Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
moj jaran ima neki problem u vezi kompa,nisam ga najbolje skontao u cemu je caka,ali kada upali komp i pocne da igra igrice komp sam izadje i radi nesto po svom,kada udje na internet opet sam otvara i zatvara prozore.to se ne desava uvijek,ali se cesto ponavlja.u cemu je problem,da li su u pitanju virusi??
unaprijed hvala!!
unaprijed hvala!!
- tyler durden
- Kontakt:
alacious je napisao/la:Jel neko zna kako mogu film sa prevodom sprzit na cd da mogu gledat na DVD-u...pokusav'o sam vec da mi budu potpuno istog imena...al' nece
skines program ConvertXtoDVD , skines divx film taj, i njegov prevod, i prevod mora biti istog imena kao film

-
- Kontakt:
Da li neko možda zna kako da prebacim nešto iz PDF-a u Word ?? Unaprijed hvala.. 

"Buncaju ljudi i postaju umorni od života kad nemaju pred sobom neki cilj prema kome bi upravili svaki svoj napor i svaku svoju misao." - Marko Aurelije
SIN DUDA, EL MEJOR EQUIPO DE LA HISTORIA "REAL MADRID"
SIN DUDA, EL MEJOR EQUIPO DE LA HISTORIA "REAL MADRID"
-
- Kontakt:
imam mali problem,koristim mozillu,do juče sam u polju za pretraživanje imao adrese desetak stranica koje sam najčešće posjećivao,i čim kliknem u to polje one se pojave,danas toga nema,nije obrisano,drukčiji je izgled mozille donekle,ne znam je li dovoljno pojašnjeno,šta da radim?
p.s. kad sam ukucao sportsport uopće ne pokazuje ovu stranicu
p.s. kad sam ukucao sportsport uopće ne pokazuje ovu stranicu
Da li je tacno da se na FB preko 'timeline' moze vidjeti sta korisnik radi na internetu. To njesra sam instalir'o prije par dana da bi mog'o odigrati koju partiju saha i vidi sad ovo,.. Je l' istina il' je u pitanju blef
!?
Drugo pitanje za skajp,.. Odradio instalaciju i registraciju,.. Hocu pokrenuti i izbaci mi ' failed to load library 'd3d9.dll'. Sta da radim?

Drugo pitanje za skajp,.. Odradio instalaciju i registraciju,.. Hocu pokrenuti i izbaci mi ' failed to load library 'd3d9.dll'. Sta da radim?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Potpuno netačno! Neki su čak govorili da ćeš i tuđi inbox moći gledatiValencia je napisao/la:Da li je tacno da se na FB preko 'timeline' moze vidjeti sta korisnik radi na internetu. To njesra sam instalir'o prije par dana da bi mog'o odigrati koju partiju saha i vidi sad ovo,.. Je l' istina il' je u pitanju blef!?

Nego, vrati ti na staro, obriši app na developeru i ne yebi se s tim sranjem... Meni je dosta problema donio... Chat mi syebe, pa ne vidim ni svoje statuse, lajkove itd. Briši!

Čelik Zenica 1945
- alan_kardec
- Kontakt:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ne znam tacno, al moj ti je savjet da ne ides u radnje koje imaju ime...mislim kao IT comp. ako vise i postoji...
jer te oni oderu ko konja za malu konfiguraciju...
VanBasten je napisao/la: IMTEC
Imaš u BBI-ju dole u prizemlju.
hvala i jednom i drugom.
od još jednog druga sa posla sam čuo dobrih stvari o tom imtec-u, tako da ću tamo pokušati.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma sta da izbrisem, nisam to cudo ni instaliraoNimla_RZ je napisao/la:Potpuno netačno! Neki su čak govorili da ćeš i tuđi inbox moći gledatiValencia je napisao/la:Da li je tacno da se na FB preko 'timeline' moze vidjeti sta korisnik radi na internetu. To njesra sam instalir'o prije par dana da bi mog'o odigrati koju partiju saha i vidi sad ovo,.. Je l' istina il' je u pitanju blef!?
![]()
Nego, vrati ti na staro, obriši app na developeru i ne yebi se s tim sranjem... Meni je dosta problema donio... Chat mi syebe, pa ne vidim ni svoje statuse, lajkove itd. Briši!

Hvala na odgovoru

Moze li mi neko odgovoriti za skajp!?
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- moustapha
- Kontakt:
Mozda ce ti za Skype pomovi reinstalacija, jer ne vidim kako drugacije vratiti file koji nedostaje. 

#divovi
Kuuler je napisao/la:hocu, da gledam stream na tv-u. skopco onaj standardni RGB kabal od kompa do tv-a, medjutim, na tv-u "nema signala".
do cega je? trebam li ja sta nariktat posebno na kompu da bi mi slao signal iz RGB porta?
hvala samo tako onome ko mi pomogne
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija!!!
Molim vas za pomoć, uz nadu da već nije neko nešto slično postavio u temi, pošto nisam surfao po prethodnim stranicama.
Ovako, imam HS-ov internet i želio bih da ga koristim i na računaru i na laptopu.
Trenutno mi je kablo iz modema prikopčano u centralnu od desktop računara, a želim da ponekad koristim i na laptopu internet. Uglavnom, čim lan kablo (koje ide iz modema u pc) izvadim i uštekam na laptop, onda nema netta na laptopu. Valjda zbog IP adrese ili nešto...
Imam i wirelles router, ali nemam pojma kako da ga podesim. Molim za pomoć, ko zna...
Ovako, imam HS-ov internet i želio bih da ga koristim i na računaru i na laptopu.
Trenutno mi je kablo iz modema prikopčano u centralnu od desktop računara, a želim da ponekad koristim i na laptopu internet. Uglavnom, čim lan kablo (koje ide iz modema u pc) izvadim i uštekam na laptop, onda nema netta na laptopu. Valjda zbog IP adrese ili nešto...
Imam i wirelles router, ali nemam pojma kako da ga podesim. Molim za pomoć, ko zna...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
to je zato što ti je internet vezan za mac adresu od tvoje lan kartice iz računara. mac adresa ti je kao ID (ime i prezime), ima ga svaki router i lan kartica. ti kad spojiš router on ima svoju mac adresu koja se razlikuje od one od modema. trebaš kabel koji ide iz modem spojiti na wan priključak na routeru, obično je druge boje od ostalih izlaza. zatim desktop pc spoji na 1-4 ili koji već na router. onda nazovi hs podršku i objasni im ukratko šta hoćeš, reci im da ti resetuju mac adresu i dozvole da se nakačiš sa routerom na net. poslije toga naštimaš wlan tj. wireless na routeru, staviš neku zaštitu tj. enkripciju/password da ti se komšije ne kače na wireless i to je to. javi tačan model routera i mogu ti reći kako da ga naštimaš uglavnom je veoma jednostavno.
nakon to ga možeš kačiti koliko hoćeš laptopa ili mobitela na wlan ili desktop računara tj. laptopa na router u zavisnosti od toga koliko imaš slobodnih izlaza na routeru.
nakon to ga možeš kačiti koliko hoćeš laptopa ili mobitela na wlan ili desktop računara tj. laptopa na router u zavisnosti od toga koliko imaš slobodnih izlaza na routeru.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Kume, poslao sam ti poruku.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Sir Matt
- Kontakt:
Prvi put pišem na ovoj temi jer mi dosad nije trebala pomoć ili sam znao riješit postojeće probleme , uglavnom manje komplikovane . Riječ je o sljedećem . Dakle kad idem pustit utakmicu preko Bsa , VLCa , RealPlayera , iličegaveć , izbaci mi da display driver više ne radi normalno . Problem i nije u tome već ne znam o čemu se radi pošto svaku drugu utakmicu , film , seriju koju pustim pokrene bez ikakvih problema dok ovu što sam skinuo maloprije ne može . Ma nipodrazno . Može pomoć dečki ?
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen
ako je vlc ne otvara onda je oštećena arhiva. probaj je ponovo skinuti ili traži alternativu.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
MinistaR je napisao/la:Molim vas za pomoć, uz nadu da već nije neko nešto slično postavio u temi, pošto nisam surfao po prethodnim stranicama.
Nema veze to sa IP,MAC.....nego trebas instalirat drivere od modema na laptop

Samo drivere intsaliraj sa cd koji si dobio uz modem
RIP SALE VILENJAK
Prob'o u vise navrata, al' se isto ponavlja. Formatir'o disk, pa ponovo instalir'o - nista. Neam pojma sta bi moglo biti.moustapha je napisao/la:Mozda ce ti za Skype pomovi reinstalacija, jer ne vidim kako drugacije vratiti file koji nedostaje.
Zadnja izmjena: Valencia, dana/u 20 okt 2011, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Hm...imam jedan problem pa bi molio za pomoc ako itko zna
Dakle imam HP Compaq 615 koji me sluzio do prije par tjedana odlicno, e sad ima 2-3 tjedna pocelo mi se desavat sranje sa misem.
Uglavnom svako 3-4 minute se cuje onaj zvuk kao da ga ponovo ukopcavam u usb port, nekad se cak i desi da se mis potpuno deaktivira i onda mi dole desno na toolbaru iskoci ikona da laptop nemoze prepoznati ono sta je ukopcano u usb port.
Jel netko vec ima ovakav ili slican problem?? Nadam se da se mis pokvaria da nije sranje sa laptopom jer vec jednom mi je gorila maticna na njemu i mora sam je mijenjat, srica pa sam ima garanciju.

Dakle imam HP Compaq 615 koji me sluzio do prije par tjedana odlicno, e sad ima 2-3 tjedna pocelo mi se desavat sranje sa misem.
Uglavnom svako 3-4 minute se cuje onaj zvuk kao da ga ponovo ukopcavam u usb port, nekad se cak i desi da se mis potpuno deaktivira i onda mi dole desno na toolbaru iskoci ikona da laptop nemoze prepoznati ono sta je ukopcano u usb port.
Jel netko vec ima ovakav ili slican problem?? Nadam se da se mis pokvaria da nije sranje sa laptopom jer vec jednom mi je gorila maticna na njemu i mora sam je mijenjat, srica pa sam ima garanciju.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- moustapha
- Kontakt:
Izgleda da taj file nije vezan za Skype, nego za directX. Probaj ovjde skinuti sa Microsoft stranice.Valencia je napisao/la: Prob'o u vise navrata, al' se isto ponavlja. Formatir'o disk, pa ponovo instalir'o - nista. Neam pojma sta bi moglo biti.
#divovi
RKO je napisao/la:
Nema veze to sa IP,MAC.....nego trebas instalirat drivere od modema na laptopsta sad svaki novi racunar koji kupis trebalo bi svat providera
![]()
Samo drivere intsaliraj sa cd koji si dobio uz modem

@Tritolone najbolje bi bilo da isprobaš drugi usb miš pa da znaš na čemu si.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, ASD, JackW, kraljttbvb, VolimBiH96 i 12 gostiju.