Najjace mi je kada mlatara rukama o zemlju i reakcija NavaraZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Spaha glumi za oskara
al ovo mu je definitivno idiotski potez...

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Najjace mi je kada mlatara rukama o zemlju i reakcija NavaraZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Spaha glumi za oskara
al ovo mu je definitivno idiotski potez...
Ma na stranu spahic i crveni,i ja sam se nasmijo navaru ko nikadjuznjak> je napisao/la:Najjace mi je kada mlatara rukama o zemlju i reakcija NavaraZELJO DO GROBA je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
Spaha glumi za oskara
al ovo mu je definitivno idiotski potez...a cuj ne osudjujem ga ,ocigledno da je uradio pravu stvar za svoj tim i to je najvaznije.
heh Valencia losa bila totalno,valjda mislima okrenuta ChelseuTaRgEt_ je napisao/la:Sinoc nisam bio u mogucnosti da napisem gledao sam tekmu na TV ali tata Kanute je pokazao zasto je i sa 34 jedan od najboljih napadaca u Europi . @Adi_Zepce sta bi sa Valensijom , nikakva sinoc ?
Adi_Zepce je napisao/la:heh Valencia losa bila totalno,valjda mislima okrenuta ChelseuTaRgEt_ je napisao/la:Sinoc nisam bio u mogucnosti da napisem gledao sam tekmu na TV ali tata Kanute je pokazao zasto je i sa 34 jedan od najboljih napadaca u Europi . @Adi_Zepce sta bi sa Valensijom , nikakva sinoc ?Sad ce vas Juznjakov Atletic preizemljiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.