/quote]
ako sam dobro shvatio ti tvrdis da je roben najbolji igrac.....pa ti si stvarno puko,haj ljeci se[/quote]
a ti si glup a o kulturi da i ne pricam
robbenu je jedina mana ceste povrede i nista vise sta messi moze odigrati u odbrani?
u ostalom nemoj odgovarati na moje postove zbog takvih panjeva cesto dobijem ban ovanje i onda ne mohgu da pisem kada pozelim tako molim maloljetnike da moje postove preskoce cuj eno-barca
U ime Gospodara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.