Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dzeko bi svakako igrao, kao i u prve dvije tekme Lige Prvaka.
Za nadati se da ce veceras pregaziti Villareal, sve drugo bi bilo katastrofa.
Za nadati se da ce veceras pregaziti Villareal, sve drugo bi bilo katastrofa.
A šta treba to napadač još da pokaže?Centre forward je napisao/la:Balonja u jucerasnjoj tekmi protiv A.Ville osim gola apsolutno nije nista pokazo, siguran sam da ce Edo pocet' u utorak.
Edin je prvi izbor, ne znam kako to vec niste shvatili?!
Svejedno da li je Balo kaznjen ili nije, Edin veceras pocinje, kao i u prve dvije tekme Lige Prvaka.
Svejedno da li je Balo kaznjen ili nije, Edin veceras pocinje, kao i u prve dvije tekme Lige Prvaka.
Zadnja izmjena: SamoZeljo, dana/u 18 okt 2011, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ako će se Mancini držati svoje posljednje izjave nakon Bajerna, onda će Džeko sjediti na klupi s njim. Tako je rekao.A ruku na srce on nema nikakve šanse ako Baloteli dobro igra i zabija, jer se zna da Mancini favorizuje tamnoputog italijana iz x y razloga. Jedan i najvažniji je da od Marija mora napraviti prvu vedetu zabarske reprezentacije. Eh, da Dzeko bar nije reagovao onako u Minhenu. Mancini je zlopamtilo samo takvo.
Aguero večaras počinje
- NoName
- Kontakt:
SimoK, ako sam ja dobro skontao Mančinija (doduše, mislim da ni on sam sebe najbolje ne konta) onda se to odnosilo na slijedeću utakmicu, dakle to je bila utakmica u EPL, kao što se i desilo.
Izvor informacije da Aguero počinje? Ne mislim da se zna sastav niti da će se znati do nekih 7 noćas.
Izvor informacije da Aguero počinje? Ne mislim da se zna sastav niti da će se znati do nekih 7 noćas.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Neko reče da Mancini lagano uništava karijeru našeg Džeksona. Pa ima tu nešto. U utakmicama gdje bi realno mogao zabiti i dići formu Edin sjedi na klupi. Protiv Vile je trebao igrati 20 minuta, da vrati samopouzdanje, al et jebga. Kao MAncini odmara igrače, rotira, rotira on moj **** u zabarskim ustima, **** ga Baloteli i Jonson i Milner. Al ima jedna dobra stvar, BALJOteli je mentalno retradiran što se je vidjelo iz reakcije prem Jaji nakon što mu ovaj nije dao loptu. Pa ga je YAYA malo prstom opomenuo, kao i de Jong nakon utakmice.
Mancini reče da Aguero odmara protiv Vile, a da sigurno počinje protiv Viljareala. Izvor Citytv 
Oni moraju danas pobjediti, i to je definitivno i dzeko sa sigurnoscu veceras igra. al zato ga necemo gledati na Old trafordu ,tj mozda od 70 min pa nadalje
Veceras ocekujem : Hart , Kompany , Toure (Savic), Clichy (Kolarov) , Zabaleta , Yaya Toure , De Jong , Nasri, Silva , Aguero , Dzeko
jer oni moraju danas pobjediti ako hoce ostati u utrci za 2.mjesto i nece tek tako uci u mec , al ipak baloteli igra na old trafordu
portiv Uniteda: Hart, Kompany , Lescott , Kolarov(clichy), Richards , Yaya Toure , Milner , Nasri , Silva , Aguero, Balotelli...
Sad neznam Clichy Kolarov nije velika razlika obojica su dobri igraci sad jedino zavisi procjena Mancinija ko je za koju utakmicu bolji , al po mom Kolarov za Manchester jer je ostriji od clichya i po mom za malo nijansu bolji igrac...
pozzz
Veceras ocekujem : Hart , Kompany , Toure (Savic), Clichy (Kolarov) , Zabaleta , Yaya Toure , De Jong , Nasri, Silva , Aguero , Dzeko
jer oni moraju danas pobjediti ako hoce ostati u utrci za 2.mjesto i nece tek tako uci u mec , al ipak baloteli igra na old trafordu
portiv Uniteda: Hart, Kompany , Lescott , Kolarov(clichy), Richards , Yaya Toure , Milner , Nasri , Silva , Aguero, Balotelli...
Sad neznam Clichy Kolarov nije velika razlika obojica su dobri igraci sad jedino zavisi procjena Mancinija ko je za koju utakmicu bolji , al po mom Kolarov za Manchester jer je ostriji od clichya i po mom za malo nijansu bolji igrac...
pozzz
>>No body likes us but we dont care<<
mancini je pokusao da vrati teveza sto je ovaj odbio..toliko o drzanju rijecu i karakteru ovog treneraSimoK je napisao/la:Ako će se Mancini držati svoje posljednje izjave nakon Bajerna, onda će Džeko sjediti na klupi s njim. Tako je rekao.A ruku na srce on nema nikakve šanse ako Baloteli dobro igra i zabija, jer se zna da Mancini favorizuje tamnoputog italijana iz x y razloga. Jedan i najvažniji je da od Marija mora napraviti prvu vedetu zabarske reprezentacije. Eh, da Dzeko bar nije reagovao onako u Minhenu. Mancini je zlopamtilo samo takvo.
Unica grande amore
Ne kontam zasto bi jednu vaznu utakmicu protiv Man. Utd. igrao Baloteli umjesto Dzeke, kad je Edo u boljoj formi ? Ili mislis da je to zasto sto je "mancinijev" sunarodnjak talijan ?D€LUX je napisao/la:Oni moraju danas pobjediti, i to je definitivno i dzeko sa sigurnoscu veceras igra. al zato ga necemo gledati na Old trafordu ,tj mozda od 70 min pa nadalje
pozzz
Nidje veze fakat, 100% da ce Dzeko starat sa Man. Utd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
eto zivi bili pa vidjeli .. moje misljenje , trenutno baloteli ima prednost , vila gol , pa ona utakmica kad su pobjedili nezz koga ... uglavnom balotelli igra protiv mancheElegant je napisao/la:Ne kontam zasto bi jednu vaznu utakmicu protiv Man. Utd. igrao Baloteli umjesto Dzeke, kad je Edo u boljoj formi ? Ili mislis da je to zasto sto je "mancinijev" sunarodnjak talijan ?D€LUX je napisao/la:Oni moraju danas pobjediti, i to je definitivno i dzeko sa sigurnoscu veceras igra. al zato ga necemo gledati na Old trafordu ,tj mozda od 70 min pa nadalje
pozzz
Nidje veze fakat, 100% da ce Dzeko starat sa Man. Utd.
>>No body likes us but we dont care<<
Ja sam napiso da mu zabar unistava karijeru i to je tacno.Zato odmah u januaru se fatat noge.Pa jebote saban zaredo svaku tekmu golove dat,4 komada Totenhemu i supak ga lafo odmara.Posto veceras nece bit garant u prvoj postavi nemojte mi molim vas rec da ga odmara za Mancester.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nije da se slazem sa tobom (ustvari mislim suprotno, da mu je Mancini dosta pomogao do sada) ali gdje bi on to trebao preci u januaru i da ima zagarantovano mjesto u ekipi i da ga trener nece nikada odmarati?Alipasino je napisao/la:Ja sam napiso da mu zabar unistava karijeru i to je tacno.Zato odmah u januaru se fatat noge.Pa jebote saban zaredo svaku tekmu golove dat,4 komada Totenhemu i supak ga lafo odmara.Posto veceras nece bit garant u prvoj postavi nemojte mi molim vas rec da ga odmara za Mancester.
- Principatus
- Kontakt:
Link za utakmicu? 20:45 pocinje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
FTV???Principatus je napisao/la:Link za utakmicu? 20:45 pocinje.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne razumijem sto bi veceras bio na klupi
. Nema logike
, al ko sto neko rece, gdje prestaje logika tu pocine Bosna, tako da me nista ne moze iznenadit.
@Ronaldo99
Zar ne vidis lokaciju od Prinicipatusa ?
@Ronaldo99
Zar ne vidis lokaciju od Prinicipatusa ?
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 18 okt 2011, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Principatus je napisao/la:Link za utakmicu? 20:45 pocinje.
Stavi ovu stranicu medju favorites http://forum.wiziwig.eu/forums/3-Football-streams" onclick="window.open(this.href);return false;
Od kako su ugasili myp2p ja je stalno koristim
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.sportp2p.eu/watch/manchester_city_villarreal" onclick="window.open(this.href);return false;Principatus je napisao/la:Link za utakmicu? 20:45 pocinje.
evo ga samo za tebe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Ha-fala vam. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: denza, General505, legendarnadruga i 31 gost.