Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
ah sad, ko za kog navija taj je stadion najljepsi.i ja navijam za bayern ali najljepsi stadion je nou camp, ili mozda tusanj, hahahahha,,shala.adnan24 je napisao/la:http://cache.viewimages.com/xc/55853390 ... 9CEC4C8CB6
E to nemate sigurnoribery je napisao/la:Salkeovac, ne trudi se, imamo i bolji stadion...Djaba pokusavas![]()
pa iskreno nemamo bolji stadion ali bayern je bayernPrinc je napisao/la:E to nemate sigurnoribery je napisao/la:Salkeovac, ne trudi se, imamo i bolji stadion...Djaba pokusavas![]()
Nelson, zabrinjavas me, cuj nemamo bolji stadion.Naravno da imamo, samo sto oni imaju krov, mi nemamo, eto, to im je "prednost".Al je nas bolji i po funkcionalnosti i po ljepotiNeLsoN je napisao/la:pa iskreno nemamo bolji stadion ali bayern je bayernPrinc je napisao/la:E to nemate sigurnoribery je napisao/la:Salkeovac, ne trudi se, imamo i bolji stadion...Djaba pokusavas![]()
![]()
![]()
To je nemoguce...ribery je napisao/la:Al je nas bolji i po funkcionalnosti i po ljepoti
Sad iskreno i objektivno, ljepsa jeste Allianz Arena, al sto se funkcionalnosti tice, tu nema protivnika Veltins Arena, to je sigurno, samo pogledaj onu sliku sa krovom i travnjakom ispred stadiona...NeLsoN je napisao/la:hahha care, haj necu te zabrinjavati. bolja je allianz arena, heh, jel valja sad,![]()
![]()
Hajd okupaj se hladnom vodom...Com_ultras_MARSEILLE je napisao/la:ma nista to ne valja
Nemaju oni pokretni teren, zato i imaju ogromnih problema sa travnjakom.Juventus je napisao/la:Zaboravili ste Amsterdam Arenu, prvi stadion nove generacije, sa pokretnim terenom, krovom itd. Dobar je i Emirates stadium, nije loseg izgleda nikako. Meni se svidja polozaj stadiona Galatasaray-a izmedju stijena sa odlicnom akustikom. Mislim da je akusticni dojam vazniji od onog vizualnog
hahah nek si mu rekoPrinc je napisao/la:Ultras dzaba se ti nadas...napravit ce oni novi...i onda neces za koga imat navijat...
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.