alan_kardec je napisao/la:Naravno da spasa i nekih alternativnih rješenja uvijek ima, ali odlazak samog toleta neće mnogo rješiti. treba da odu i đorić, ćurković... a i ljudi iz politike koji već godinama stoje iza ovih navedenih. baš sam juče čitao intervju sa radujkom direktorom telekoma srbije, on kaže da uopšte nije zainteresovan za fotelju u fss jer je prezauzet.
http://www.****.com/vesti/7307/ ... idemo-svi/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa naravno, podrazumijeva se da moraju svi otici. Tele je samo prvi u nizu.
DANTES je napisao/la:Kazes propast svih selekcija, a ja te pitam kakvi su to rezultati bili prije? Sve sto smo postigli rezultat je sretnih okolnosti, a ne sistemskog rada. Fijasko klubova kazes? Sigurno se salis. Karadzic je kriv sto je Lukic idiot, za Djuru mozda i jeste. Ili tek Butorovic? Pobogu!
Ti stvarno misli da politicari mogu pomoci? Pa pogledaj klubove, ne pogledaj drzavu primarnu duznost istih. Ako si zadovoljan njom,onda nek ide zivot, dajmo im i sport. DAJMO IM SVE!
Trazio si da navedem neke Toletove grijehe, ja sam naveo 6-7 iz glave, rekoh da ima mnogo vise. Prokomentarisi sve ili nemoj ni jedan.
Bili su bolji. Znaci nema sistemskog rada? Ko je za to kriv? Ko je postavio Bata Djoru da vodi najtalentovaniju selekciju sto imamo?
Itekako je kriv za fijasko klubova. Nisam ja uveo pravilo o strancima. Ne idu zbog mene djeca sa 18 godina iz Srbije.
Mogu pomoci. Kao sto je mogao Djilas u KSS, tako moze neko drugi u FSS. Uz pomoc nekih novih ljudi, poput Milosevica, Jugovica i njima slicnih.
I nisi mi odgovorio na pitanje:
Sad da ja tebe pitam. Ciji pijuni? Ko je stvarno odgovoran? Ako moze bez zamjenica "neko", "oni", "on" i slicno.