MinistaR je napisao/la:Dobro je Spaholjubci, nemojte špamati. Evo, da se okrenemo temi.
Mislim da je Pep Guardiola sa čelnim ljudima Barce urigirao kod suca da se Spahi pokaže žuti karton i dodijeli automatski suspenzija, kako bi Katalonci mogli da nešto i naprave u sljedećem kolu. Sa Spahom bi sasvim sigurno bila druga priča.

Vidim počeo si "srati" po Spahiću dok si vidio da je dobio karton, nisi imao pojma ni kako, ni zašto. Licemjerno i bezobrazno, moderatoru. Dobio je karton kad su ga ostavili jedan na jedan sa protivničkim igračem koji je bio na lopti, pametan faul Spahića i zaslužen žuti karton. Kažeš, onemogućio sebi nastup protiv Barcelone, a eto, on sigurno nije želio igrati na Camp Nou.

Emir je vrlo agresivan igrač (što je u fudbalu vrlina), a iz velike agresivnosti proizlazi i veliki broj kartona, tako to ide i tako mora biti.
Vidim, podržava te samo @harry90, uzorni forumaš sa velikim životnim iskustvom, koji je Sušiću davao nadimke "teleća glava" i sl., al' ne piše u zadnje vrijeme, pitam se zašto. Eto, svi španski i francuski novinari, trener Seville, mi forumaši, svi smo mi u zabludi što hvalimo Spahića, a vas dvojica ste najpametniji na svijetu. Slobodno vjerujte u to.
I čuj, za njega "Spahić više ne postoji". O, Bože.

Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."