FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 11 avg 2009, 01:02

Secer i Trasimaco :lol:
Bili ste dobri, sta dobri...sjajni.
Za ovo, sto mi je se vilica ukocila zbog vas dvojice (pogotovo radi sekerbeya) necu traziti odstetu :mrgreen:

Van zbivanja sam ovo nekoliko dana, pa vidim neki ruse Bayern poslije jednog remija a nekima je kiks igrati nerijeseno sa jednim Hoffenheim-om, koji uzgred budi receno ima veoma jaku ekipu.

Upamtite...da ce van Gaal biti prvi holandski trener koji je osvojio Bundesligu 8-)
...pitanje je samo koliko ce pobjeci pratiocima, ja bih volio da ne bude puno, zbog opste zanimljivosti lige :mrgreen:

Jos nesto za mog kumpela harishp-a, hocemo li se kladiti da ce Olic zabiti preko 20 golova (u svim takmicenjima), ako ne bude sklon povredama !?
Vom Jäger zum Gejagten

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 11 avg 2009, 02:14

Meni se van Gaal sviđa kao trener, jedino što mi se ne sviđa je što je gurnuo Van Bommela umjesto Tyme... smiješno... al sreća povrijedi se ona klocina

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 avg 2009, 02:15

On je dobar trener za male klubove, za velike nije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 avg 2009, 02:30

geronimo je napisao/la:Secer i Trasimaco :lol:
Bili ste dobri, sta dobri...sjajni.
Za ovo, sto mi je se vilica ukocila zbog vas dvojice (pogotovo radi sekerbeya) necu traziti odstetu :mrgreen:

Van zbivanja sam ovo nekoliko dana, pa vidim neki ruse Bayern poslije jednog remija a nekima je kiks igrati nerijeseno sa jednim Hoffenheim-om, koji uzgred budi receno ima veoma jaku ekipu.

Upamtite...da ce van Gaal biti prvi holandski trener koji je osvojio Bundesligu 8-)
...pitanje je samo koliko ce pobjeci pratiocima, ja bih volio da ne bude puno, zbog opste zanimljivosti lige :mrgreen:

Jos nesto za mog kumpela harishp-a, hocemo li se kladiti da ce Olic zabiti preko 20 golova (u svim takmicenjima), ako ne bude sklon povredama !?
Sve je moguCe,kud ces dalje kad se onakva Hertha borila skoro do poslednjeg kola za tItulu,tako je moguce da i ,,trkaca kokos,,zabije 20 golova.Ali ako se budete u njega uzdali tek ste onda naebali i jos pranjica.
Ja ih ni za kopanje gredica u basti nebih unajmio. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 avg 2009, 09:04

Sve cu da vas naceram u jedan post :twisted: :D
Tras, sta se keslash?
Bas me zanima da li si se keslao kada vas je Rafin klub mehkih k.ita(iliti pemzionera) ponizio :lol:
Davude, Timoscuk ne moze igrati jer nista nije ni pokazao. To ti je prosto ki pasulj prebranac.
Od svih pripremnih utakmica jednu je odigrao kako treba. Naravno, Bomel ima i ekstra bonus posto su on i Gaal zeme.
Rz88, ako doceramo Wizea pod A. arenu imacemo i novog Kana.
Ne Omere, brate dragi, ne u real.
Frishka vijest k´o Kabilova lepina(maloprije sam je procitao na RTL tekstu) da Inter sprema ponudu za Riberija a spominje se 50 milioncica.
Upravo, preklinjem vas da se upustite u pregovore sa Interom.Ima neka tajna veza.. :D
Inter ima nesto sto bi nama godilo :idea: To njesta i 40 milionceka i dati im Riberija, jos ga shutnut´ nogom u gu.z.icu da se bolje skotrlja niz Alpe :evil: :D I njega i njegovu Hanifu pa nek se sunca u Milanu, jadnica promrzla.
Jaooooo, od ostalih para(dat´ polovinu) kupiti C. Eduarda i da nabijamo sve redommmmm.
Vako bi nas Tras gledao :shock: :o :shock: :D
Gero dushmanine, zabio si mi noz u ledja.
Cuj ja ga nasmijavam i smijesan a ja posve ozbiljan, covica o seb´ pri seb(ovo drugo nije dokazano) 8-) :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 11 avg 2009, 09:25

Ja da sam na mjestu LVG uvodio bi riberiya dvije minute prije kraja svake utakmice
pa nek onda razmišlja o realu ........

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 avg 2009, 10:11

secer je napisao/la: Jaooooo, od ostalih para(dat´ polovinu) kupiti C. Eduarda i da nabijamo sve redommmmm.
Vako bi nas Tras gledao :shock: :o :shock: :D
Sugar, ja vas i sad tako gledam i ne mogu da vjerujem svojim ocima. :mrgreen: WTF?! Pa gdje su ovi krenuli s ovakvom ekipom? A nakon soka koji dozivim kad vidim vasu ekipu, onda sam pretezno u ovom raspolozenju. :roll: :( :cry: Jeste da ne volim Bayern, ali isto tako ne volim vidjeti kad ih neko, kao slabije, brutalno maltretira kao naprimjer prosle sezone. Sta cu kad sam previse osjetljiv na nasilje. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 11 avg 2009, 19:00

Trasimaco je napisao/la: brutalno maltretira
Spominjes neko maltretiranje?
Da slucajno nisi mislio na finale A. kupa u kojem je razbucan fergijev kokosarnik?
Ne samo da se radilo o maltretiranju, nego, ta tekma je dala inspiraciju mnogim reziserima horor filmova :P
Fergijeva turobna, alkoholicarski-otecena, podbuhla faca i pogled nakon nakantavanja od strane Bayerna se ne moze kupiti novcem, a za sve ostalo tu su Bayern, Uli i u manjoj mjeri master-kard :lol:
Poslije finala :lol: :lol: se slusalo:

vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 11 avg 2009, 19:35

za sve one koji kazu da je van gaal trener za male ekipe nek posjeti ovaj link
http://soccernet.espn.go.com/players/ma ... 99&cc=5739
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 11 avg 2009, 19:48

secer je napisao/la:
Da slucajno nisi mislio na finale A. kupa u kojem je razbucan fergijev kokosarnik?
Ne samo da se radilo o maltretiranju, nego, ta tekma je dala inspiraciju mnogim reziserima horor filmova :P
Fergijeva turobna, alkoholicarski-otecena, podbuhla faca i pogled nakon nakantavanja od strane Bayerna se ne moze kupiti novcem, a za sve ostalo tu su Bayern, Uli i u manjoj mjeri master-kard :lol:

Vidim ja ti se uhvatio tog Audi Cupa ko pijan plota. Stvarno je United ponizen tu i svi su odmah otrcali u svlacionice zbog sramote. :lol: Izgubili su utakmicu sezone. :mrgreen: Samo ti nastavi spamati seceru, a ja Bayernu zelim jos mnogo trofeja kao sto je Audi Cup. :mrgreen:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 11 avg 2009, 19:57

Trasimaco je napisao/la:
secer je napisao/la:

Vidim ja ti se uhvatio tog Audi Cupa ko pijan plota. Stvarno je United ponizen tu i svi su odmah otrcali u svlacionice zbog sramote. :lol: Izgubili su utakmicu sezone. :mrgreen: Samo ti nastavi spamati seceru, a ja Bayernu zelim jos mnogo trofeja kao sto je Audi Cup. :mrgreen:

svakako
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 11 avg 2009, 20:00

joj lika i ti i manchester, bola niste ni vi vise neka ekipa, vidices ove sezone sta je ronaldo, sta rade godine(schols i gigs), glavni igrac ce vam biti berbatov i owen h

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 avg 2009, 23:18

Kako pišu Njemački mediji , Bavarci žele nekoga Roland Juhasz iz Anerlechta, cijena 5 miliona eura, ima 26 godina. :roll:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 avg 2009, 23:20

Rz88 je napisao/la:Kako pišu Njemački mediji , Bavarci žele nekoga Roland Juhasz iz Anerlechta, cijena 5 miliona eura, ima 26 godina. :roll:
pa majko moja ja sta rade od Bayerna kako su krenuli sa dovodjenjem nekakvih Boze sacuvaj igraca necemo moci ni Bundesligu osvojit :cry:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

dzenidm
Kontakt:

Post Postao/la dzenidm » 12 avg 2009, 08:47

evo pisu na goal.com da je blizu transfer bosingwe u bayern,mada ne vjerujem u to , jer je ovaj bio jedan od boljih u chelseau prosle sezone, sto bi ga prodavali a ni on nema potrebe da ode jer je chelseea top 4

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 avg 2009, 10:33

The Daily Mail claims that Bayern Munich are close to completing a €17.5 million deal for Jose Bosingwa, and Uli Hoeness has confirmed that the Chelsea wing-back is very much on the Germans' radar.

Bilo bi lijepo ali sumnjam, ovo bi bio odličan potez, ali zar nije rekao da su svi razgovori prekinuti.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 12 avg 2009, 10:48

Rz88 je napisao/la:The Daily Mail claims that Bayern Munich are close to completing a €17.5 million deal for Jose Bosingwa, and Uli Hoeness has confirmed that the Chelsea wing-back is very much on the Germans' radar.

Bilo bi lijepo ali sumnjam, ovo bi bio odličan potez, ali zar nije rekao da su svi razgovori prekinuti.
da ewo i ja sam sad citao cekaju potez chelsea rekli su da ce obavijestit Bayerna nakon ovog kupa
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 12 avg 2009, 11:57

Bosingwa bi bio odlicno pojacanje. Ta desna strana bi definitivno bila puno jaca, s obzirom da se Lahm ne snalazi bas najbolje na njoj. Valjda ce ga uprava Chelsea pustiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 avg 2009, 12:08

Desno Bosi, lijevo Lahm, Buyten i Martin , to bi odlično bilo, odmah bi dobili na sigurnosti u odbrani.

padalovic
Kontakt:

Post Postao/la padalovic » 12 avg 2009, 12:12

to bi bilo super pojacanje za bayern,bosingwa je strasan igrac.samo se nadam da ce ga chelsea i pustit
Bayern do groba

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []