hmm, jesil siguran za tu komparaciju?nidi je napisao/la:gušo brani kao na terminu u skenderiji
Koliko me sjećanje služi Gušo je jedini golman koji je na malonogometnoj utakmici na Božićnom turniru primio lob

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
hmm, jesil siguran za tu komparaciju?nidi je napisao/la:gušo brani kao na terminu u skenderiji
Penala ono po meni vidjelo nije neznam oko cega tolika halabuka a realno oni su imali mozda 3 bas prave sanse isto ko i mi a one suteve 5 metara preko gola mogu okacit macku o repAmanijakzO je napisao/la:GOSK - Zeljeznicar 0:1
[youtube][/youtube]
Moram te razočarati živ sam još, ali ako ovi naši nastave ovako pobjeđivati u zadnjim minutama ne garantujem ništa. Sada se lakše diše sa ovim bodovima i tu smo negdje u granicama planiranog. Naravno, volio bi da dobivamo tekme na kvalitet, a ne na sreću ali smo ih tako i gubili što je i Amar priznao. Od svega viđenog nakon mog posljednjeg javljanja zadovoljan sam pravo sa onih 30 minuta iz BL. Slobodu stvarno ne računam ni u šta. Uglavnom, sve je ovo još na staklenim nogama jer opet ponavljam nema tu još kvaliteta jer nema kvalitetnih igrača. Sve je ovo u pet deka. Tek ako damo pitarima go ili kojim čudom pobjedimo onda bi sve ovo imalo smisla. Rekao sam da se neću javljati do pauze, ali pošto me prozivate morao sam. Na kraju, čestitke svima, a pogotovo ovoj raji koja je pošla dole.ChWilla je napisao/la:mejtašu je dohakala ova utakmica, srce ga je strefilo![]()
a i ovi su se ushajdekali, prpa guzi, istopila se najavljivana dvocifrena, trocifrena, četverocifrena prednost...iako mi još uvijek imamo 6 gostovanja, a oni 4
I jedini koji je na namještenoj utakmici odbranio penal kad smo se svi za glavu fatali. Umalo nas nije titule koštao i Zubandana.VanBasten je napisao/la:hmm, jesil siguran za tu komparaciju?nidi je napisao/la:gušo brani kao na terminu u skenderiji
Koliko me sjećanje služi Gušo je jedini golman koji je na malonogometnoj utakmici na Božićnom turniru primio lob
Dobro, ipak bi u tom kontekstu "prednost" dao Baždareviću protiv Hajduka.rodom s Mejtaša je napisao/la:I jedini koji je na namještenoj utakmici odbranio penal kad smo se svi za glavu fatali. Umalo nas nije titule koštao i Zubandana.VanBasten je napisao/la:hmm, jesil siguran za tu komparaciju?nidi je napisao/la:gušo brani kao na terminu u skenderiji
oooo pa dugo te nije bilorodom s Mejtaša je napisao/la:Ma fol je u tome što se ja ne sječam da ga je ikad ranije odbranio i odbrani ga Zmaju, a mi se sklanjamo ljudima da izjednače. Molim te nemoj Mešu stavljati u bilo kakav kontekst sa ovim sadašnjim međuopštinskim vedetama. Pofalički level.
Ovo je bilo off da ne idemo dalje. Vrijeme je da se razmišlja o slijedećeoj sedmici i drugom mjestu ako bude prohodno.
Doduše, imaš pravo.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma fol je u tome što se ja ne sječam da ga je ikad ranije odbranio i odbrani ga Zmaju, a mi se sklanjamo ljudima da izjednače. Molim te nemoj Mešu stavljati u bilo kakav kontekst sa ovim sadašnjim međuopštinskim vedetama. Pofalički level.
Ovo je bilo off da ne idemo dalje. Vrijeme je da se razmišlja o slijedećeoj sedmici i drugom mjestu ako bude prohodno.
pa ti poslije reci da te samo napadamorodom s Mejtaša je napisao/la:Ma evo prozivaju me, brinu mi se za zdravlje i tako to.
hvalaastra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi iz gradacca
pogledaj udarac lijevom nogom pa ces vidit jel bio penaldiego_TM je napisao/la:Penala ono po meni vidjelo nije neznam oko cega tolika halabuka a realno oni su imali mozda 3 bas prave sanse isto ko i mi a one suteve 5 metara preko gola mogu okacit macku o repAmanijakzO je napisao/la:GOSK - Zeljeznicar 0:1
[youtube][/youtube]![]()
Igru brisi, bodove pisi.
Bogićević ODRAZBuu je napisao/la: