Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 01:10

harry_90 je napisao/la:Spahic za mene od ne postoji od meca sa Francuskom,zbog svoje gluposti kostao nas je izravnog plasmana na EP ! Sad ce se svi javiti kako mozes tako,Spaha ono,Spaha ovo .. pruzao je odlicne igre,ali jednim svojim nesmotrenim potezom je srusio san navijaca BiH.
Kako je to moglo doci do izravnog plasmana kad si ti sam po sto puta rekao da ni u baraz necemo sa Papetom a kamoli neki izravan plasman.
A jos nakon svega nasao zrtvu i Spahica iako je i Sasi Maticu jasno da ono ni u kom slucaju nije penal,jeste kao i njegov zuti na toj istoj tekmi.Od tebe se covjek vise nicemu nemoze iznenaditi.
Bas me zanima sta ce namTroter naskrabati.Ziku sad citata.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 okt 2011, 01:15

Ma siguran sam da je omjer nas koji mislimo da je Spaha ponos,da drzi nasu odbranu u odnosu na one koji misle da je on obicni "balkanski podmetac laktova i veliko razocarenje reprezentacije" 100 na 1.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 okt 2011, 01:17

Cjenim Spahu i kao igrača i kao čovjeka, ali meni su ovi njegovi kartoni sumnjivi, znamo da je imao aferu sa namještanjem u Lokomotivu, zatim učestali crveni kartoni u Montpeilleru, izgleda kao da to namjerno radi za kladionicu...

Ovo je moje neko viđenje...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2011, 01:43

Izgleda da Pepe i Ramos dobijaju konkurenciju u Primeri kad je riječ o žutim kartonima :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 17 okt 2011, 02:58

MinistaR je napisao/la:Dobro je Spaholjubci, nemojte špamati. Evo, da se okrenemo temi.

Mislim da je Pep Guardiola sa čelnim ljudima Barce urigirao kod suca da se Spahi pokaže žuti karton i dodijeli automatski suspenzija, kako bi Katalonci mogli da nešto i naprave u sljedećem kolu. Sa Spahom bi sasvim sigurno bila druga priča. :!:
Vidim počeo si "srati" po Spahiću dok si vidio da je dobio karton, nisi imao pojma ni kako, ni zašto. Licemjerno i bezobrazno, moderatoru. Dobio je karton kad su ga ostavili jedan na jedan sa protivničkim igračem koji je bio na lopti, pametan faul Spahića i zaslužen žuti karton. Kažeš, onemogućio sebi nastup protiv Barcelone, a eto, on sigurno nije želio igrati na Camp Nou. :roll: Emir je vrlo agresivan igrač (što je u fudbalu vrlina), a iz velike agresivnosti proizlazi i veliki broj kartona, tako to ide i tako mora biti.
Vidim, podržava te samo @harry90, uzorni forumaš sa velikim životnim iskustvom, koji je Sušiću davao nadimke "teleća glava" i sl., al' ne piše u zadnje vrijeme, pitam se zašto. Eto, svi španski i francuski novinari, trener Seville, mi forumaši, svi smo mi u zabludi što hvalimo Spahića, a vas dvojica ste najpametniji na svijetu. Slobodno vjerujte u to.
I čuj, za njega "Spahić više ne postoji". O, Bože. :roll:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 17 okt 2011, 03:22

ne igra protiv barce :mrgreen: sreca messi ce hodati jos minimalno pola godine ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 okt 2011, 11:06

Jel to Ministar dijeli banove ko se ne slaze sa njim ? Stvarno objektivan moderator nema sta ;)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 17 okt 2011, 11:09

@admir_ze1982, gollum:

Ok je što ste odgovorili, vodimo jednu sasvim normalnu diskusiju. Možda sam sinoć i pretjerao sa kritikovanjem Spahića, ali jednostavno ga ne volim zbog njegovih (ne)ljudskih osobina. Nije loš igrač, mislim da nigdje nisam napisao takvo što, već sam izrevoltiran njegovim ponašanjem. U Sevilli nastavlja ono što je radio u Montpellieru, bojim se da će opet dobar dio prvenstva pauzirati zbog 'neprimjerenog ponašanja'.

Morate biti svjesni da na ovom forumu, kao i na svakom drugom, ljudi iznose vlastite statvove, koji su ponekad različiti. Moj stav je jasan, iako sam svjestan da vama, pa i mnogim drugim forumašima nije jasan.

Neko, jednostavno, drugačije posmatra od vas. Po meni je krkanski nogometaš, koji svim silama pokušava biti centar svijeta, glavna priča u ovoj zemlji, heroj nacije i idol. Meni nije. Sorry Spaha, možda si ti okej, mođda me priče varaju, al'...

@bavarina, ne dijelim banove zbog takvih situacija, Bože sačuvaj. Dijelim ih zbog vrijeđanja, koje je kraktoročno sankcionisano, zbog toga što nisam neki idiot.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 17 okt 2011, 11:09

5 zuti karton. Jos jedno 15tak ce dobiti do kraja sezone. :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 okt 2011, 11:18

gollum je napisao/la: Vidim, podržava te samo @harry90, uzorni forumaš sa velikim životnim iskustvom, koji je Sušiću davao nadimke "teleća glava" i sl., al' ne piše u zadnje vrijeme, pitam se zašto.
To ti nesto imas protiv mene ?? Pod jedan ja Susica nikad nisam nazvao telecom glavom,vec samo takticar,napredni itd.. ne pisem jer nemam vremena nekad za forum,jer imam zivot i izvan ovog cuda,tako da ne mogu cekati da neko nesto napise pa da ga napadnem ako ne djelimo isto misljenje.. pusaa za tebe,malo relaksacije se ufati,a ne piskarat ovdje ;)

Od onog pilicara sto me citirao ne vrijedi ni citati,jer njemu je forum jedini zivot,vidi se po broju postova,a nijedan pametan u njemu,ne bih da se izrazavam grublje prema ovom jer znam da mu nije lako u zivotu,imam osjecanja za napacene likove.

bas da vidim sta ces da napise piskaralo :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 okt 2011, 12:11

harry_90 je napisao/la:
gollum je napisao/la: Vidim, podržava te samo @harry90, uzorni forumaš sa velikim životnim iskustvom, koji je Sušiću davao nadimke "teleća glava" i sl., al' ne piše u zadnje vrijeme, pitam se zašto.
To ti nesto imas protiv mene ?? Pod jedan ja Susica nikad nisam nazvao telecom glavom,vec samo takticar,napredni itd.. ne pisem jer nemam vremena nekad za forum,jer imam zivot i izvan ovog cuda,tako da ne mogu cekati da neko nesto napise pa da ga napadnem ako ne djelimo isto misljenje.. pusaa za tebe,malo relaksacije se ufati,a ne piskarat ovdje ;)

Od onog pilicara sto me citirao ne vrijedi ni citati,jer njemu je forum jedini zivot,vidi se po broju postova,a nijedan pametan u njemu,ne bih da se izrazavam grublje prema ovom jer znam da mu nije lako u zivotu,imam osjecanja za napacene likove.

slika :mrgreen:

Bez ljutnje drug, malo zeze. :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 okt 2011, 12:17

@storm_raider

Nema ljutnje,jesam prije nabijao postove kad nisam imao sta radit ;) u zadnje vrijeme slabije sam tu kako znam biti :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 17 okt 2011, 12:26

kako smo mi neobjektivni, kad je u pitanju dzekin gol, onda vecina kaze - jooj kako je Dzeko uzeo Ramyja, a kad je u pitanju penal - onda opet velika vecina kaze - joooj kako je Spahic ispao glup!! E, pa ne moze tako..
Volim te Bosno!!!

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 17 okt 2011, 12:27

Pa može, mi gledamo svoje, briga mene što je Nasri dobro odigro...
Čelik Zenica 1945

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 15:12

storm_raider je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:

slika :mrgreen:

Bez ljutnje drug, malo zeze. :)
:lol: :lol: :lol: Ovo je bilo malo vise.
Sta kaze u zadnje sam vrijeme slabije tu,ponestalo mu ''materijala'' hudnik :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2011, 15:21

Nije mu bas trebao ovaj zuti karton, sad je malo razocarao i nas navijace a ne sumnjam ni suigrace.

S njim su mnogo sigurniji, a ako znamo da idu u goste Barci, jos teze pada.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 15:47

Omerbavarac je napisao/la:Nije mu bas trebao ovaj zuti karton, sad je malo razocarao i nas navijace a ne sumnjam ni suigrace.

S njim su mnogo sigurniji, a ako znamo da idu u goste Barci, jos teze pada.
Omere jesi li gledao tekmu??????
Sto vec neko navede dosta se raje vodi po live scoreu a da tekme uopste i ne pogleda.Cak se daju i ocjene igraca iako je to naravno nemoguce.
Spasio je fakticki cist gol jedan na jedan,ono je bio neizbjezni zuti.
@trottel brz si,yeb'o svjez zrak,cuj ti i pametniji poslovi. :lol:
I od cega ti nabi deset hiljada postova, od ganjanja samog sebe :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 okt 2011, 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 okt 2011, 15:51

Ma igraće Spaha ,protiv Barse ,duga je sezona ,jbg ostaje uvjek sam i mora praviti prekršaj ,sinoć je jednom ostao i morao rušiti igrača (Escude samo posmatra ,a Spaha i Caseres se lome ) više do kraja skoro da nije napravio prekršaja ,jednom je pao u šesnestercu (nako je trebo i u Parizu al jbg) ;)

Nego šta se ovo imenjaci ponovo kolju ,jbt malo se ko voli na ovom forumu ko njih dvojica :P :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 okt 2011, 15:55

legenda reala je napisao/la:Ma igraće Spaha ,protiv Barse ,duga je sezona ,jbg ostaje uvjek sam i mora praviti prekršaj ,sinoć je jednom ostao i morao rušiti igrača (Escude samo posmatra ,a Spaha i Caseres se lome ) više do kraja skoro da nije napravio prekršaja ,jednom je pao u šesnestercu (nako je trebo i u Parizu al jbg) ;)

Nego šta se ovo imenjaci ponovo kolju ,jbt malo se ko voli na ovom forumu ko njih dvojica :P :P
Ko kaze da smo imenjaci,cak ni na nicku to ne govori.Ovaj naginje na Engleski stih.
Uostalom,taj @ljegenda ne voli ni samog sebe.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 okt 2011, 16:07

harishp je napisao/la: Omere jesi li gledao tekmu??????
Naravno da jesam, kao i skoro sve tekme Seville u ovoj sezoni.
Ne kritikujem ja zbog kartona, vec zbog (ne)razmisljanja s kim bi mogao igrati, odnosno protiv koga naredne sedmice.
Ja bih pustio protivnika, pa nek bude gol. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 8 gostiju.