AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

rossoner
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la rossoner » 17 okt 2011, 13:46

Ma Ibrahimović odradio pola posla za 2 gola i opet bio najbolji na terenu! Khaj phice!
Osim - drugo ime za Želju !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2011, 13:56

sarajlija89 je napisao/la: Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.
Ali je zato bio 2x sampion Evrope. I nije mu trebao poklonjeni penal sa 18 metara da to ucini. ;)

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 okt 2011, 13:59

MaGiCa je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la: Milan je u prosloj deceniji, samo jednom bio sampion.
Ali je zato bio 2x sampion Evrope. I nije mu trebao poklonjeni penal sa 18 metara da to ucini. ;)
Nisi dobro vidio jarane... bilo je 19,5 metara tačno..... 8-) ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 17 okt 2011, 14:04

ramiral je napisao/la:
MaGiCa je napisao/la:
Nisi dobro vidio jarane... bilo je 19,5 metara tačno..... 8-) ;)
Zato ce te cekati jos 20 godina ne bi li sta osvojili ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 okt 2011, 14:08

@Magica

Jbg, da su nekadasnja vremena, ne bi ni igrao u LP, jer nije sampion drzave. :P

@scudetto

Ne budi siguran :P ima simbolike u tvome nicku i tvome predviđanju budućnosti :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 okt 2011, 14:08

Zato ćemo još malo dodati treću zvijezdicu na dres 8-)

Respect za Ligu prvaka 2007 :D
Onu 2003 vam naravno nisam halalio :x
Ove godine nebi mi bilo mrsko da baš vi prekinete Barcinu dominaciju (biće vraški teško, ali nije nemoguće)

A ovi nakvi sa malo južnijih krajeva svakih 20 godina kao biva nešto malo i zaigraju... :lol: :D :lol: :lol: :lol:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2011, 14:16

sarajlija89 je napisao/la: Jbg, da su nekadasnja vremena, ne bi ni igrao u LP, jer nije sampion drzave. :P
Pa to je ta "Liga Sampiona". A na mene se neki ljutise sto sam vise cenio KES. ;)
Anyway, zna se ko je najbolji talijanski klub u medjunarodnim natjecanjima. Steta je samo sto tu bivsi igrac jednog kluba, a sada predsednik UEFE, ne moze da ucini nista slicno onome sta su cinili bivsi funkcioneri FIGC, u vreme kad je gazda FIATa bio prvo ime u Italiji. :roll:

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2011, 14:19

ramiral je napisao/la:Zato ćemo još malo dodati treću zvijezdicu na dres 8-)

Respect za Ligu prvaka 2007 :D
Onu 2003 vam naravno nisam halalio :x
Ove godine nebi mi bilo mrsko da baš vi prekinete Barcinu dominaciju (biće vraški teško, ali nije nemoguće)

A ovi nakvi sa malo južnijih krajeva svakih 20 godina kao biva nešto malo i zaigraju... :lol: :D :lol: :lol: :lol:
Dodacete. Fale vam jos 3 titule. Dakle, ovim tempom za nekih 10-20 godina. ;)
A ne brini se ti za one iz juznih krajeva. Oni se vas nikada nisu plasili i nikada vam nisu halali te titule kojima se toliko ponosite, jer su i njima neke zakinute da bi se "Verenica Italije" krunisala.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2011, 14:23

ramiral je napisao/la: Nisi dobro vidio jarane... bilo je 19,5 metara tačno..... 8-) ;)

[youtube][/youtube]

Mozda i celih 20. Mozda, jer faula tesko da je bilo. Pogledaj snimak na 0:21. Nista cudno za klub koji nosi robijaske boje. 8-)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 okt 2011, 14:27

:lol: :mrgreen:

Ti bas ne volis Juventus. :mrgreen: Pripremi se za opkladu, za par kola...imam dobar avatar za tebe :lol:

slika

ili ovaj

slika

:mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2011, 14:29

sarajlija89 je napisao/la::lol: :mrgreen:

Ti bas ne volis Juventus. :mrgreen: Pripremi se za opkladu, za par kola...imam dobar avatar za tebe :lol:
Ne znam za tebe, ali znam da ce ti brat biti jako ponosan, kad ti bude video novi izgled. Bonus ("pomoc prijatelja") si ispucao prosli put.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 okt 2011, 14:32

Znam da je teško biti navijač tima koji svakih 20 godina nešto proigra (lafo)... kompleksi su teško breme ;)

Da rezimiramo Milan jeste imao uspješnije rezultate u Evropskim kupovima i svaka čast za iste... većinu njih je bilo užitak gledati prosječnom zaljubljeniku u fudbal (osim onog 2003 zbog objektivnih razloga)

Ne vidim zašto bi zaljubljenik plave boje i navijač kluba koji ima dobre rezultate svakih deceniju-dvije, tri - valjda zbog kiše meteora, Mjesec se malo zarotira, pojave se nenormalne Sunčeve pjege ili šta već, možda se malo i pokupi smeće sa ulica pa to ima blagodaran uticaj na fudbalere istog - bio advokat rossonera i gorljivo apostrofirao sve sudijske greške koje su se dešavale i dešavaju se na italijanskim nogometnim terenima....
Jedini zaključak je kompleks, dugogodišnji... :D

Ne sekiraj se ti jarane, treća zvjezdica će leći i prije nego što misliš, a mislim da su trebali uvesti sličan fazon i za one koji su više puta osvajali Ligu prvaka.... Milan jeste to zaslužio..

A Napoli????
Treba li da se smijem

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 okt 2011, 14:33

Vidjecemo, bar sam hrabar, moras priznati :mrgreen: ...ko se jos kladi na pobjedu svoga tima na SP u Napulju?:mrgreen:

Da ne spamamo vise temu. Forza Juve :P

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 17 okt 2011, 14:41

ramiral je napisao/la: Ne vidim zašto bi zaljubljenik plave boje i navijač kluba koji ima dobre rezultate svakih deceniju-dvije, tri - valjda zbog kiše meteora, Mjesec se malo zarotira, pojave se nenormalne Sunčeve pjege ili šta već, možda se malo i pokupi smeće sa ulica pa to ima blagodaran uticaj na fudbalere istog - bio advokat rossonera i gorljivo apostrofirao sve sudijske greške koje su se dešavale i dešavaju se na italijanskim nogometnim terenima....
Nikakav ja advokat nisam. To sto vi ne vidite da je Milan preneo domace uspehe na evroscenu u kontinuitetima u periodima svoje dominacije, a Juventus nije - vas problem. Svaki moj sukob sa vama je plod rasprave oko toga. ;)
Jedini zaključak je kompleks, dugogodišnji... :D
Okani se psihologije. Diletant si za te suptilne stvari.
Ne sekiraj se ti jarane, treća zvjezdica će leći i prije nego što misliš, a mislim da su trebali uvesti sličan fazon i za one koji su više puta osvajali Ligu prvaka.... Milan jeste to zaslužio..
Pa nek legne. Nisam protiv toga.
A Napoli????
Treba li da se smijem
Napoli sta :?:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 okt 2011, 14:43

Molim vas, prenesite raspravu na temu Juventusa ili Napolija, da ljudima ne kvarimo temu, iako nije neki bad, :mrgreen: ali eto...da mi se ne zale :evil:

Hvala :P

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 okt 2011, 15:38

Ozvaničene su satnice i za period od 16. do 19. kola u Serie A. Derbi (18. kolo) će se igrati u nedelju, 15. Januara, u 20:45. Kompletan raspored Milanovih utakmica do kraja januara pogledajte ovdje http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=63805" onclick="window.open(this.href);return false;

-Thiago Silva je regularno trenirao u nedelju, tako da je sasvim izvesno da će biti spreman za Bate Borisov. Isto važi i za Zambrottu, Yepesa i Mexesa.

- Još dva sponzora A.C. Milana za sezonu 2011/12: Caldirola (produženje ugovora) i Stonex Europa.

- Kako je Tiziano Crudeli doživeo 3 Milanova gola protiv Palerma, pogledajte ovdje http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=63837" onclick="window.open(this.href);return false;

- Crna traka, koju su fudbaleri Milana nosili na levoj ruci u subotu uveče, je zbog žalosti, jer je nedavno preminuo Gianni Nardi, jedan od potpredsednika Milana i bivši vlasnik kluba, od koga je Silvio Berlusconi 1986. godine otkupio akcije A.C. Milana.
slika slika

- Robinho: A sad gazimo redom!
http://www.acmilan-serbia.com/2011/10/r ... redom.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 17 okt 2011, 17:43

pobjeda protiv borisova na strani pa zatim protiv leccea također u gostima značila bi i službeno kraj 'krize'. u međuvremenu mogao bi se i pato vratiti da pomogne da se milan vrati na tron! koliko će biti još van terena?
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 17 okt 2011, 17:57

baresi#6 je napisao/la:pobjeda protiv borisova na strani pa zatim protiv leccea također u gostima značila bi i službeno kraj 'krize'. u međuvremenu mogao bi se i pato vratiti da pomogne da se milan vrati na tron! koliko će biti još van terena?
mislim da Pata nema do kraja ovog mjeseca tj. nekih 13-14 dana
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 okt 2011, 19:50

baresi#6 je napisao/la:pobjeda protiv borisova na strani pa zatim protiv leccea također u gostima značila bi i službeno kraj 'krize'. u međuvremenu mogao bi se i pato vratiti da pomogne da se milan vrati na tron! koliko će biti još van terena?
sa bratom borisovim igramo u milanu ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 okt 2011, 23:00

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.