FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Tema,tema
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I jos jedna stvar sudjenje je bilo korektno iako sam mislio da ce biti navlacenja... 

http://ugtips.bloger. hr
Jel to Berek danas igrao? 

Moze li izvjestaj s utakmice? I da stavite neke slike. Bio sam vam sad na onom situ, dosta srpskih zastava, cini se da je onaj area bio upravu 

Listaj unazad ili mislim da imaš na temi "Navijačke skupine u BiH" par slika sa utakmice.
A gledo sam ove. Nego reci ti meni kakv je odnos bio obih boysa prema vama?Rz88 je napisao/la:Listaj unazad ili mislim da imaš na temi "Navijačke skupine u BiH" par slika sa utakmice.
Gledaj drug, Srebrenica se spominjala i odmah neću dalje da pišem o tome. Sve ti je jasno s tim jednim podatkom koji sam ti dao.
Cini se da je onaj area ipak bio upravu.Rz88 je napisao/la:Gledaj drug, Srebrenica se spominjala i odmah neću dalje da pišem o tome. Sve ti je jasno s tim jednim podatkom koji sam ti dao.
Nedzade ocituj se

Iako su mu postovi bili pravo napadački, momak je pisao sve realno, i skoro se sve dogodilo mislim u vezi navijanja što je napisao.
Ma barem je posten i iskren bio, kapa doleRz88 je napisao/la:Iako su mu postovi bili pravo napadački, momak je pisao sve realno, i skoro se sve dogodilo mislim u vezi navijanja što je napisao.

A ovaj nedzak ko da Prijedora nije vidio

Mnogo vi nešto volite Prijedor i Rudar. Imate više poruka u ovoj temi nego u svim drugim zajedno... Samo vi ne zabadajte nos gde vam nije mesto! Rudar ima svoje navijače!
ALCOHOL 1995 BOYS

ALCOHOL 1995 BOYS
Ja reko ovo Alan_Kardec... 

-
- Kontakt:
Ja opet ponavljam da je Srebrenica spomenuta jednom i to ne od vođe . Kao sto vi kayete da su Markale u Sarajevu spomenute od strane nekog narkomana, yasto i ovdje ne moye biti tako?! Niko vas pipnuo nije. Sto se tice srpskih zastava, pa nece americke stajati, ne znam sta je tu cudno?! Onaj area je pricao o ratu i logorima koliko se ja sjecam...Uostalom, takvi smo kakvi smo...Svaki put ce biti tako kad bude ekipa iz Federacije. Momci, država nam je takva, nemojte se sad praviti kao da ste sa Marsa pali.Meni samo krivo sto ne znam sta ste vi pjevali jer vas apsolutno nista nisam cuo iako nismo bili toliko udaljeni.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Grad je nas DS je napisao/la:Ja opet ponavljam da je Srebrenica spomenuta jednom i to ne od vođe . Kao sto vi kayete da su Markale u Sarajevu spomenute od strane nekog narkomana, yasto i ovdje ne moye biti tako?! Niko vas pipnuo nije. Sto se tice srpskih zastava, pa nece americke stajati, ne znam sta je tu cudno?! Onaj area je pricao o ratu i logorima koliko se ja sjecam...Uostalom, takvi smo kakvi smo...Svaki put ce biti tako kad bude ekipa iz Federacije. Momci, država nam je takva, nemojte se sad praviti kao da ste sa Marsa pali.Meni samo krivo sto ne znam sta ste vi pjevali jer vas apsolutno nista nisam cuo iako nismo bili toliko udaljeni.
meni samo nije jasno kako ovi potomci bosnjaka mogu da trpe te vase uvrede bez da ikako odgovaraju...da se u zenici razapne transparent 'kamen kolac jasenovac' pune bi medije bile kenjanja o muhadzedinima a kad vi vlasi vrijedzate potomke bosnjaka onda nikom nista...
A zaista sam imao želju,da odem na tekmu i da navijam za svoj grad i svoj klub. Poslije ovakvog skandiranja hvala, ali ja NIKAD........
sa Bosnom tugujem, Bosni se radujem
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Bosna je život, života mog
Bosno ti si šampion.........
Za Srebrenicu se nije pevalo i nece na na nasoj tribini,ali cemo vas svaki put docekati na "NOZ"...
http://ugtips.bloger. hr
Vrijedjanje na nacioalnoj osnovi... da ne kazem vrijedzanje...bubooty je napisao/la:Grad je nas DS je napisao/la:Ja opet ponavljam da je Srebrenica spomenuta jednom i to ne od vođe . Kao sto vi kayete da su Markale u Sarajevu spomenute od strane nekog narkomana, yasto i ovdje ne moye biti tako?! Niko vas pipnuo nije. Sto se tice srpskih zastava, pa nece americke stajati, ne znam sta je tu cudno?! Onaj area je pricao o ratu i logorima koliko se ja sjecam...Uostalom, takvi smo kakvi smo...Svaki put ce biti tako kad bude ekipa iz Federacije. Momci, država nam je takva, nemojte se sad praviti kao da ste sa Marsa pali.Meni samo krivo sto ne znam sta ste vi pjevali jer vas apsolutno nista nisam cuo iako nismo bili toliko udaljeni.
meni samo nije jasno kako ovi potomci bosnjaka mogu da trpe te vase uvrede bez da ikako odgovaraju...da se u zenici razapne transparent 'kamen kolac jasenovac' pune bi medije bile kenjanja o muhadzedinima a kad vi vlasi vrijedzate potomke bosnjaka onda nikom nista...
I ko se nad'o ale...
$ се " у $
$: 09.08.2009 21:00
Аутор: ? &
$ - $ се " у $. $ ? " ? $ центар у " $ $ опет " свог ", $ $.
& & је у & " у $ на " " је $ ', на & & се ? о " " ?, $ " $ " $ $ ? у " ? ". $, за овај спорт у $ се, опет, ".
На терену " је " $. ? се " $ 5.000 $, ' ? права ?, а ? су је " " ", ? """. Све је ? за " "$".
" $ на " " је ? " $ & ". " су " ? $ у $ &, " је % " ? 1:1. ? је повео у 26. " ? $ ". $ је " Горан " у 51. " ? " % $ " аута. У 62. " $ & је " " $ ? за $, ? га је ? $ " / " ' " & $ % $ ? ? ?.
- $ ' $ ? ?. У ' ? је " " " & $ је " ?. Не ' % је " ? % ? ", $ страх, ? " ? % -. У & је ? $ ? на терену. ? $ " " Горана " $ ' ?, ? $ $. ' $ ? за " ?. ' $ " ?. $ се све & ? $ је " " $ $ - & је тренер $ $ $ ".
О ' & у 62. " стратег $ " " ' $ ":
- Не ' $ " $ ? је " ? не ? $ не $ ? ". ' ' $ & $ " ? $ % ? на " " " & суђење & ? у $. " овај сусрет је & $ је ? ? ?, " ' ?, & се " за своје ' $ ? '. ? " $ " " " на " $ " & " " нас.
$ $ " је " ¥ " " је " " $:
- ' ' $ у $ 15 $, ? " ? " $ $ $ ' ? у " '. ? $ ' " " ? у ". ' $ ? за $ $, ? " овај ? је / за нас % & " " & ".
& $ Зоран " " је $ ? ":
- Ноге су ' ? завезане јер " $ " ? $ " $ ? & $. / " ? $ је управа % ? у $ ? ' $ &.
& &
& за ' у $ ? су $ & ($) " пет & (стајање). % је 5.000, а ? " је - $ $. " је $ су & за $ $ " & " ? су $ &. " су $ $ " $ ? $ $ ? новца.
" "
Горан " је % у " у 46. ", " ? у 51, а у 77. ' $ " терен $ $ & $. ' " ' " је $ " " & га $ пауза. " то ? $ за $ јер је " $ $ " " са ? ". " - " " ? ? у ? " & ? првог ? у " ? " за $ $.
$: 09.08.2009 21:00
Аутор: ? &
$ - $ се " у $. $ ? " ? $ центар у " $ $ опет " свог ", $ $.
& & је у & " у $ на " " је $ ', на & & се ? о " " ?, $ " $ " $ $ ? у " ? ". $, за овај спорт у $ се, опет, ".
На терену " је " $. ? се " $ 5.000 $, ' ? права ?, а ? су је " " ", ? """. Све је ? за " "$".
" $ на " " је ? " $ & ". " су " ? $ у $ &, " је % " ? 1:1. ? је повео у 26. " ? $ ". $ је " Горан " у 51. " ? " % $ " аута. У 62. " $ & је " " $ ? за $, ? га је ? $ " / " ' " & $ % $ ? ? ?.
- $ ' $ ? ?. У ' ? је " " " & $ је " ?. Не ' % је " ? % ? ", $ страх, ? " ? % -. У & је ? $ ? на терену. ? $ " " Горана " $ ' ?, ? $ $. ' $ ? за " ?. ' $ " ?. $ се све & ? $ је " " $ $ - & је тренер $ $ $ ".
О ' & у 62. " стратег $ " " ' $ ":
- Не ' $ " $ ? је " ? не ? $ не $ ? ". ' ' $ & $ " ? $ % ? на " " " & суђење & ? у $. " овај сусрет је & $ је ? ? ?, " ' ?, & се " за своје ' $ ? '. ? " $ " " " на " $ " & " " нас.
$ $ " је " ¥ " " је " " $:
- ' ' $ у $ 15 $, ? " ? " $ $ $ ' ? у " '. ? $ ' " " ? у ". ' $ ? за $ $, ? " овај ? је / за нас % & " " & ".
& $ Зоран " " је $ ? ":
- Ноге су ' ? завезане јер " $ " ? $ " $ ? & $. / " ? $ је управа % ? у $ ? ' $ &.
& &
& за ' у $ ? су $ & ($) " пет & (стајање). % је 5.000, а ? " је - $ $. " је $ су & за $ $ " & " ? су $ &. " су $ $ " $ ? $ $ ? новца.
" "
Горан " је % у " у 46. ", " ? у 51, а у 77. ' $ " терен $ $ & $. ' " ' " је $ " " & га $ пауза. " то ? $ за $ јер је " $ $ " " са ? ". " - " " ? ? у ? " & ? првог ? у " ? " за $ $.
Zadnja izmjena: Sova, dana/u 11 avg 2009, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
I ko se nad'o ale...
-
- Kontakt:
Dobro brate, i u Prijedoru da je bio trans " Nož, žica...", bilo bi problema. Ovdje je rijec o jednom spominjanju pomenute..ne znam kako da si izrazim. Mislim da velika većina nije uopšte za tu vrstu navijanja. Naravno, možda griješim kad kažem velika većina ali znam da sigurno nisu svi za to. A sumnjam da sei Srbi šta pitaju u Zenici, ako ih uopšte i ima.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.