Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

SamoZeljo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la SamoZeljo » 18 okt 2011, 11:56

Dzeko bi svakako igrao, kao i u prve dvije tekme Lige Prvaka.

Za nadati se da ce veceras pregaziti Villareal, sve drugo bi bilo katastrofa.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 okt 2011, 12:00

Centre forward je napisao/la:Balonja u jucerasnjoj tekmi protiv A.Ville osim gola apsolutno nije nista pokazo, siguran sam da ce Edo pocet' u utorak. :)
A šta treba to napadač još da pokaže? :D Ja sam kont'o da treba zabijati golove, al' hajd'..možda se šta u međuvremenu promijenilo. :D

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 okt 2011, 12:14

Edin je prvi izbor, ne znam kako to vec niste shvatili?!
Svejedno da li je Balo kaznjen ili nije, Edin veceras pocinje, kao i u prve dvije tekme Lige Prvaka.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 18 okt 2011, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 18 okt 2011, 12:15

Ako će se Mancini držati svoje posljednje izjave nakon Bajerna, onda će Džeko sjediti na klupi s njim. Tako je rekao.A ruku na srce on nema nikakve šanse ako Baloteli dobro igra i zabija, jer se zna da Mancini favorizuje tamnoputog italijana iz x y razloga. Jedan i najvažniji je da od Marija mora napraviti prvu vedetu zabarske reprezentacije. Eh, da Dzeko bar nije reagovao onako u Minhenu. Mancini je zlopamtilo samo takvo.

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 18 okt 2011, 12:17

Aguero večaras počinje

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 18 okt 2011, 12:24

SimoK, ako sam ja dobro skontao Mančinija (doduše, mislim da ni on sam sebe najbolje ne konta) onda se to odnosilo na slijedeću utakmicu, dakle to je bila utakmica u EPL, kao što se i desilo.

Izvor informacije da Aguero počinje? Ne mislim da se zna sastav niti da će se znati do nekih 7 noćas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 18 okt 2011, 12:27

Neko reče da Mancini lagano uništava karijeru našeg Džeksona. Pa ima tu nešto. U utakmicama gdje bi realno mogao zabiti i dići formu Edin sjedi na klupi. Protiv Vile je trebao igrati 20 minuta, da vrati samopouzdanje, al et jebga. Kao MAncini odmara igrače, rotira, rotira on moj **** u zabarskim ustima, **** ga Baloteli i Jonson i Milner. Al ima jedna dobra stvar, BALJOteli je mentalno retradiran što se je vidjelo iz reakcije prem Jaji nakon što mu ovaj nije dao loptu. Pa ga je YAYA malo prstom opomenuo, kao i de Jong nakon utakmice.

SimoK
Kontakt:

Post Postao/la SimoK » 18 okt 2011, 12:30

Mancini reče da Aguero odmara protiv Vile, a da sigurno počinje protiv Viljareala. Izvor Citytv :shock:

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 12:31

Oni moraju danas pobjediti, i to je definitivno i dzeko sa sigurnoscu veceras igra. al zato ga necemo gledati na Old trafordu ,tj mozda od 70 min pa nadalje

Veceras ocekujem : Hart , Kompany , Toure (Savic), Clichy (Kolarov) , Zabaleta , Yaya Toure , De Jong , Nasri, Silva , Aguero , Dzeko

jer oni moraju danas pobjediti ako hoce ostati u utrci za 2.mjesto i nece tek tako uci u mec , al ipak baloteli igra na old trafordu

portiv Uniteda: Hart, Kompany , Lescott , Kolarov(clichy), Richards , Yaya Toure , Milner , Nasri , Silva , Aguero, Balotelli...

Sad neznam Clichy Kolarov nije velika razlika obojica su dobri igraci sad jedino zavisi procjena Mancinija ko je za koju utakmicu bolji , al po mom Kolarov za Manchester jer je ostriji od clichya i po mom za malo nijansu bolji igrac...
pozzz
>>No body likes us but we dont care<<

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 18 okt 2011, 12:34

SimoK je napisao/la:Ako će se Mancini držati svoje posljednje izjave nakon Bajerna, onda će Džeko sjediti na klupi s njim. Tako je rekao.A ruku na srce on nema nikakve šanse ako Baloteli dobro igra i zabija, jer se zna da Mancini favorizuje tamnoputog italijana iz x y razloga. Jedan i najvažniji je da od Marija mora napraviti prvu vedetu zabarske reprezentacije. Eh, da Dzeko bar nije reagovao onako u Minhenu. Mancini je zlopamtilo samo takvo.
mancini je pokusao da vrati teveza sto je ovaj odbio..toliko o drzanju rijecu i karakteru ovog trenera
Unica grande amore

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 okt 2011, 13:13

D€LUX je napisao/la:Oni moraju danas pobjediti, i to je definitivno i dzeko sa sigurnoscu veceras igra. al zato ga necemo gledati na Old trafordu ,tj mozda od 70 min pa nadalje

Veceras ocekujem : Hart , Kompany , Toure (Savic), Clichy (Kolarov) , Zabaleta , Yaya Toure , De Jong , Nasri, Silva , Aguero , Dzeko

jer oni moraju danas pobjediti ako hoce ostati u utrci za 2.mjesto i nece tek tako uci u mec , al ipak baloteli igra na old trafordu

portiv Uniteda: Hart, Kompany , Lescott , Kolarov(clichy), Richards , Yaya Toure , Milner , Nasri , Silva , Aguero, Balotelli...

Sad neznam Clichy Kolarov nije velika razlika obojica su dobri igraci sad jedino zavisi procjena Mancinija ko je za koju utakmicu bolji , al po mom Kolarov za Manchester jer je ostriji od clichya i po mom za malo nijansu bolji igrac...
pozzz
Ne kontam zasto bi jednu vaznu utakmicu protiv Man. Utd. igrao Baloteli umjesto Dzeke, kad je Edo u boljoj formi ? Ili mislis da je to zasto sto je "mancinijev" sunarodnjak talijan ?

Nidje veze fakat, 100% da ce Dzeko starat sa Man. Utd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 18 okt 2011, 13:25

Elegant je napisao/la:
D€LUX je napisao/la:Oni moraju danas pobjediti, i to je definitivno i dzeko sa sigurnoscu veceras igra. al zato ga necemo gledati na Old trafordu ,tj mozda od 70 min pa nadalje

pozzz
Ne kontam zasto bi jednu vaznu utakmicu protiv Man. Utd. igrao Baloteli umjesto Dzeke, kad je Edo u boljoj formi ? Ili mislis da je to zasto sto je "mancinijev" sunarodnjak talijan ?

Nidje veze fakat, 100% da ce Dzeko starat sa Man. Utd.
eto zivi bili pa vidjeli .. moje misljenje , trenutno baloteli ima prednost , vila gol , pa ona utakmica kad su pobjedili nezz koga ... uglavnom balotelli igra protiv manche
>>No body likes us but we dont care<<

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 okt 2011, 19:06

Ja sam napiso da mu zabar unistava karijeru i to je tacno.Zato odmah u januaru se fatat noge.Pa jebote saban zaredo svaku tekmu golove dat,4 komada Totenhemu i supak ga lafo odmara.Posto veceras nece bit garant u prvoj postavi nemojte mi molim vas rec da ga odmara za Mancester.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2011, 19:16

Alipasino je napisao/la:Ja sam napiso da mu zabar unistava karijeru i to je tacno.Zato odmah u januaru se fatat noge.Pa jebote saban zaredo svaku tekmu golove dat,4 komada Totenhemu i supak ga lafo odmara.Posto veceras nece bit garant u prvoj postavi nemojte mi molim vas rec da ga odmara za Mancester.
Nije da se slazem sa tobom (ustvari mislim suprotno, da mu je Mancini dosta pomogao do sada) ali gdje bi on to trebao preci u januaru i da ima zagarantovano mjesto u ekipi i da ga trener nece nikada odmarati?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 okt 2011, 19:16

Link za utakmicu? 20:45 pocinje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 okt 2011, 19:17

Principatus je napisao/la:Link za utakmicu? 20:45 pocinje.
FTV???

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 18 okt 2011, 19:20

Ne razumijem sto bi veceras bio na klupi :roll: . Nema logike :mrgreen: , al ko sto neko rece, gdje prestaje logika tu pocine Bosna, tako da me nista ne moze iznenadit.

@Ronaldo99
Zar ne vidis lokaciju od Prinicipatusa ? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 okt 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 18 okt 2011, 19:20

Stavi ovu stranicu medju favorites http://forum.wiziwig.eu/forums/3-Football-streams" onclick="window.open(this.href);return false;

Od kako su ugasili myp2p ja je stalno koristim

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 okt 2011, 19:25

http://www.sportp2p.eu/watch/manchester_city_villarreal" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ga samo za tebe :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 18 okt 2011, 19:28

Ha-fala vam. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, General505, legendarnadruga i 31 gost.