NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2011, 19:46

Hawking je napisao/la:Jest ono, samo obrati pažnju kako su mu saigrači obezbijedili prostor, samo je jedan uspio da stigne blizu i probao ga je oboriti hvatanjem za nogu, ostalo ništa... mada je i on promjenom pravca izbacio jednog igrača, mislim da je čak kicker Longwell bio u pitanju...
ma brate njemu napravili blok ili ne njega ne mozes zaustaviti tesko :)

Pa evo protiv Packersa kad je dva TD otrcao i u ovom kroz trojicu covjek prodje :)

[youtube][/youtube]

Evo ponovo protiv Minesote i protiv njih je covjek 3-4 do sada otrcao :)..Pogledaj ovdje nema bloka brate, jednostavno nemogu ga uhvatiti i tacka :)

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2011, 19:49

kad_kako je napisao/la:Hester je manijak! :mrgreen:
a jesil vidjeo brzine kad se odkrio Cutleru za TD :)....ova nam je pobjeda jako vazna sad ipak jos uvjek imamo sansu...jedino mi se ne svidja sto zadnje dvije utkamice sezone igramo na gostovanju...pogledaj Detroita 3 utkamice za redom kuci igraju ebote i slijedecu sedmicu su kuci
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2011, 20:20

Sinoc je svoju prvu utakmicu odigrao i nas 2nd draft pick ove sezone Stephen Paea ...lik je jak nenormalno i odigrao je jendu dobru utkamicu u odbrani sinoc...vjerovatno vise on nece ni ispadati iz ekipe.

Cris Harris zatrazio je da ga Bearsi trade, jer su ga ovu utkamicu ostavili na klupi, odnosno nije se nikako oblacio jer smatraju da je on jos povredjen...ne mogu da voerujem da igrac kojeg stavis na klupu nakon toga trazi trade :roll: ..ma neka ide u pm treba ga trade kad zbog toga zeli da bude tradovan...mozemo uzeti za njega 3 ili 4 pick i uzeti nekoga u OL slijedece sezone.
Pa ebote za obadva TD protiv Detroita on je kriv....mozda da je bio zdrav nebi se to desilo, jer zaista do sada je radio svoj posao dosta dobro ima odlican pregled kretanja na terenu, ali u toj utakmici vjerovatno povreda je ucinila svoje...prvi TD Johnsona, a i onaj kad je otrcao RB 98 yardi njega je dole izradio i on je SS I FS koji treba to da cuva ebiga.
Mislim nije ni uredu da se osma i ljutimo na njega, jer imao je bezborj odlicnih utakmica, pa se moze desiti jedna dobra, ali nasi misle da on ipak nije zdrav i da treba da odmori...Smith je zelio isprobati nove solucije Chris Contea i Wirhta kao kombinaciju...sinoc su izgledali dosta dobro, ali ipak protiv sebe su imali samo Mcnabba i nista vise ...jesu dobro cuvali Petersona kad je pokusao proci Conte ga je par puta docekao prije 1st downa ....Ince Peterson je sinoc imao svega 36 yardi.

Forte 17 nosenja za 89 yardi i ako u drugom poluvremenu nije nikako igrao
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 okt 2011, 03:01

@Salt gledaš li ove budalaštinje na MNF-u?

Jao kakav INT i TD, sve se preokrenu u sekundi :lol: :lol: :lol:

Hajmo sad!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 okt 2011, 04:48

Hawking je napisao/la:@Salt gledaš li ove budalaštinje na MNF-u?

Jao kakav INT i TD, sve se preokrenu u sekundi :lol: :lol: :lol:

Hajmo sad!
gledam jasta :)

Buccaneers arrive in London to prepare for Bears :)

Oni poranili, ali maznut cemo ih jer moramo :)...eh ako OL bude dobra protiv njihove odbrane svaka im cast :)....ako ponove utkamicu kao protiv Minesote bice dobro...samo da nas ne strefi neki big play, jer odma smo slomljeni u nastavku utkamice :)

Koliki smo mi zidovi od ekipe pokazuje da Bearsi ce u London sletiti tek u petak...neda im se garant trositi novac za hotel i treninge i td, pa tek u petak tamo dolaze :)

Samo sto napisa covjek koji radi i cesto putuje u evropu i kaze Bearsima da grijese jer dole dolaze tek u petak...kaze da on treba najmanje 48 sati nakon puta da mu se tijelo opusti jer je drugacije vrijeme i td...sto znaci da bi Bearsima to trebalo biti jako lose sto su odabrali da dole dodju tek u petak.

Ipak mislim da je to dovoljno da ih pobjedimo :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 okt 2011, 20:07

Veliki Darrelle Revis 8-) 8-)

Asomugha, Asante, Cromartie, Rodgers-Cromartie, Gamble se mogu skupit samo da mu vezu pertle i nose vodu! Dokaz'o da moze cuvat i visoke i jake resivere ko sto je Marsall... Jest njemu Marsall uhvatio 50yd (ukupno je imao 109, al' dva hvatanja kad ga je cuv'o Cromartie, od tog jedno za 46), al' dvije presjecene lopte i jedna vracena 100yd, najbolji CB u ligi i zbog njeg su mi Jetsi postali dragi, kao i zbog velikog Plaxica, no idalje je tu gadna njuska Sanchez.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 18 okt 2011, 21:10

Edin TM87 je napisao/la:Veliki Darrelle Revis 8-) 8-)

Asomugha, Asante, Cromartie, Rodgers-Cromartie, Gamble se mogu skupit samo da mu vezu pertle i nose vodu! Dokaz'o da moze cuvat i visoke i jake resivere ko sto je Marsall... Jest njemu Marsall uhvatio 50yd (ukupno je imao 109, al' dva hvatanja kad ga je cuv'o Cromartie, od tog jedno za 46), al' dvije presjecene lopte i jedna vracena 100yd, najbolji CB u ligi i zbog njeg su mi Jetsi postali dragi, kao i zbog velikog Plaxica, no idalje je tu gadna njuska Sanchez.
Plax nikako da povrati staru formu nakon one duge pauze, a nema ni sreće previše, Sanchez forsira Santonia, mada ga u neku ruku razumijem, jer ovaj hvata lopte kao lud. Trčanje opet katastrofa, sa ovakvim runningom nemamo nikakve šanse protiv jačih ekipa i to je veliki problem, Sanchez ne može bacati na vrhunskom nivou cijelu utakmicu kao QB-ovi vrhunskih ekipa i zato moramo popraviti running... I da dodam da nam je OL sinoć bila fantastična, Sanchez je imao i po 10 sekundi da uputi pas, ali vidjećemo kako će to raditi protiv jačih, dosad im nije baš išlo...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 okt 2011, 21:16

sto laze da su mu zbog ovog Jetsi dragi :)...svi mi dobro znamo sto su tebi sad Jetsi dragi :)...cekaj da se javi navijac Patriotsa da potvrdi ovo sto ja govorim :).
Kad te se samo sjetim u playoffu protiv Jetsa kako si ih mrzio, pa sad se pitam jesi li to ti pod nickom ili je neko drugi? :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 okt 2011, 23:51

SaltCityAttack je napisao/la:

sto laze da su mu zbog ovog Jetsi dragi :)...svi mi dobro znamo sto su tebi sad Jetsi dragi :)...cekaj da se javi navijac Patriotsa da potvrdi ovo sto ja govorim :).
Kad te se samo sjetim u playoffu protiv Jetsa kako si ih mrzio, pa sad se pitam jesi li to ti pod nickom ili je neko drugi? :)
Stani bolan, pa znas da sam uvijek mrzio i Jetse i Patse, pa dao sam nadimak Jetsima fekalije :mrgreen: Zbog onog smrdljivog playoff meca kad su nas dobili FG-om u zadnjoj sekundi zamrzio sam ih jos vise... A Patse mrzim otkad je rivalstva izmjedju Manninga i Bradya, i zbog randy_mossa koji me vazda zajebava po fejsu, tako i ja njega i on mrzi Coltse k'o i ja Pats iz ista dva razloga... Bit ce bucno dogodine kad Manninga aBd bude dolazi u Boston 8-)

A trenutno sam miran, jer Billsi deru i jedne i druge :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 02:50

hjahaha pa ja znam ja zato i kazem :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 04:47

stvarno smo pravi zidovi :(..nikakav trade nismo pravili danas..pa cak ni Harrisa nismo utrpali nekome za neki pick svasta.

Ebo ih otac danas su im slali cak ponude i za Fortea :)...cudi me da ga nisu tradovali....covjek rekao da mu je drago sto ga zele i drugi :)....Majku im ebem covjeku nece da plate nece da ga potpisu ne kontam sta rade ba ljudi majkemi...imaju 18m otac ih ebao i nece...covjek hoce pare kao i ovaj RB Panthersa sto i zasluzuje...Covjek imao 910 yardi ukupno ove sezone za 6 utkamica zar nije zasluzio?....igra covjek citav svoj kontrakt fenomenalno dajte covjeku pare, jer boljeg necete naci i jefinijeg garant
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 07:30

Ovo sam tek sinoc vidjeo :)..Anthony Adams :)....inace sinoc na comcastu drzao trening plesa, pa ga mole da ovako zaplese,a on ne zna :)..kaze ovako mogu samo kad me emocije ponesu :)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 07:40

:)

[youtube][/youtube]
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 okt 2011, 09:16

saga o Bengelsima, napokon gotova, nece vise biti price ko ce biti prvi qb, trejdali Palmera za pikove, Rajdersi nemaju vise pika u prve 4 runde :)
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 19 okt 2011, 15:39

SaltCityAttack je napisao/la:Ovo sam tek sinoc vidjeo :)..Anthony Adams :)....inace sinoc na comcastu drzao trening plesa, pa ga mole da ovako zaplese,a on ne zna :)..kaze ovako mogu samo kad me emocije ponesu :)

[youtube][/youtube]
hahahahahaha dobar, dobar. :)
Postovanje treba zaraditi.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 okt 2011, 18:05

Do kraja sezone navijam protiv Patsa i Texansa i to je moj konacan odgovor :mrgreen: Protiv Texansa da kolega Zeljovac ne osjeti slast playoffa :mrgreen: (moramo imat i neko divizijsko rivalstvo), a protiv Patsa iz dobro poznatih razloga :mrgreen: Navijat cu i protiv Chicaga da zajebavam vas dvojica, protiv Jesta da zajebavam Hawkinga i protiv Giantsa da zajebavam CLS-a :lol: :lol: :lol: Samo vi mene ne mozete jer nema Manninga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 okt 2011, 18:27

Edin TM87 je napisao/la:Do kraja sezone navijam protiv Patsa i Texansa i to je moj konacan odgovor :mrgreen: Protiv Texansa da kolega Zeljovac ne osjeti slast playoffa :mrgreen: (moramo imat i neko divizijsko rivalstvo), a protiv Patsa iz dobro poznatih razloga :mrgreen: Navijat cu i protiv Chicaga da zajebavam vas dvojica, protiv Jesta da zajebavam Hawkinga i protiv Giantsa da zajebavam CLS-a :lol: :lol: :lol: Samo vi mene ne mozete jer nema Manninga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
realno....najlakse tako :D samo pazi da te vrat ne zaboli :D :D
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 19 okt 2011, 18:32

CLS je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Do kraja sezone navijam protiv Patsa i Texansa i to je moj konacan odgovor :mrgreen: Protiv Texansa da kolega Zeljovac ne osjeti slast playoffa :mrgreen: (moramo imat i neko divizijsko rivalstvo), a protiv Patsa iz dobro poznatih razloga :mrgreen: Navijat cu i protiv Chicaga da zajebavam vas dvojica, protiv Jesta da zajebavam Hawkinga i protiv Giantsa da zajebavam CLS-a :lol: :lol: :lol: Samo vi mene ne mozete jer nema Manninga :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
realno....najlakse tako :D samo pazi da te vrat ne zaboli :D :D
:lol: :lol:

Sram te bilo, starijem bratu :mrgreen:

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 19 okt 2011, 19:54

e i nemoj na propuh zna vrat da usteka....ako se pitaju nasi stari :D :D
Pa sam poslije reko tata

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 okt 2011, 20:29

znaci utakmica Chicaga i Tampe igra se u 7:00 sati po evropskom vremenu, sto je po Chicago central time vremenu 12:00, bas kad pocinju i ostale utakmice.
Samo jos uvjek nije jasno ljudima zasto mi tek u petak tamo letimo hmmmmm...ebiga trebali su makar danas dole dodji odraditi trening ili dva odmoriti se

Mislim da smo favoriti bez obzira sto Tampa je mladja i igra dosta dobro... sto kazu na NFL TV kako Tampa ima dobre igrace, ali nema isticajnih igraca, dok Bearsi tu imaju Hestera i Fortea koji ce dominirati terenom :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.