igrali smo mi jos jednom ja mislim da je bilo 5-4 za njega u zadnjoj mi minuti dade go xDSenaid L.F.C je napisao/la:Ja znam da mi je mjesto na donjoj strani tabele i to medu zadnjima a valjda ima neko od koga sam ja bolji.Ovaj Lahm je dobro i proso ja sam protiv jaske(mislim da sam igro ali nisam siguran)zijanio u produzecima 4-0 a do produzetaka sam bio bolji i masio sve i svasta
@goalgetter o kakvom protestvovanju pricas
PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Lham_ je napisao/la:igrali smo mi jos jednom ja mislim da je bilo 5-4 za njega u zadnjoj mi minuti dade go xDSenaid L.F.C je napisao/la:Ja znam da mi je mjesto na donjoj strani tabele i to medu zadnjima a valjda ima neko od koga sam ja bolji.Ovaj Lahm je dobro i proso ja sam protiv jaske(mislim da sam igro ali nisam siguran)zijanio u produzecima 4-0 a do produzetaka sam bio bolji i masio sve i svasta
@goalgetter o kakvom protestvovanju pricas
dok sam ovdje oces jednu samnom ? posto se emir prepo da ga ne dobijem sljedecu hh
znal neko kakvi ce klubovi biti u novom patchu??
- Emir ZENICA
- Kontakt:
lahm_ @
oces jos igrati ?
oces jos igrati ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
rado kreirajEmir ZENICA je napisao/la:lahm_ @
oces jos igrati ?
ajde ocel neko sa mnom odigrat koju utakmicu?! odo ja probat prvo jedno sa nekim zagrijavanja pa nek se neko javi ako zeli u meduvremenu 
aj kad oderem emira ja i ti cemo hahaArminn je napisao/la:ajde ocel neko sa mnom odigrat koju utakmicu?! odo ja probat prvo jedno sa nekim zagrijavanja pa nek se neko javi ako zeli u meduvremenu
- Emir ZENICA
- Kontakt:
lahm ...
eu2
soba i password : pobeda
eu2
soba i password : pobeda
Volim te Celik ! ! !
nece nesto da mi ude pise an errror ocured verification ,,odoh probat ponovo
A SVASTA BOŽE DRAGI 3 puta pokusavam uci i pise error ucured during verification..pff a nikad mi se nije desilo..stvarno neznam sta je 
Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 17 okt 2011, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
udji u pes6j i prjavise refresuj i udjiArminn je napisao/la:nece nesto da mi ude pise an errror ocured verification ,,odoh probat ponovo
radim to
al nece da ga ubijes a uvijek je radilo,,odoh jos jednom
uh evo napravio sam radi mi ajd neko da igramo
ocel neko??
osveta za onaj poraz
3-2 zasluzeno 
ajdi lahm sa mnom ili neko drugi ako oce

Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 17 okt 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
joj al kakav gol Gigsa
a prije toga ? ?

ocel neko ?
ocel neko ?
Volim te Celik ! ! !
ajd ocu ja emire
- Emir ZENICA
- Kontakt:
kreiraj 
Volim te Celik ! ! !
ajd evo odo uci u online pes6 za minutu sam tamo..europe 2 soba armin vs emir pasword----crnoicrveno
ajde ako oces samnom ?Arminn je napisao/la:ajdi lahm sa mnom ili neko drugi ako oce
![]()
ocel koLham_ je napisao/la:ajde ako oces samnom ?Arminn je napisao/la:ajdi lahm sa mnom ili neko drugi ako oce
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.