Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Moze i to bit, ja bih se kladio da je Toni bio na mjestu Alexa da bi mi dovukli 3 boda iz Verone i ja bih uvijek forsirao ako igram sa jednim napadacem one ''jace'' kao Toni, Iaquinta, Matri i Amauri, nego one ''slabije'' Vucinic, Alex i Quag.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma dobro da se Toni nasao u onoj situaciji kao Alex protiv Catanie i sada protiv Verone to bi bilo 6 bodova to i jeste taj tip napadaca, a igra glavom mu specijalnostharebianconero je napisao/la:Moze i to bit, ja bih se kladio da je Toni bio na mjestu Alexa da bi mi dovukli 3 boda iz Verone i ja bih uvijek forsirao ako igram sa jednim napadacem one ''jace'' kao Toni, Iaquinta, Matri i Amauri, nego one ''slabije'' Vucinic, Alex i Quag.
Noi Soli !!! Drughi Ultra Curva Sud
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Matri u krizi wtf,Matri je najjači igrač 16-erca u Italiji,Conte za sada eksperimentiše sa napadačima pa ga i ne možemo ocijeniti,a i da je u krizi Toni je tu ,smiješni Amauri više nikada neće obući dres Juventusa.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma raja ne morate se sikirati za Amaurija, neće on zaigrati, on samo trenira, danas je bilo slikanje na stadionu, valjda zvanično za ovu sezonu i Amauri je isključen, dakle nije bio prisutan na tom slikanju, tako da nema njega više...Piši otpisan...Trebam ga na PES-u izbaciti iz ekipe
A Conte još uvijek traži idealnih 11 i idealnu formaciju, on se vodio filozofijom "tim koji pobjeđuje se ne mjenja" zato je jučer izveo istih 11 kao protiv Milana, ali i on polako shvata da u Italiji ima različitih ekipa i da treba da se mi njima prilagođavamo, a ne oni nama, kao Chievo jučer, skontali nam igru i znali su da protiv bunkera nećemo moći ništa...
Conte je još uvijek nesiguran, ne bi me čudilo da protiv Genove, u odnosu na jučerašnjih prvih 11 budu 3 ili 4 zamjene...
A Conte još uvijek traži idealnih 11 i idealnu formaciju, on se vodio filozofijom "tim koji pobjeđuje se ne mjenja" zato je jučer izveo istih 11 kao protiv Milana, ali i on polako shvata da u Italiji ima različitih ekipa i da treba da se mi njima prilagođavamo, a ne oni nama, kao Chievo jučer, skontali nam igru i znali su da protiv bunkera nećemo moći ništa...
Conte je još uvijek nesiguran, ne bi me čudilo da protiv Genove, u odnosu na jučerašnjih prvih 11 budu 3 ili 4 zamjene...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Ma dobro neka ovu cijelu sezonu ekspermentise i isprobava sto se mene tice samo neka nas kvalificira za LP a onda slijedecu neka iskorstiti to znanje sto je stekao protekle sezone 
- JuveSissoko
- Kontakt:
http://www.tuttosport.com/foto/calcio/s ... venta+show" onclick="window.open(this.href);return false;
Italian style
Italian style
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma neće još dugo biti eksperimentisanja, još 2 ili 3 kola, ma polako doći će to na svoje...Bit ćemo mi u prvom djelu sezone na prva 3 mjesta, meni je najviše strah februara i marta, ukoliko april dočekamo na prva 3 mjesta, Liga prvaka nam je sigurna...
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Iskreno ja bi volio da jednu tekmu ove sezone odigraju Amauri i Iaquinta da vidimo na cemu smo ....
Ovo nekontam, Giovinco kod nas nije nista takoreci pokazao ode u Parmu dere-svi ga hoce nazad !
Amauri na pocetku dobar kod nas bio, onda kao da ga i nije bilo poslije povrede, gol nije dao 1. god.., ode u Parmu da nekoliko extra golova-prema njemu opet isto misljenje ..
Ovo nekontam, Giovinco kod nas nije nista takoreci pokazao ode u Parmu dere-svi ga hoce nazad !
Amauri na pocetku dobar kod nas bio, onda kao da ga i nije bilo poslije povrede, gol nije dao 1. god.., ode u Parmu da nekoliko extra golova-prema njemu opet isto misljenje ..
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- JuveSissoko
- Kontakt:

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Storari - poznati šminker

"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Manninger nešto provalio, a Gigi se smije, i sad Manninger pun sebe, ono klima glavom
Ima i ona slika kad Toni nešto govori Elii, Toni mu je najbolji haver zbog poznavanja njemačkog
Ima i ona slika kad Toni nešto govori Elii, Toni mu je najbolji haver zbog poznavanja njemačkog
Ž '21!
Alex isto neki momcic na ovoj slici, dobro se drzi za svoje godine
. Ja vec grohno

Zanima me jeli Fabio.Q pogodio iz ovog pokusaja?

Zanima me jeli Fabio.Q pogodio iz ovog pokusaja?

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nije
Joj zabijam s njima na socceru nije humano, glavom pogotovo, napravio sam neku formaciju da mi u napadu igraju Quagliarella, Vučinić, Matri i Krasić
Nadavao sam se s Pirlom golova iz slobodnjaka, snimao sam sve, pa ću ovih dana postaviti video, neku kompilaciju
Zvučim li kao fanatik ili bolesnik
Joj zabijam s njima na socceru nije humano, glavom pogotovo, napravio sam neku formaciju da mi u napadu igraju Quagliarella, Vučinić, Matri i Krasić
Nadavao sam se s Pirlom golova iz slobodnjaka, snimao sam sve, pa ću ovih dana postaviti video, neku kompilaciju
Zvučim li kao fanatik ili bolesnik
Ž '21!
Giuseppe Bozzo, agent Fabia Quagliarelle, odbacio je špekulacije da bi njegov klijent mogao napustiti redove stare dame.
Quagliarella je propustio drugu polovinu prošle sezone zbog teške povrede koljena, ali sada je spreman i na raspolaganju je Antoniju Conteu.
Došlo je do nagađanja da bi 28-godišnji napadač mogao napustiti Torino u januarskom prelaznom roku, ali Bozzo je to negirao.
"Odgovorit ću sada na te špekulacije. Apsulutno nema šanse da Quagliarella napusti Juventus", rekao je Bozzo, dodavši:
"Quagliarella je bio i ostat će napadač Juventusa. Čim se vrati na teren pokazat će svoje kvalitete koje je pokazivao prije nego se povrijedio".

Quagliarella je propustio drugu polovinu prošle sezone zbog teške povrede koljena, ali sada je spreman i na raspolaganju je Antoniju Conteu.
Došlo je do nagađanja da bi 28-godišnji napadač mogao napustiti Torino u januarskom prelaznom roku, ali Bozzo je to negirao.
"Odgovorit ću sada na te špekulacije. Apsulutno nema šanse da Quagliarella napusti Juventus", rekao je Bozzo, dodavši:
"Quagliarella je bio i ostat će napadač Juventusa. Čim se vrati na teren pokazat će svoje kvalitete koje je pokazivao prije nego se povrijedio".
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
bjezi ba meni je na PS3 mister promasaj, sigurno je 4-5 situacija promasio sa 5 metara cistih. al zato Jakinta ubi
, nije humano kako taj lik inace daje golove na sokeru za mene, dal za Italiju dal za Juve 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma meni Iaquinta ne igra, ja ti se uživim kao da je pravo
Igra mi samo onih 15 ili 16 igrača koji konkurišu za svaku utakmicu...
Giaccherini mi ima prednost u odnosu na Eliu
Odoh sad raspaliti koju tekmu prije spavanja
Ž '21!
Hahaha tako i ja radimBianconeri1988 je napisao/la:Ma meni Iaquinta ne igra, ja ti se uživim kao da je pravo![]()
Na PES 2011 Amauri bio ubjedljivo najbolji napadac u Juventusu a meni dole na dnu liste otkako nije u planovima
Quagliarela ostaje... dobra vijest... odmah sam zvao turu jaranima
Dobiti Genou kući, ali sa dva napadača... ove koji se brane mora Conte pritisnuti, nema tu puno izbora...
Nzm kakvo je stanje sa povredom Giacherinija ali nebi bilo loše probati :
Buffon
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Pepe Pirlo Marchisio Estigaribia
Matri Vučinić
Dobiti Genou kući, ali sa dva napadača... ove koji se brane mora Conte pritisnuti, nema tu puno izbora...
Nzm kakvo je stanje sa povredom Giacherinija ali nebi bilo loše probati :
Buffon
Licht Barzagli Bonucci Chiellini
Pepe Pirlo Marchisio Estigaribia
Matri Vučinić
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Del Piero, gospodin i poJuveSissoko je napisao/la:![]()
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.