DavajEmir ZENICA je napisao/la:Brate ako si tu reci da ti dam koordinate
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Emir ZENICA
- Kontakt:
eu 2
soba i password :pobeda
soba i password :pobeda
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ZDRAVO! JA SAM BIO REGISTROVAN OVDJE POD NICKOM PES6JNET ALI MORO SAM SE PONOVO REGISTROVAT S SAD SAM ARMINN.STALNO IIGRAM PES6 ONLINE,I ako je istina da je puno njih odustalo od lige svakako sam voljan da igram ligu i pokazem sta znam.PA AKO BUDE MJESTA NEK GLAVNI JAVI.da li moram prijavu ponovo poslat..prijavio sam se jednom kao PES6JNET KORISNIK SA TRIM NICKOM ALI NEAM TAJ ACAUNT -DA LI MI TO VAZI ILI MORAM PONOVO PRIJAVU NAPRAVITI.
MOLIM NEKO DA MI KAŽE KOLIKE SU MI ŠANSE DA IGRAM U LIGI
HVALA
- Goalgetter
- Kontakt:
Novi nick = Novi igrac
Prijavi se opet, i ja cu za par dana objaviti listu cekanja, i saznaces na kojem si mjestu.
Prijavi se opet, i ja cu za par dana objaviti listu cekanja, i saznaces na kojem si mjestu.
HVALA BURAZ -PRIJAVIT CU SE VECERAS 
- Goalgetter
- Kontakt:
Lista cekanja - INFO :
Ovim putem vas zelim obavjestiti o listi cekanja, tj. ko je na kojoj poziciji. U Augustu/Septembru, kad sam trazio par novih igraca za 2. Ligu, poslao sam poruku svim forumasima koji su na listi cekanja. Ali posto oni jedno 2 sedmice nisu odgovorili, izbrisao sam poruku, i javio se drugima, tako da ti forumasi otpadaju sa liste cekanja. Njihova prijava je upisana, ako je neki zainteresovan, neka mi se javi preko PP, i ja cu ga ponovo staviti na listu cekanja.
Trenutno lista cekanja izgleda ovako:
1. Zeka
2. Bosniacum Lilium
3. Arnes86
4. Arminn
Ovim putem vas zelim obavjestiti o listi cekanja, tj. ko je na kojoj poziciji. U Augustu/Septembru, kad sam trazio par novih igraca za 2. Ligu, poslao sam poruku svim forumasima koji su na listi cekanja. Ali posto oni jedno 2 sedmice nisu odgovorili, izbrisao sam poruku, i javio se drugima, tako da ti forumasi otpadaju sa liste cekanja. Njihova prijava je upisana, ako je neki zainteresovan, neka mi se javi preko PP, i ja cu ga ponovo staviti na listu cekanja.
Trenutno lista cekanja izgleda ovako:
1. Zeka
2. Bosniacum Lilium
3. Arnes86
4. Arminn
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 okt 2011, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Pravo ga ukenjaše s ovim patchom, trebali smo davno svi skinuti Shollym i igrati ligu, ovo je stvarno smiješno od Deemaza.PES6J PATCH 7.0 (DELAYED): RELEASING DATE OCTOBER 29th
The patch releasing date is delayed and will take place in the last week of the month. Several changes must to be done and we want everything to be perfetcly tested having a lobby totally oriented to this patch.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
ee jbg ne mogu da vjerujem pa bgm ljudi prave novi soker ne patchToxicity je napisao/la:Pravo ga ukenjaše s ovim patchom, trebali smo davno svi skinuti Shollym i igrati ligu, ovo je stvarno smiješno od Deemaza.PES6J PATCH 7.0 (DELAYED): RELEASING DATE OCTOBER 29th
The patch releasing date is delayed and will take place in the last week of the month. Several changes must to be done and we want everything to be perfetcly tested having a lobby totally oriented to this patch.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
GOALGATER mogul znati koji sam sad na listi cekanja.KAKVI SU IZGLEDI DA ZAIGRAM.KOLIKO IH JE ODUSTALO ZA SADA 
- majestic24
- Kontakt:
Hajmo mi vec jednom poceti s ovom ligom..igrati cemo s starim patchom dok nedodje novi i to je to
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ma i ja sam za to, iako bi me to unazadilo na pocetku (Malagamajestic24 je napisao/la:Hajmo mi vec jednom poceti s ovom ligom..igrati cemo s starim patchom dok nedodje novi i to je to
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Nazalost nece ici, jer smo dodjelu timova radili bas prema ovim novim transferima, a i neki su dobili timove koji trenutno nisu u ovom patchu, ali ce biti u sljedecem.
Predlazem, ako neko hoce, da organizujete sebi jedan mali turnir, ja nazalost nemam vremena, ako neko hoce, neka to slobodno uradi (bez otvaranja nove teme, moze i ovdje).
Sto se tice patcha, jbg, nemozemo tu nista, preostaje nam da cekamo ..
Predlazem, ako neko hoce, da organizujete sebi jedan mali turnir, ja nazalost nemam vremena, ako neko hoce, neka to slobodno uradi (bez otvaranja nove teme, moze i ovdje).
Sto se tice patcha, jbg, nemozemo tu nista, preostaje nam da cekamo ..
MOGUL ZNAT KOJI SAM NA LISTI CEKANJA????????????????????????? 
- Goalgetter
- Kontakt:
4. mjesto.Arminn je napisao/la:MOGUL ZNAT KOJI SAM NA LISTI CEKANJA?????????????????????????
Vidjecemo kakvi su ti izgledi, moze biti da upanes, mada ne garantiram nista.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 okt 2011, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
oke,JA BI VOLIO DA IGRAM PA AKO BUDE DOBRO JE A AKO NEBUDE NEA VEZE.BAS SAM SE PRIJAVIO ZA OVU LIGU SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA-DOSADILO MI DERATI JEDNE TE ISTE FACE SVAKI DAN-PA DA VIDIM KAKO NASI LJUDI IGRAJU

@jasko naucio od tebe brate, morat cu instalirat soker i prije ovog patcha da koju razbacimo, pozz
@armin brzo ces se odviknut od tog deranja ovdje
, iskljuci caps
@armin brzo ces se odviknut od tog deranja ovdje
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
pa dobro ja nepodcjenjujem nikog ovdje ni malo ali -nemozes ni ti govoriti da cu se lahko odviknuti--nit sam ja s tobom kad igro nit ti sa mnom..
ja znam da je ovdje STVARNO dobra konkurencija i upravo sam zato dosao pa makar bio zadnji
(al ne bi reko ako budem igro) 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Samo ti iskljuci caps lock,pa igraj do mile volje
To niko nece ?
To niko nece ?
Volim te Celik ! ! !
ocu jaEmir ZENICA je napisao/la:Samo ti iskljuci caps lock,pa igraj do mile volje
To niko nece ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.