NK GOŠK Gabela
-
- Kontakt:
Re: NK GOŠK Gabela
HOCE, MANIJACI CE DOCI I ZAPALITI GABELU!!!!!!!!!!!!!!!
joj gluposti majko mila sta sve covjek nece procitati
udjem na temu da vidim ima li kakvih informacija i naletim na par gluposti
moze li mi neko iz gabele ispricati kakva je situacija dole jeli raja zagrijana za utakmicu, nedjelja je, lijep dan, fin termin, dolazi Željo, steta sto nece biti i Manijaka da svojim navijanjem podrze Želju da stigne do nova tri boda
i molim vas da ako neko ima neka mi odgovori na pitanje ali bez suvisnih prepucavanja u huliganskom stilu nego cisto onako kao ljubitelj fudbala vikendom
moze li mi neko iz gabele ispricati kakva je situacija dole jeli raja zagrijana za utakmicu, nedjelja je, lijep dan, fin termin, dolazi Željo, steta sto nece biti i Manijaka da svojim navijanjem podrze Želju da stigne do nova tri boda
i molim vas da ako neko ima neka mi odgovori na pitanje ali bez suvisnih prepucavanja u huliganskom stilu nego cisto onako kao ljubitelj fudbala vikendom
26.05.2010-TITULA
evo ja cu ti odgovorit.sandokan_TM87 je napisao/la:HOCE, MANIJACI CE DOCI I ZAPALITI GABELU!!!!!!!!!!!!!!!
svi koji dolaze radit nerede u gabelu nisu dobro dosli.
atmosfera je odlicna ali gabela je malo mjesto pa se ocekuje max 1500 gledatelja
nadam se da ce bodovi ostat u gabeli i da ce mo dobit
a sto se tice manijaka bolje da nisu dosli nakon onog kamenovanja Lavova prije tunela proslo kolo
sretno svima
a gdje će uniforme ostavitifelix123 je napisao/la:Bit ce prekinutavidovitadjemila je napisao/la:Sad iz kladionice Millenijum .Mislio sam da ovdje zviznem X ko kucu ali je tekma blokirana.Zanimljivo...![]()
Cuo sam da ce Manijaci doc u civilu,nije to pametan potez kad vec ne dolazite organizirano
Nadam se da ce susret proc bez incidenata

-
- Kontakt:
Hahahah ovo sam s protala jednom pokupio izraz ,mislim nece doc sa salovima i transparentimanidi je napisao/la:a gdje će uniforme ostavitifelix123 je napisao/la:Bit ce prekinutavidovitadjemila je napisao/la:Sad iz kladionice Millenijum .Mislio sam da ovdje zviznem X ko kucu ali je tekma blokirana.Zanimljivo...![]()
Cuo sam da ce Manijaci doc u civilu,nije to pametan potez kad vec ne dolazite organizirano
Nadam se da ce susret proc bez incidenata![]()
Eto nereda nije bilo ,bogu hvala Željo s(p)retno izvuko 3 boda
- slogauskoplje
- Kontakt:
- Ogorčeni smo suđenjem! Željezničar je gol postigao u posljednjim trenucima, iz nepostojećeg konera! To im je bila jedina prilika u utakmici u kojoj smo mi dominirali, ali suci su bili na strani gostiju. Ovo je katastrofa! - bio je nakon utakmice ogorčen Nikica Pehar, dopredsjednik GOŠK-a.

Sloga Uskoplje
- KB-TM87
- Kontakt:
Ko se ljuti...slogauskoplje je napisao/la:- Ogorčeni smo suđenjem! Željezničar je gol postigao u posljednjim trenucima, iz nepostojećeg konera! To im je bila jedina prilika u utakmici u kojoj smo mi dominirali, ali suci su bili na strani gostiju. Ovo je katastrofa! - bio je nakon utakmice ogorčen Nikica Pehar, dopredsjednik GOŠK-a.

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
čuj iz nepostoječeg korneraslogauskoplje je napisao/la:- Ogorčeni smo suđenjem! Željezničar je gol postigao u posljednjim trenucima, iz nepostojećeg konera! To im je bila jedina prilika u utakmici u kojoj smo mi dominirali, ali suci su bili na strani gostiju. Ovo je katastrofa! - bio je nakon utakmice ogorčen Nikica Pehar, dopredsjednik GOŠK-a.

- Bianconeri1988
- Kontakt:

E i ovo da čujem...
Ma nedodirljivi smo jednostavno

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- slogauskoplje
- Kontakt:
ja bi se pošutio, selo ne možete dobit a kao hoće u europu. tišina lopovi!

Sloga Uskoplje
- KB-TM87
- Kontakt:
http://en.wikipedia.org/wiki/FC_Sheriff_Tiraspol" onclick="window.open(this.href);return false;slogauskoplje je napisao/la:ja bi se pošutio, selo ne možete dobit a kao hoće u europu. tišina lopovi!![]()
Željezničar - kult glavnog grada
komitet za normalizaciju bih trebao uvesti neke kazne za ovakve glupe izjave,ogorčeni smo suđenjem sviran korner za željuBianconeri1988 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
E i ovo da čujem...
Ma nedodirljivi smo jednostavno
slogauskoplje je napisao/la:- Ogorčeni smo suđenjem! Željezničar je gol postigao u posljednjim trenucima, iz nepostojećeg konera! To im je bila jedina prilika u utakmici u kojoj smo mi dominirali, ali suci su bili na strani gostiju. Ovo je katastrofa! - bio je nakon utakmice ogorčen Nikica Pehar, dopredsjednik GOŠK-a.
je li ovo nesto cudno?? ovako to oni i rade, kako ce drukcije??

Mozete samo da nas mrzite ! 

||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Seahawks Boy
- Kontakt:
Ama skine se bola sa tih virsli, ode ti pamet. Vijuge ti sprzise.UPS je napisao/la:slogauskoplje je napisao/la:- Ogorčeni smo suđenjem! Željezničar je gol postigao u posljednjim trenucima, iz nepostojećeg konera! To im je bila jedina prilika u utakmici u kojoj smo mi dominirali, ali suci su bili na strani gostiju. Ovo je katastrofa! - bio je nakon utakmice ogorčen Nikica Pehar, dopredsjednik GOŠK-a.
je li ovo nesto cudno?? ovako to oni i rade, kako ce drukcije??
NO PYRO NO PARTY
Je l' može neko da napiše zbog čega onoliki broj policajaca na stadionu u Gabeli protiv Željezničara, i to pored zabrane gostujućih navijača?
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
-
- Kontakt:
bolje sprijeciti nego lijeciti, uvijek se moglo desiti nesto nepredvidjeno i svaka cast domacinima sto su obezbijediliHemuli je napisao/la:Je l' može neko da napiše zbog čega onoliki broj policajaca na stadionu u Gabeli protiv Željezničara, i to pored zabrane gostujućih navijača?
sigurnost akterima utakmice
@lav hvala ti na odgovoru i da se nadovezem na dio tvog odgovora gdje kazes da onaj ko je dosao praviti nerede
nije dobrodosao.... takvi brate nisu nigdje dobrodosli i daleko im lijepa kuca
26.05.2010-TITULA
lavovi dobro dosli u gradacac u subotu puno je vremena proslo od zadnje utakmice zvijezde i goska 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma napiso bi ti ja to sve malo opsirnije nego nisam imo vremena pa sam samo onako nabrzinusandokan_TM87 je napisao/la:bolje sprijeciti nego lijeciti, uvijek se moglo desiti nesto nepredvidjeno i svaka cast domacinima sto su obezbijediliHemuli je napisao/la:Je l' može neko da napiše zbog čega onoliki broj policajaca na stadionu u Gabeli protiv Željezničara, i to pored zabrane gostujućih navijača?
sigurnost akterima utakmice
@lav hvala ti na odgovoru i da se nadovezem na dio tvog odgovora gdje kazes da onaj ko je dosao praviti nerede
nije dobrodosao.... takvi brate nisu nigdje dobrodosli i daleko im lijepa kuca
zivio
2,45 kvota na GOŠK, treba to iskoristit 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.