FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma kakvi organizovano, dođeš, kupiš kartu i sjedeš i gledaš Nermina Jamaka alias Iniestu 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moze li netko potvrdit nakon sad vec skoro 2 tjedna od neodigrane tekme zeljo-hajduk jel pao koji transparent ikome???????????
Namjerno sam cekao s postom da se malo dojmovi smire
Zivili
Zivili
Sa naše (TM) strane nijelav je napisao/la:Moze li netko potvrdit nakon sad vec skoro 2 tjedna od neodigrane tekme zeljo-hajduk jel pao koji transparent ikome???????????
Zivili

- SarajlijaTM
cuj navijaci olimpika bojkotovali tekmu na grbavici hahahahahahahahadiego_TM je napisao/la:Nikad nista s vecim merakom procito nisamVlak je napisao/la:SARAJEVSKI KUP-DERBI: U REVANŠU VIŠE OD NOGOMETA
Iako se poslije prvobitnih 3:0 činilo da je Željo riješio pitanje prolaska u kupu, sutra bi na Otoci, na popularnom "Vučijem gnijezdu", moglo biti interesantnije no što se očekivalo. Naime, nakon što je početak sezone donio dosta loš start Vukova, činilo se da će još jedna sezona proći, a da Olimpic neće dohvatiti Europu. Posjeta je bivala sve manja, a Zeleni nikako nisu mogli da uvežu niz dobrih partija. No, onda se desilo nešto nevjerojatno na našim igralištima, a i u ovom trenutku potpuno neočekivano. Naime, na otvaranju stadiona Otoka se pojavio ogroman broj gledatelja, koji su taj dan srušili rekord stadiona u posljednje dvije sezone. Statistika kaže da u zadnje dvije sezone stadion Otoka nikada nije bio ispunjeniji kada igra Olimpic, pa čak ni u utakmicama protiv Željezničara i Sarajeva, nego li taj dan kada je otvoren. Popularni "kop" je ponovno stao na staro i dobro poznato mjesto. Zastave navijača Olimpica su se vinule visoko u zrak, a bubnjevi su označili da je vrijem za bespoštedni boj! Najvatreniji navijači su tada poslali jasnu poruku: "Želimo bodove u Vrapčićima i prolaz u Kupu!". Da je uprava Zelenih ovo shvatila ozbiljno, svjedoči činjenica da je Olimpic poslije pauze reprezentacije izašao jači nego ikada. Dok su na gotovo svim ostalim travnjacima gledatelji prisustvovali uspavankama, u Vrapčićima su Vukovi demonstrirali englesku ustrajnost i njemačku realizaciju u loptanju među vratnicama. Istini za volju, reprezentativna pauza je utjecala i na engleske timove, a kamo li na naše. Obveze u dresu sa državnim grbom i dvije teške utakmice u samo četiri dana, izmorile su naše igrače, pa su mreže većinom mirovale. Razlika su pravili samo timovi sa najrasnijim napadačima, koji su nekako uspijevali da dođu makar do jednog gola i naravno Olimpic.
U srijedu se igra revanš Kupa BiH. Olimpic je u prvoj utakmici izgubio sa 3:0, no tada su njihovi navijači bojkotirali meč. Ovoga puta će stvar biti znatno drugačija. Naime, navijači su ponovno tu, stručni stožer je napokon došao do igre za koju je brusio tim još od priprema, igrači su došli na svoje, a stolice su u bojama duge. Gostima će biti i više nego teško, jer neće imati podršku svojih navijača. Iz pouzdanih izvora saznajemo i da igrači Želje neće na ovo gostovanje ići autobusom, nego će doći osobnim vozilima ili pješke. Jedan prosijedi gospodin koji je želio ostati anoniman, a kojeg je naš sarajevski reporter susreo u šetnji sa gospođom pored "Vučijeg gnijezda", rekao nam je da je gledao trening Olimpica i da je po njegovu viđenju i više nego jasno da će Olimpic zaigrati u formaciji koja bi im trebala obezbjediti prolaz dalje.
Susret Olimpic - Željezničar se igra u srijedu sa početkom u 15:00.
Live tekstualni prijenos ove i svih ostalih utakmica revanša kupa pratite samo na našem portalu.
http://www.SPAM.ba/u-revansu-vise-od-nogometa/6253" onclick="window.open(this.href);return false;Jel ovo Gracić pis'o
zastave i bubnjevi hahahahahahaha
e ne mogu da vjerujem,ko ovo napisa,razbudi me odma,stomak me boli od smjeha

realno olimpik je dobar klub,protiv nas im ne ide i abd nece ni ici,a nek oni gaze ostatak lige

Svaki normalan covjek sa normalnim razmisljanima je dobro dosao na bilo ciju temu ,kamo srece da je sto vise ljudi sa kojima se ljudski moze razmjeniti misljenje a ne da citamo i moramo trpiti bljuvotine isfrustriranih balavaca.VanBasten je napisao/la:Doduše, imaš pravo.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma fol je u tome što se ja ne sječam da ga je ikad ranije odbranio i odbrani ga Zmaju, a mi se sklanjamo ljudima da izjednače. Molim te nemoj Mešu stavljati u bilo kakav kontekst sa ovim sadašnjim međuopštinskim vedetama. Pofalički level.
Ovo je bilo off da ne idemo dalje. Vrijeme je da se razmišlja o slijedećeoj sedmici i drugom mjestu ako bude prohodno.
Nego kako pomenu namještanje pade mi namah Meša napamet i njegova reakcija u svlačionici, kasnije i na terenu.
Helem, odošmo u off baš.
A ima vas sigurno koji bi da polemišete o aktuelnoj situaciji u svom klubu.
Stoga, pitar vas pušta na miru.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Loš termin utakmice pravo. 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nidje veze, jbg graciceva poslaellaxaz je napisao/la:Loš termin utakmice pravo.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sutra ocekujem bar 2.000 manijaka i nerijesen rezultat uz nase ismijavanje gos.Grickica
Volim Zelju,zene malo manje

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Sutra ako na stadionu bude 1000 duša, dosta je...
Prvo što je utakmica u 3 popodne, drugo što su karte malo skuplje nego inače, treće raja radi, školarci su u školi, zatim Željo osigurao prolaz...
Prvo što je utakmica u 3 popodne, drugo što su karte malo skuplje nego inače, treće raja radi, školarci su u školi, zatim Željo osigurao prolaz...
Ž '21!
pratim tvoje postove vec mjesecima, i cini mi se da si ti neki stariji forumas kojemu je bitno da se lizes sa komsinicama...dino lj je napisao/la:Svaki normalan covjek sa normalnim razmisljanima je dobro dosao na bilo ciju temu ,kamo srece da je sto vise ljudi sa kojima se ljudski moze razmjeniti misljenje a ne da citamo i moramo trpiti bljuvotine isfrustriranih balavaca.VanBasten je napisao/la:Doduše, imaš pravo.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma fol je u tome što se ja ne sječam da ga je ikad ranije odbranio i odbrani ga Zmaju, a mi se sklanjamo ljudima da izjednače. Molim te nemoj Mešu stavljati u bilo kakav kontekst sa ovim sadašnjim međuopštinskim vedetama. Pofalički level.
Ovo je bilo off da ne idemo dalje. Vrijeme je da se razmišlja o slijedećeoj sedmici i drugom mjestu ako bude prohodno.
Nego kako pomenu namještanje pade mi namah Meša napamet i njegova reakcija u svlačionici, kasnije i na terenu.
Helem, odošmo u off baš.
evo sta cu ti ja reci... boli me neka stvar sto ti imas simpatije prema klubu koji je u vise navrata pokusao da unisti nas klub... ali nemoj furati to ovde kao nesto sto je opsteprihvaceno... ok?

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
imal danas trening...vala sam pozelio utakmice
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Nisi ni posten ni realan, sta je to dino rekao sto ne stoji?tm84 je napisao/la:pratim tvoje postove vec mjesecima, i cini mi se da si ti neki stariji forumas kojemu je bitno da se lizes sa komsinicama...dino lj je napisao/la:Svaki normalan covjek sa normalnim razmisljanima je dobro dosao na bilo ciju temu ,kamo srece da je sto vise ljudi sa kojima se ljudski moze razmjeniti misljenje a ne da citamo i moramo trpiti bljuvotine isfrustriranih balavaca.VanBasten je napisao/la:Doduše, imaš pravo.
Helem, odošmo u off baš.
evo sta cu ti ja reci... boli me neka stvar sto ti imas simpatije prema klubu koji je u vise navrata pokusao da unisti nas klub... ali nemoj furati to ovde kao nesto sto je opsteprihvaceno... ok?
Svaki normalan covjek sa normalnim razmisljanima je dobro dosao na bilo ciju temu ,kamo srece da je sto vise ljudi sa kojima se ljudski moze razmjeniti misljenje a ne da citamo i moramo trpiti bljuvotine isfrustriranih balavaca,
Ovo jest fakat, jbt, nema vise normalne diskusije niti za lijeka.
Ne lize se sa komsinicama nego realno prica, pa jbt imas ti brace koji navijaju jedan za Zelju jedan za Sarajevo, komsija, rodjaka, sta treba da pljujem po njima ili da se bodemo cakijama, zbog cega?
Cuva Bog Zelju svog!
- SarajlijaTM
Lafe,neko nema potrebe da mrzi druge,jer dovoljno voli svoje,kontas.
na stranu zajebancija
Nego zna li neko koliko su karte za tekmu sutra??
na stranu zajebancija

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
cener vjerovatnoSarajlijaTM je napisao/la:Lafe,neko nema potrebe da mrzi druge,jer dovoljno voli svoje,kontas.
na stranu zajebancija![]()
Za zivot cijeli!
- pintol_TM87
- Kontakt:
8 Novembar Zeljo vs Repka 

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- KB-TM87
- Kontakt:
Hocel se moci uzeti ona od 7 KM ? **** ih u usta narkomanksa, mogli su stavit 20
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eh da su ovi naši pošteni, one karte za utakmicu protiv Hajduka bi trebale važiti za tekmu protiv reprezentacije, ali sumnjam da će se to desiti, isto kao što su najavili da će biti besplatan ulaz u dvije domaće tekme...
Ž '21!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Slazem se, najpostenije je prema svima da vaze karte od Hajduka za ovu tekmu protiv repke.. To ce tek biti spektakl..Bianconeri1988 je napisao/la:Eh da su ovi naši pošteni, one karte za utakmicu protiv Hajduka bi trebale važiti za tekmu protiv reprezentacije, ali sumnjam da će se to desiti, isto kao što su najavili da će biti besplatan ulaz u dvije domaće tekme...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ma neznam ja bi vise volio da stave cijene jbga ovo su prilike da zaradimo (ok ima raje koja bas i nema 5 km davati al eto ) a recimo da jedan dio od prodanih ulaznica dadnu udruzenju za koreografiju ...a sto se tice utakmice odlican potez uprave jedan pravi spetakl ....podrzati repku pred utakmicu a jos vise naloziti naseBaja_Zvjerka je napisao/la:Slazem se, najpostenije je prema svima da vaze karte od Hajduka za ovu tekmu protiv repke.. To ce tek biti spektakl..Bianconeri1988 je napisao/la:Eh da su ovi naši pošteni, one karte za utakmicu protiv Hajduka bi trebale važiti za tekmu protiv reprezentacije, ali sumnjam da će se to desiti, isto kao što su najavili da će biti besplatan ulaz u dvije domaće tekme...FORZA ZELJO

Sutra bez salova na tekmu i ostalih rekvizita kao neutralan navijac ili se moze sa plavom bojom na tribinu 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.