vjerovatno je do kabla, bar ja tako mislim, mada se ne razumijem u te monitore najbolje, ali i kod mene je bilo slicnis slucajeva, nerijetko su mi monitori crkavali, Bog sami zna sto

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Audacity.Boateng_27 je napisao/la:Zna li neko neki program s kojim mogu 'isjeći' neki dio pjesme ???
MP3 Cutter - vrlo jednostavan.Boateng_27 je napisao/la:Zna li neko neki program s kojim mogu 'isjeći' neki dio pjesme ???
emir987 je napisao/la:Od prije nekoliko dana mi u centralnoj jedinici kad palim PC neki djavo bruji jedno 2-3 minute i prestane. To bruji ono bas jako, ko da si stavio mobitel na vibraciju i stavio ga na centralnuNe znam sta mu je, zna li iko sta bi moglo biti?
Naravno....udji na 7 i formatiraj jednu od xp ili....corotm87 je napisao/la:Imam instalirana 2 windows-a xp i 7.Svaki je na razlicitoj particiji dali je moguce sad formatirat jednu od tih particija.
Upravo pokuso pise. Windows was unable to complete the format.RKO je napisao/la:Naravno....udji na 7 i formatiraj jednu od xp ili....corotm87 je napisao/la:Imam instalirana 2 windows-a xp i 7.Svaki je na razlicitoj particiji dali je moguce sad formatirat jednu od tih particija.
Da li ti DVD podrzava format prevoda koji zelis nabaciti. .srt? .sub?alacious je napisao/la:Jel neko zna kako mogu film sa prevodom sprzit na cd da mogu gledat na DVD-u...pokusav'o sam vec da mi budu potpuno istog imena...al' nece
ne znam tacno, al moj ti je savjet da ne ides u radnje koje imaju ime...mislim kao IT comp. ako vise i postoji...alan_kardec je napisao/la:pošto sam za neki naredni period planirao da kupim novi komp, može li mi neko reći gdje su na prostoru sarajeva najpristupačnije cijene, mogućnost kupovine na rate i sl pogodnosti.
IMTECalan_kardec je napisao/la:pošto sam za neki naredni period planirao da kupim novi komp, može li mi neko reći gdje su na prostoru sarajeva najpristupačnije cijene, mogućnost kupovine na rate i sl pogodnosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.