FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Povuko sam dvicu, ovi su se izmasili, ocekujem da nam neka frljoka udje
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Svašta.nanek je napisao/la:Imal zebe ccc,joj boze dragi on i njegova gostovanja
Provukli smo se u 1.poluvremenu, ovo ne izgleda dobro.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- Seahawks Boy
- Kontakt:

Arsenal FC <3
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
Željo 1921 <3
Victoria Concordia Crescit !
- spielführer_21
- Kontakt:
Je li sad mi napadamo s vjetrom u leđa?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
U drugom poluvremenu će vjetar duvati u našu korist, fakat
Ovo je klasična Amarova taktika za gostujuće tekme, umrtviti što više i onda ga zabiti hinjski
Doduše treba priznati da samo imali previše sreće, treba kazniti ove njihove promašaje...

Ovo je klasična Amarova taktika za gostujuće tekme, umrtviti što više i onda ga zabiti hinjski

Doduše treba priznati da samo imali previše sreće, treba kazniti ove njihove promašaje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- KB-TM87
- Kontakt:
loše baš
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Bianconeri1988 je napisao/la: Ovo je klasična Amarova taktika za gostujuće tekme, umrtviti što više i onda ga zabiti hinjski![]()
Dio taktike nije bila stativa, tri 100% šanse, da mi ne pređemo centra, da ošutamo u 42. minuti prvi put, to taktika nije bila definitivno.

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:Bianconeri1988 je napisao/la: Ovo je klasična Amarova taktika za gostujuće tekme, umrtviti što više i onda ga zabiti hinjski![]()
Dio taktike nije bila stativa, tri 100% šanse, da mi ne pređemo centra, da ošutamo u 42. minuti prvi put, to taktika nije bila definitivno.

Za zivot cijeli!
Neko rece da ce Oda nam dati 3 boda
Podcijenili ih. Valjda ce se nasi oslobodit u 2. poluvremenu inace lose nam se pise

Podcijenili ih. Valjda ce se nasi oslobodit u 2. poluvremenu inace lose nam se pise
NO PYRO NO PARTY
joj nemojte palamudit kad i ne gledate tekmu ...
Daj čemu jadanje, krajnje je vrijeme da i nas sreća pogleda malo. Mislim da smo ih ipak podcijenili u prvom poluvremenu, mada je to možda i taktika šefa da im se prepusti malo sredina terena, i da se razmašu, možda ne u ovolikoj mjeri ali vidjet ćemo u drugom. Malo je i čudno što je Ramić zamjenio Selimovića, ali možda je to čak bila taktička izmjena za kasnije nešto drugo
Siguran sam da ćemo stvorit koju sad izgledniju priliku, a hoćemo li dati, ostaje da se vidi! Naprijed Željo do pobjede!

" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"
Postao/la Dule
Goskovci,u utakmicu uci oprezno i bez potcjenjivanja jer danas svako igra fudbal!
Goskovci,u utakmicu uci oprezno i bez potcjenjivanja jer danas svako igra fudbal!

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Brani Guš

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Moze li se neko sjetit kad smo zadnji put zabili go iz neke akcije,znaci da nije bio prekid.Vazda isto Zeba-Adilovic ili neko drugo naleti.....Tecne igre nema odavno ali ajd valjda se i to popravi,ma zna Amar najbolje....Limvo te ljoze
A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
protiv Borca kad smo ih razvalili 3:0MarkoDa je napisao/la:Moze li se neko sjetit kad smo zadnji put zabili go iz neke akcije,znaci da nije bio prekid.Vazda isto Zeba-Adilovic ili neko drugo naleti.....Tecne igre nema odavno ali ajd valjda se i to popravi,ma zna Amar najbolje....Limvo te ljoze
NO PYRO NO PARTY
Najbolja prilika na utakmici. Zeba sjajno prošao, vratio povratnu loptu, no Svraka, iako je bio sam pred golom domaćih, s nekih šest metara ne uspjeva dovesti Želju u vodstvo.
PO POBJEDU !
PO POBJEDU !
- eliminator
- Kontakt:
jesil bio na utakmici protiv slobode ?MarkoDa je napisao/la:Moze li se neko sjetit kad smo zadnji put zabili go iz neke akcije,znaci da nije bio prekid.Vazda isto Zeba-Adilovic ili neko drugo naleti.....Tecne igre nema odavno ali ajd valjda se i to popravi,ma zna Amar najbolje....Limvo te ljoze
hajde ŽELJOOOOOO !
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
par informacija iz gabele:
Gosk puno bolji par cistih sansi prvo poluvrijeme
nama bod ko kuca ali mislim da ce se na kraju zaliti za 3 boda ako zavrsi nerjeseno ili izgubimo
pozdrav
Gosk puno bolji par cistih sansi prvo poluvrijeme
nama bod ko kuca ali mislim da ce se na kraju zaliti za 3 boda ako zavrsi nerjeseno ili izgubimo
pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Ferroviere1987, Levin i 39 gostiju.