PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: PES 6 liga chat
Nazalost nece ici, jer smo dodjelu timova radili bas prema ovim novim transferima, a i neki su dobili timove koji trenutno nisu u ovom patchu, ali ce biti u sljedecem.
Predlazem, ako neko hoce, da organizujete sebi jedan mali turnir, ja nazalost nemam vremena, ako neko hoce, neka to slobodno uradi (bez otvaranja nove teme, moze i ovdje).
Sto se tice patcha, jbg, nemozemo tu nista, preostaje nam da cekamo ..
Predlazem, ako neko hoce, da organizujete sebi jedan mali turnir, ja nazalost nemam vremena, ako neko hoce, neka to slobodno uradi (bez otvaranja nove teme, moze i ovdje).
Sto se tice patcha, jbg, nemozemo tu nista, preostaje nam da cekamo ..
MOGUL ZNAT KOJI SAM NA LISTI CEKANJA????????????????????????? 
- Goalgetter
- Kontakt:
4. mjesto.Arminn je napisao/la:MOGUL ZNAT KOJI SAM NA LISTI CEKANJA?????????????????????????
Vidjecemo kakvi su ti izgledi, moze biti da upanes, mada ne garantiram nista.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 okt 2011, 18:24, ukupno mijenjano 1 put.
oke,JA BI VOLIO DA IGRAM PA AKO BUDE DOBRO JE A AKO NEBUDE NEA VEZE.BAS SAM SE PRIJAVIO ZA OVU LIGU SAMO IZ JEDNOG RAZLOGA-DOSADILO MI DERATI JEDNE TE ISTE FACE SVAKI DAN-PA DA VIDIM KAKO NASI LJUDI IGRAJU

@jasko naucio od tebe brate, morat cu instalirat soker i prije ovog patcha da koju razbacimo, pozz
@armin brzo ces se odviknut od tog deranja ovdje
, iskljuci caps
@armin brzo ces se odviknut od tog deranja ovdje
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
pa dobro ja nepodcjenjujem nikog ovdje ni malo ali -nemozes ni ti govoriti da cu se lahko odviknuti--nit sam ja s tobom kad igro nit ti sa mnom..
ja znam da je ovdje STVARNO dobra konkurencija i upravo sam zato dosao pa makar bio zadnji
(al ne bi reko ako budem igro) 
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Samo ti iskljuci caps lock,pa igraj do mile volje
To niko nece ?
To niko nece ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ocu jaEmir ZENICA je napisao/la:Samo ti iskljuci caps lock,pa igraj do mile volje
To niko nece ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
kreiraj 
Volim te Celik ! ! !
-
jasko_juve
- Kontakt:
poj'st g.o.v.n.oLham_ je napisao/la:ocu jaEmir ZENICA je napisao/la:Samo ti iskljuci caps lock,pa igraj do mile volje
To niko nece ?
igrao bi ja,al novi sistem,nema ni sokera ni patcha ni nista..sreca tvoja
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
eu3Emir ZENICA je napisao/la:kreiraj
ss.ba
pw:chat
grohotom se smijemjasko_juve je napisao/la:poj'st g.o.v.n.oLham_ je napisao/la:ocu jaEmir ZENICA je napisao/la:Samo ti iskljuci caps lock,pa igraj do mile volje
To niko nece ?![]()
![]()
![]()
heheheh
igrao bi ja,al novi sistem,nema ni sokera ni patcha ni nista..sreca tvoja![]()
emire igracu ja ..ako smijes-samo da napisem lektiru ako stignem-dobices pozivnicu ovdje
JEDINO ako nije istina da se nemoze igrat

-
jasko_juve
- Kontakt:
nije plejboj vec playboyLham_ je napisao/la:grohotom se smijem
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ima li kakve sanse da se naprimjer oba kola mogu odigrati preko vikenda npr:1 kolo u suboto drugo kolo u nedleju znaci da bi kolo trajalo od dana x do subote 00:00 a narodno pocinalo od subote 00:00 i trajalo do vec navedenog dana x,pošto ce mi vrlo tesko biti(ne samo meni nego i onima koji idu u srednju popodne da nadju termin da odigraju tekmu u nekom normalnom terminu radnim danima)u vecini kola
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Goalgetter
- Kontakt:
Imate 4 dana da odigrate utakmicu, dakle biti ce od Pon. - Cet. pa od Cet. - Ned. tako da cete sigurno naci vremena. Uostalom, ja sam u skoli od 7 ujutro do 18:00 h, pa se uvijek uspijem dogovoritSenaid L.F.C je napisao/la:Ima li kakve sanse da se naprimjer oba kola mogu odigrati preko vikenda npr:1 kolo u suboto drugo kolo u nedleju znaci da bi kolo trajalo od dana x do subote 00:00 a narodno pocinalo od subote 00:00 i trajalo do vec navedenog dana x,pošto ce mi vrlo tesko biti(ne samo meni nego i onima koji idu u srednju popodne da nadju termin da odigraju tekmu u nekom normalnom terminu radnim danima)u vecini kola
-
jasko_juve
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
Tehnicka/Ekonomska, za masinstvo i menedzmentjasko_juve je napisao/la:ebo te kolac u koju skolu ti ides??![]()
![]()
Yebena skola
haha i ja sam 3 razred
mislim GIMNAZIJE-sad znam da mi je golgeter vršnjak

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.