Ne dobih ja 6 abdominalaca u 12 minuta

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
CoDe je napisao/la:Ja ne bildam nit mislim još .
Nemam kila dovoljno brate i nemogu se udebljati nikako jedem ko stoka al nema šaanse .
167 Visina , a samo 69 kila brate i to jedva skupio ma bjez kaze jedi ,jedeš al nemoze vise a nigdje Kile neznam što to ne ide !
Imam 16 godina !
Što se tiče proteina nudio mi je iz razreda ovaj jedan momak . Bio kao i ja i još mršaviji i počeo to koristiti jest da se razvalio ono poprilično ali koristi sve moguče ali se meni ne svidza !
Što se tiče tog momka na slici sami protein znači vidi se kako su mu zategnute pločice vidi se odmah po koži a ostale mišiče ima kao i ja tj . nema ih nikako !
Nije da se razumijem puno ali obicno ti ide da ti je idealna tezina tako da oduzmes prvu brojku visine...mislim u tvom slucaju oko 65-70 kila...CoDe je napisao/la:Ja ne bildam nit mislim još .
Nemam kila dovoljno brate i nemogu se udebljati nikako jedem ko stoka al nema šaanse .
167 Visina , a samo 69 kila brate i to jedva skupio ma bjez kaze jedi ,jedeš al nemoze vise a nigdje Kile neznam što to ne ide !
Imam 16 godina !
Što se tiče proteina nudio mi je iz razreda ovaj jedan momak . Bio kao i ja i još mršaviji i počeo to koristiti jest da se razvalio ono poprilično ali koristi sve moguče ali se meni ne svidza !
Što se tiče tog momka na slici sami protein znači vidi se kako su mu zategnute pločice vidi se odmah po koži a ostale mišiče ima kao i ja tj . nema ih nikako !
BigBen je napisao/la:Par jednostavnih vjezbi![]()
[youtube][/youtube]
Imas u svakoj DM-prodavnici u Tuzli.JetSet_Hantraga je napisao/la:Nego da vas pitam, zna li neko gdje se moze kupiti dextroza u Tuzli ili Srebreniku?
Citao sam da ima u svakom vecem supermarketu, al' ne mogu nikako da nadjem. Poprilicno cudno me gledaju prodavaci kad im to spomenem.
Provjerit cu, nego njemacki mi slabo ide, pa...Dylan Dog je napisao/la: Imas u svakoj DM-prodavnici u Tuzli.
Zna da ne pise na pakovanju dekstroza nego "traubenzucker",ili na nas "grozdjani secer"
Sta cemo kad smo narasli.baresi#6 je napisao/la:šta je ovo sve grdosije na forumu od 2m![]()
nego ajmo kolko na benču max dižete
Buraz ti si bas ko cackalicaCoDe je napisao/la:Pogriješio brate visok 179 ako ne i više a imam 65 - 70 kila ja brate izgledam ko cackalica ali eto
Od 25kgJetSet_Hantraga je napisao/la:Sta cemo kad smo narasli.baresi#6 je napisao/la:šta je ovo sve grdosije na forumu od 2m![]()
nego ajmo kolko na benču max dižete![]()
Inace na bencu dizem vrecu brasna.
172cm, 72 kg, šeset benč, dotle sam dosao i prestao s teretanom, to sam za 1 mjesec nabiobaresi#6 je napisao/la:šta je ovo sve grdosije na forumu od 2m![]()
nego ajmo kolko na benču max dižete
jednostavno nema ti pomoci.Bezimeni je napisao/la:Za 181cm imam 55 kilograma.
To je strašno.To je žalosno.
Ajde ,dajte šta trebam da jedem.Kolega @dreamer mi je već nešto preporučivao.Grah (onaj trešnjo,sa njim mogu čitav hljeb da pojedem i bar 4 tanjira,vjerujte mi) ,piletina (i nisam neki ljubitelj,ali počeo sam u zadnje vrijeme),jaja (derem ih svaki drugi dan za doručak) šta još ? Sirnicu i burek po tri četiri pojedem gotov svaki treći dan .Ali je li moguće da mršam i dalje ?
3 obroka na dan.Jednostavno,ne mogu više iako mi je rečeno da je potrebno 6.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.