PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
uh evo napravio sam radi mi ajd neko da igramo
ocel neko??
osveta za onaj poraz
3-2 zasluzeno 
ajdi lahm sa mnom ili neko drugi ako oce

Zadnja izmjena: Arminn, dana/u 17 okt 2011, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
joj al kakav gol Gigsa
a prije toga ? ?

ocel neko ?
ocel neko ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
ajd ocu ja emire
- Emir ZENICA
- Kontakt:
kreiraj 
Volim te Celik ! ! !
ajd evo odo uci u online pes6 za minutu sam tamo..europe 2 soba armin vs emir pasword----crnoicrveno
ajde ako oces samnom ?Arminn je napisao/la:ajdi lahm sa mnom ili neko drugi ako oce
![]()
ocel koLham_ je napisao/la:ajde ako oces samnom ?Arminn je napisao/la:ajdi lahm sa mnom ili neko drugi ako oce
![]()
hocu ja..ako ima neko nek se javi..e jbg emire ja mislio revans ti izade
dobra utakmica bi samo nisam bio naklonjen sreci
KO BOSNA NESRETAN SAM..AL SASVIM ZASLUZENA POBJEDA

- Emir ZENICA
- Kontakt:
ajde armine kreiraj
Volim te Celik ! ! !
Ajde ako ko naleti nek me nadje u eu1, odo ja oprobat nakon duze vremena
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
ajde eto menedziza_23 je napisao/la:Ajde ako ko naleti nek me nadje u eu1, odo ja oprobat nakon duze vremena
eee ja upravo odoh igrat-pa kao neko zeli nek me nađe na europe1 -MOJ NICK JE ARMINN..

Eee poz ljudi, novi sam na forumu i sinoc sam prvi put igro PES6 online. Znaci instalito sam patch i sve odradio samo ne mogu uci ni u jednu grupu osim one 2 worldwide. Znaci kad hocu uci u eu1, eu2 ili eu3 pise mi "Could not enter lobby". Takodje nadjem ja nekog lika sinoc i igramo kad ono prvo poluvrijeme soker pici pravoo, a u drugom poluvremenu laga ??? I na kraju da pitam hocel ko igrat sad da ga oderem 
ajd igracu ja, jel u worldwide da igramo?
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
jap ja sam "dinooo" haj udji i cekaj eto me za 5 min najvise, idi na ovaj worldwide zadnji doledziza_23 je napisao/la:ajd igracu ja, jel u worldwide da igramo?
PA TO TI LAGA KADA NISI ti host player..vjerovatno ti konekcija bude slaba

Evo sad sam igro sa dziza_23 ne laga nish dobro je, mora da je onaj lik bio iz afrike pa trzaloArminn je napisao/la:PA TO TI LAGA KADA NISI ti host player..vjerovatno ti konekcija bude slaba![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.