Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
-
ramiral
-
Kontakt:
TKC je napisao/la:u zenici:
-----Dzeko--Ibisevic
----------Pjanic
--Medunjanin--Misimovic
----------Rahimic
Salihovic-Spahic-Mravac-Lulic
---------Begovic
U Lisabonu:
-------------Dzeko
Salihovic----Pjanic-----Lulic
-----Rahimic---Medunjanin
Papac--Spahic--Mravac-Mujdza
------------Begovic
Mujdže nema nikako u baražu....
upitan je Salihović koji još ne trenira...
zvati Jahića, Subašića, Nadara, Vranješa
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
TKC
-
Kontakt:
onda lulica staviti na desnom beku u portugalu a misimovica na krilo.
-
maverick_tz
-
Kontakt:
Postao/la maverick_tz » 16 okt 2011, 17:52
zaha je okosnica repke kao i spaha i rahim,onaj mali je definitivno zreo kao igrač i fenomenalna prilika da kao anonimus uštoopa nekoliko kljućnih cigana tako a uz to može igrati na nekoliko pozicija a što je dobro pogotovo što se u toku utakmice može transformirat što zbunjuje protivnika i tjera ih na greške

-
bambina
-
Kontakt:
kaže danas na radiu Ćiro Nadarevića zvat mali Haris mu se jako svidio i Lulić ,talenti u kvalifikacijama,Zenica im teren ne dgovara Portugalu širina i brzina je na Bosanskoj strani, napast ih 200 % od prve minute i mogu sve.Gledao je Dance čudo su napravili,naravno da navija i za Bosnu jer ovo je sramota ,bruka šta se radi malim zemljama. portugal klasika duge lopte i ko Francuzi ne dirat od 20m gola,pazit na prekršaje.
Fantastična utakmica s Francuskom.
-
madridist
-
Kontakt:
Put u Francusku 150eura,dres Bosne i Hercegovine 15 eura,vidjeti francuze kako slave gol iz imaginarnog penala-neprocjenjivo.Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je-Michel Platini
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
ZOI84
-
Kontakt:
madridist je napisao/la:Put u Francusku 150eura,dres Bosne i Hercegovine 15 eura,vidjeti francuze kako slave gol iz imaginarnog penala-neprocjenjivo.Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je-Michel Platini
http://www.jutarnji.hr/i-francuzima-dos ... ja/981307/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
madridist
-
Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:madridist je napisao/la:Put u Francusku 150eura,dres Bosne i Hercegovine 15 eura,vidjeti francuze kako slave gol iz imaginarnog penala-neprocjenjivo.Neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je-Michel Platini
http://www.jutarnji.hr/i-francuzima-dos ... ja/981307/" onclick="window.open(this.href);return false;
jutarnj list današnji citirao sam nije autorska izjava
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
-
Harrison
-
Kontakt:
Jucer sam prvi put vidio da Mourinho mjenja Ronalda, cuva ga za Bosnu, jbg, sila smo...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
-
ek0
-
Kontakt:
Harrison je napisao/la:Jucer sam prvi put vidio da Mourinho mjenja Ronalda, cuva ga za Bosnu, jbg, sila smo...
A sta mislis da ga mozda nije zamjenio da dobije ovacije za 100ti nastup ?
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
-
KiNg_SeRgiO_RaMoS
-
Kontakt:
Postao/la KiNg_SeRgiO_RaMoS » 16 okt 2011, 19:11
Harrison je napisao/la:Jucer sam prvi put vidio da Mourinho mjenja Ronalda, cuva ga za Bosnu, jbg, sila smo...
Ili sto je pred samu utakmicu bio upitan hoce li igrati ili nece?
-
totasef
-
Kontakt:
Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Trebalo bi sigurno pozvati Bajica i Vranjesa
-
*p!p!t@*
-
Kontakt:
totasef je napisao/la:Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Mravca na desnog beka
Nisi ti ni lud...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
harishp
-
Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:totasef je napisao/la:Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Mravca na desnog beka
Nisi ti ni lud...

Ovaj bi nas tupim nozem,''priklao'' sa ovim igracima
Cuj Mravca na beka i jos Bajica i Berberovica pozvati.
Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 16 okt 2011, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
insider
- Moderator
-
Kontakt:
Kako smo već sada hendikepirani, što povrede što kartoni, ne bi me čudilo da za uzvrat u Lisabonu naknadne pozive dobiju Torlak, Bekrić, Zeba, Hadžić (iz Čelika) i Branko Šešlija.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
Johnyx95
-
Kontakt:
*p!p!t@* je napisao/la:totasef je napisao/la:Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Mravca na desnog beka
Nisi ti ni lud...

To se zove samoubistvo iz zasjede.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
-
*p!p!t@*
-
Kontakt:
Johnyx95 je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:totasef je napisao/la:Nekako mi je najbolja opcija da stavimo Mravca na desni bek umjesto Mujdze..Ili mozda Berberovica? Subasic je rizik jer nema iskustva a i slabo se postavlja u odbrani..
Mravca na desnog beka
Nisi ti ni lud...

To se zove samoubistvo iz zasjede.
Bez predumišljaja...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
Anti NWO
-
Kontakt:
U Zenici treba napasti od samog pocetka, nemamo mi sta kalkulisati. Na kraju krajeva radi napadacke igre nas najvise cjene i radi toga nas se najvise i boje. Uvijek smo dobri za jedan gol.
Zenica:
----------------------------------------------Begovic-----------------------------------------------------
------------Lulic-----------------Jahic--------------------Spahic-------------Salihovic-----------------
------------------------------------Rahimic----------Medunjanin---------------------------------------
------------------------Pjanic------------------------------------------Misimovic-----------------------
--------------------------------------Ibisevic------------Dzeko------------------------------------------
Lissabon:
---------------------------------------------Begovic------------------------------------------------------
-----------Jahic------------------Spahic--------------Papac--------------Salihovic--------------------
---------------------------------Rahimic--------------Medunjanin---------------------------------------
-----------------Pjanic-------------------Misimovic------------------------Lulic-------------------------
---------------------------------------------Dzeko---------------------------------------------------------
-
totasef
-
Kontakt:
Mravca na desnog beka
Nisi ti ni lud...

Sto bih bio, Mravac je dosta brz za svoju visinu i Pape ga je vec igrao po toj strani protiv Nijemaca i bio je sasvim solidan, ako izuzmemo neka bespotrebna ispadanja kad je isao u napad. Sto bi se Maletic gurao na beka kad vec imamo "prirodno" bolja rjesenja. To se pokusalo i sa Ibricicem nekoliko puta. Momak trci, momak se bori, dobro je.. Al momak se ne zna postaviti u odbrani i tacka... Bio je glavni krivac za gol u Portugalu proslI baraz. Mravac, Berberovic, Bajic... svi su bolje opcije nego Maletic.
-
fukara87
-
Kontakt:
Safet Sušić zna ko ce igrati u Zenici i u Lisabonu, djaba razglabate o igracima.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []