Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Bosco
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Bosco » 29 sep 2011, 14:02

D1n0 je napisao/la:Nije ni Arsenal toliko velik.. Six years, no trophies..

Koliko je puta osvojio LP?
Da mi je samo znat čiji je ovo dupli account.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 30 sep 2011, 15:17

Sinoć odrađen Shamrock u ne važnom natjecanju za Tottenham (prema izjavama Harrya, a i momčadi koja igra) Gio najbolji igrač utakmice bio, raduje me, igra sve bolje i blizu je prvog sastava
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 01 okt 2011, 22:06

joooj, sutra derbi, jedva cekam :D :D i naravno nadam se pobjedi, Harry je odmorio nekoliko igraca, Dos Santos pokazuje svoj potencijal ( iskreno ja mislim da je on prekvalitetan za klupe, ali je nazalost temperamentan ) ali "sindrom" bolnice se nastavlja, nakon Dawsona, povrijedio se i Gallas, koji ce mozda nastupati ali sumnjam, Huddlestone-ov problem sa clankom se nastavlja i vjerovatno pauzira 2-3 mjeseca, nadam se da ce nas barem ove povrede koliko toliko postedjeti, pogotovo VdV koji je sklon povredama bedrenih misica i zadnje loze, ali sve u svemu, Arsenal ima jako male sanse za pobjedu :D :D :D :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 01 okt 2011, 22:23

belefront je napisao/la:Arsenal ima jako male sanse za pobjedu :D :D :D :D
Praktično nema nikakve ustvari.

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 02 okt 2011, 19:09

Rutinski...

AGB, Paja, Bosco i ostali moze pricati koliko hoce.

SPURS JE BOLJI OD ARSENALA TRENUTNO!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 okt 2011, 19:12

Iako Tottenham nije odigrao nešto impresivnu utakmicu a siguran sam da ovaj tim može mnogo višedanašnja pobjeda je zaslužena i kao što sam rekao prije Spursi 1 kandidat za CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 02 okt 2011, 19:38

Ocekivana pobjeda Totenhema. U ovom trenutku imaju bolje igrace, al' jos uvijek ne tako dobru igru u polju. Modric, Bejl i Adebajor su vrhunski igraci,.. Dok se to u Arsenalu moze reci jedino za Persija. Arsenal je im'o incijativu radi dobro uhodanog sistema koji se godinama profilisao,.. Al' jednostavno nemaju klasu da incijativu pretvore u golove. Oni fakticki igraju bez napadaca. Persi je po vokaciji poluspic. Nema mu ko gurnuti loptu, vezni red kruzi okolo bez konkretnih pokusaja prema naprijed. Potpuno bezopasno.

Valjda je sada jasno zbog cega je Totenhem odigr'o pametan potez zadrzavsi Modrica. Bez njega ne bi imali sansu boriti se za cetvrtu poziciju. Parker i Adebajor su odlicna pojacanja. Volker je osvjezenje na desnom beku, iako je i Corluka dobar igrac. VDV ima odredjenu klasu, al' on po meni nije igrac sa kojim Totenhem moze napredovati.

Nadam se da ce na kraju Spursi dohvatiti tu cetvrtu poziciju i tako nastaviti sa razvojem ekipe,.. Arsenal je odradio katastrofalno prelazni rok i sami su krivi ako nakon dugog niza godina ispadnu iz velike cetvrke. Mislim da ce Liverpul biti veci konkurent Totenhemu, mada se Arsenal nikada ne treba otpisati. Mogu oni do cetvrte pozicije, al' po meni imaju manje sanse u odnosu na Liverpul i Totenhem.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 okt 2011, 19:46

Tottenham će se sve do 21. 01. 2012. držati u utrci za top 4 a kasnije slijedi veliki pad ;)
Čestitam na pobjedi danas.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 okt 2011, 20:43

Rizah je napisao/la:Tottenham će se sve do 21. 01. 2012. držati u utrci za top 4 a kasnije slijedi veliki pad ;)
to kaze navijac ekipe koja je primila cetvorku od ovog istog totenhema..hehe..ajd ne brinite pa nije tragedija za looserpool da igraju u europa ligi..pa vec su navikli na to..i to im je uspjeh ako ostvare.. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

belefront

Post Postao/la belefront » 02 okt 2011, 21:40

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Rizah je napisao/la:Tottenham će se sve do 21. 01. 2012. držati u utrci za top 4 a kasnije slijedi veliki pad ;)
to kaze navijac ekipe koja je primila cetvorku od ovog istog totenhema..hehe..ajd ne brinite pa nije tragedija za looserpool da igraju u europa ligi..pa vec su navikli na to..i to im je uspjeh ako ostvare.. :mrgreen:
Hvala Redsima na cestitkama, ali glupo je da se svadjate Manchesterovci i Liverpoolci na Tottenhamovoj temi, svaka cast nasim momcima, Sandro me je opet zapanio kad je usao u igru umjesto VdV-a, ali sve u svemu nasi su bili bolji a iako ne volim Arsenal njima mjesto nije u donjem dijelu tabele, a svoje glupe prepirke ostavite za svoje teme ! :D

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 okt 2011, 21:44

Niko se ne svađa jarane, ne nasjedam ja na provokaciju. Vidiš i sam da je ovo gore nečiji dupli profil, kao fol navija za United a u potpisu nosi izjavu najvećeg trenera Liverpoola svih vremena ;)

Možda nisam lijepo objasnio prethodni post, ali Tottenham tek u januaru očekuju pet teških utakmica zaredom. Na to sam mislio, a o utakmici Tottenham - Liverpool, već sam rekao kakva je to utakmica bila gang bang whit two black mans.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 02 okt 2011, 21:47

Bravo za opažanje Rizo.
Bill Shankley u potpisu, neprocjenjivo.

Tottenham će ove godine u Europa ligu, a za to mjesto će se boriti sa Arsenalom.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 okt 2011, 22:17

Jimmy from the hood je napisao/la:Bravo za opažanje Rizo.
Bill Shankley u potpisu, neprocjenjivo.

Tottenham će ove godine u Europa ligu, a za to mjesto će se boriti sa Arsenalom.
kakve veze ima ko je u potpisu ako je to ono sto i ja mislim o fudbalu kao igri, bez obzira ciji je to citat slazem se sa njim pa makar to bili i shankly i paisley zajedno.. cijenim to ali i dalje navijam za united i ovo je moj pravi profil da ne bude zabune..nemam drugog..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

belefront

Post Postao/la belefront » 02 okt 2011, 22:39

Rizah je napisao/la:Niko se ne svađa jarane, ne nasjedam ja na provokaciju. Vidiš i sam da je ovo gore nečiji dupli profil, kao fol navija za United a u potpisu nosi izjavu najvećeg trenera Liverpoola svih vremena ;)

Možda nisam lijepo objasnio prethodni post, ali Tottenham tek u januaru očekuju pet teških utakmica zaredom. Na to sam mislio, a o utakmici Tottenham - Liverpool, već sam rekao kakva je to utakmica bila gang bang whit two black mans.
iskreno nije bilo upuceno tebi nego onom rio_ferdy-u..

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 03 okt 2011, 09:40

ocjene Sky-sport za jučerašnju utakmicu:
Brad Friedel 7
Ledley King 7
Benoit Assou-Ekotto 6
Kyle Walker 8
Younes Kaboul 7
Scott Parker 8
Luka Modric 7
Gareth Bale 8
Jermain Defoe 7
Emmanuel Adebayor 7
Rafael van der Vaart 8
Zadvoljan sam bodovnim učinkom dosada, jer treba uzeti u obzir da smo igrali sa dva Manchestera, Liverpoolom i Arsenalom, tome dodati tri vjerovatna boda protiv Evertona i držimo priključak sa vodećima. Raspored nas i dalje ne štedi jer slijede dva teška gostovanja kod Newcastla i Blackburna.
Audere est Facere

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 17 okt 2011, 08:15

dva puta smo vodili i na kraju se vraćamo iz Newcastle samo s jednim bodom, ali ne treba biti nezadovoljan teško će i konrurenti do bodova u Newcastlu.
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 17 okt 2011, 20:58

M. Scofield je napisao/la:dva puta smo vodili i na kraju se vraćamo iz Newcastle samo s jednim bodom, ali ne treba biti nezadovoljan teško će i konrurenti do bodova u Newcastlu.
treba dovesti onog Tiote-a, pojeo nam je sredinu, Parker i Modric su muku mucili sa njim :shock:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 okt 2011, 21:21

Gostovanje na St. James' Parku se može smatrati jednim od težih u ligi jer svrake igraju ko preporođene u novoj sezoni bod je sasvim solidan rezultat za Tottenham uz tu utakmicu manje vrlo brzo bi mogli doći na 4 mjesto uz kiks Newcastla.
Ekipa sa kojim raspolaže Redknapp je definitivno 4 po jačini u Premiershipu iza Utd,City,Chelsea.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 21 okt 2011, 08:22

[youtube][/youtube]
kakav gol
Audere est Facere

belefront

Post Postao/la belefront » 23 okt 2011, 19:33

Liverpool kiksao,Manchester Utd. i Chealse takodje, mi pobijedili, ne moze bolje :D :D :D

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.